Dagens Brage: DET VAR EN GÅNG EN RYSK TOMAT

En rysk tomat ersatte en gång en importerad turkisk tomat.

Ryssland var den största importören av tomater från Turkiet. Men CIA organiserade ett terrordåd utan like. CIA kontrollerade den turkiska militären. ”Turkiet” sköt ner ett ryskt plan som bombade ISIS i Syrien. Alla vet idag att det var CIA som gav denna order till sina turkiska CIA-agenter.

Jättelika satsningar på tomatodling i Ryssland blev resultatet. Idag  är landet självförsörjande. Det gick på nolltid.

Ryssland var en gång i tiden världens största importör av brödsäd. Idag är Ryssland världens största exportör av brödsäd. Det gick på en historisk sekund att ta sig från botten till toppen.

Ryssland utsätts nu för nya sanktioner av CIA. Landet blir friskare och friskare. År 2020 blir Ryssland självförsörjande på nästan allt – det är målet. CIA:s sanktioner är faktiskt en gåva från Gud.

Det som nu händer är att alla gruvor i Asien integreras. Hela Asien blir snart självförsörjande på nästan alla mineraler som tänkas kan. Ju längre EU följer CIA:s order, desto värre skadar EU sig självt. CIA:s handelskrig för hela Asien samman. Asien håller steg på steg att bli självförsörjande på precis allt. EU står inför ett historiskt val – öst eller väst (USA).

Rysslands sanslösa tillgångar av fossila bränslen limmar samman hela Asien. Om EU fortsätter att följa husbondens röst i väst, kommer hela EU att få ”soppatorsk”. Men så blir det inte.

Turk Stream 1 och 2 från söder och Nord Stream 1 och 2 från norr är på väg att knyta samman EU och Ryssland vad gäller naturgas. Inom ett par år är alla dessa strategiska naturgasnät i bruk. Ukrainas CIA-regering kan bara stå och gapa. Den ryska gasen tog sig andra vägar. Detta är ett av CIA:s största utrikespolitiska katastrofer.

DEN BITTRA SANNINGEN.

”Frackingtekniken” är bara en respirator som håller lungorna igång en kort tid. Att spränga sönder tät berggrund för att komma åt  djupare liggande olje/gas-fyndigheter är en extremt farlig teknik. Miljökonsekvenserna är fruktansvärda. Okontrollerbara läckage blir ofta följden. Enorma landarealer skadas svårt för all framtid.

USA upplever ett uppsving inom olje- och gasutvinningen, men konsekvenserna är helt sanslösa. Stora landarealer är på väg att bli obeboeliga under tusentals år.

En energiallians mellan EU och USA är en energipolitisk katastrof. CIA:s energipolitik är ett fullständigt och totalt vanvett. Alla experter vet detta – alla riktiga experter utan undantag. Men CIA:s agenter skriker och hojtar och det sjuka imperiets politiska journalister fortsätter att skriva nonsens som ingen tror på. Det är som vanligt med andra ord.

Gud gav landet i väst både olja och gas och kol. Men oljan och gasen tas nu upp till ytan på ett sätt som fördärvar enorma arealer i landet. Alla vet att detta är konstgjord andning. Oljan och gasen kommer att börja sina inom några få år. Det spelar ingen roll om man ökar antalet borrhål i all oändlighet – produktionen kommer ändå snart att falla. USA sitter energimässigt fast i en ”Dead End”.

Ryssland är USA:s motsats.

Stora delar av ”The Sibirian Lowland” är ännu inte undersökta. Samma sak gäller i Arktis. Rysslands tillgångar av olja, gas och kol är sanslösa – de verkar vara oändliga. Det är detta som sätter skräck i CIA-drägget.

Fy fan så nära det var att de ryska oligarkerna delade det STORA bytet med vampyrerna på Wall Street. Men så kom Putin. Gud sände en ängel till undsättning. Landet kom ur CIA:s snara runt halsen. Den ryska björnen var inte död. Han vaknade och hans hälsa förbättrades steg för steg.

ALLIANSEN RYSSLAND – KINA.

Ingen allians i mänsklighetens historia har varit så avgörande för världens framtid. En fredlig samverkan mellan Ryssland och Kina inom alla områden har vuxit fram på nolltid. Kinas industriella succé är helt ofattbar. Inom rostfri stål ökade Kinas andel av världsmarknaden från futtiga 5 procent till över 50 procent på bara ett årtionde. Det är på samma sätt inom nästan allt som rör industriell produktion. När över en miljard människor i Kina marscherar i takt förändras hela världen.

