”… det bleka ansiktet i tur att bli den siste mohikanen?”

Av Olle Ljungbeck

Med sjuklövern vid makten kommer vi inte att kunna rädda vårt land åt våra efterkommande.

Nedanstående citat är hämtat ur boken ”Spillran av ett moln”, författad av Rolf Edberg och utgiven1966.

Han var verksam som journalist och chefredaktör, ambassadör och landshövding i Värmland. En lysande begåvning och en stor författare.

Av citatet att döma kan det uppfattas som att han resignerat om möjligheterna för den ”vita rasens” möjlighet att överleva. Så var det emellertid inte.

Vi som kämpar för vårt lands bestående med den värdegrund vi lagt fast och som skiljer sig markant från de individers som nu i allt större skaror släpps in, får inte ge upp utan i stället skärpa kampen för vår ”livsform”.

Jag rekommenderar alla att läsa hela boken. Den är  mycket tänkvärd. Ja, när jag nu läser den en andra gång (första gången var för fyrtio år sedan) gör den mig närmast skakad. Inte minst för att de som styr oss i dag – med en dåres mani –  får anses arbeta för det som boken varnar för. Därför krävs det av oss att vi ännu starkare engagerar oss för vårt lands och folks överlevnad.

”I dag kan klotet förefalla inrutat och inmutat. Men morgondagens värld kommer sannolikt ännu mindre än gårdagens att erkänna någon odalrätt för de stammar som en gång tog de ännu glesbefolkade områdena i besittning. Vare sig man räknar med att planeten kan härbärgera femton eller femtio miljarder människor räknar man underförstått med en någorlunda likformig fördelning av dessa massor över de brukningsbara delarna av jorden. I en värld där överbefolkningen skapar ett oavlåtligt stigande ångtryck kommer de nationella gränsernas slumpartade barriärer sannolikt att framstå som en orimlighet.

Kan vi inte redan se hur den historiska tidvattensvåg, som bar fram den vita rasen, håller på att vända! Ser vi inte hur de vitas tidigare herrefolksföreställningar, i samma stund som de är i färd med att vika, börjar vändas med udden