När Ryssland och Kina bildar en ”strategisk allians” – då faller jordens’ sista krigarimperium samman. Detta är bara en tidsfråga. Alla CIA:s drömmar om de ryska energitillgångarna och alla CIA:s drömmar om den kinesiska marknaden håller på att sluta i en amerikansk katastrof. Kina tar hand om allt viktigt inom sin egen marknad – detta gäller även alla nischer inom den civila flygindustrin. Boeings framtid är mycket dyster.

CIA HAR SNART GRÄVT USA:s GRAV FÄRDIGT.

Allt förfaller, allt är i ekonomisk ruin, ingen nation vill kriga med USA längre – stackars CIA. Vi bevittnar nu imperiets dödsryck – desperationen har tagit över maktens boningar ”over there”. Förvirringen är total. Trump spelar golf och säger att det är en djävla soptipp i Washington – ”a terrible dump”.

Trump är USA:s motsvarighet till Ryssland Gorbatjov. Båda håller/höll i spakarna när imperierna kollapsade. Båda försökte lösa problemen men läget var hopplöst.

En stor flyktingvåg från USA är nära förestående. De rika kommer att försöka fly först. Dollarinnehav betyder nästan ingenting. Innehav av guldpapper duger inte ens till dasspapper, men riktigt guld och silver betyder en hel del.

I det totala kaos som väntar väst – kommer en hel serie obehagliga sanningar att avslöjas. Sanningen om ”nine-eleven” kommer att leda till många dödsdomar.  Det är så många extremt obehagliga sanningar som kommer att skaka maktens boningar. Mordors imperium USA berörs i första hand. Men många andra länder kommer också att drabbas svårt. Tunnelbanesprängningarna i London kommer att chocka Storbritannien. Tysklands tillverkning av stridsgaser till Saddam Husseins regim kommer att skaka det tyska folket ända in i själen. Hela den sjuka västvärlden kommer att vara lamslaget i många år.

Ur askan reser sig ännu en gång Tyskland. Det märkliga tyska folket är ett ingenjörsfolk av Guds nåde. ”Västra Europas industriella lokomotiv” – det verkar vara Tysklands öde. Lustigt nog klarar sig Norge nästan oskadd. Det franska folket kommer att känna sig förrådda. De anti-amerikanska stämningarna kommer att explodera. Lössjordarna i Ryssland kommer också att skaka världen. Ryssland är på väg att bli ”världens matbod”. Solen går ner i väst och upp i öst.

Inget land har rätt att lägga sig i något annat lands inre angelägenheter.

Det är den framtida diplomatins grundregel. Denna fredliga samverkan mellan länder är raka motsatsen till den diplomati som Mordors onda rike tillämpade. Alla USA:s ambassader i hela världen har fungerat som spioncentraler. Överallt har CIA-agenterna infiltrerat och konspirerat, men deras tid är snart ute.

Nästan alla länder i världen försöker nu finna sin nationella identitet. Tysklands frigörelse från CIA är en historisk milstolpe. Många länder är på väg i samma riktning. Krigarimperiet i väst är på väg att förgöra sig självt. Detta går så fort att alla historiker står och gapar. I min föreställningsvärld har Gud ingripit. Gud har bestämt sig för att skapa ett fredsrike på jorden. Det är Gud som bestämmer. Ett fredsrike är på väg – ingenting kan stoppa skeendet.

En rysk tomat ersatte en gång en turkisk tomat. I framtiden kommer miljarder småskaliga jordbruk att spridas till jordens alla hörn och kanter. I en fredlig värld kommer marken att odlas – inte att förstöras för all framtid på grund av finansvampyrernas frackingteknik. CIA:s vallmoodlingar i Afghanistan är snart ett minne blott. Även jordbruket i detta krigshärjade land kommer att blomma upp igen. Den ryska tomaten var tidigt ute. Snart exploderar jordbruket i hela världen. I en fredlig värld finns inga begränsningar. I en värld i krigstillstånd kan ingenting göras. USA:s kommande fall kommer att få alla himlens änglar att dansa. Jag kommer att dansa med.

Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Dagens Brage: DET VAR EN GÅNG EN RYSK TOMAT

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.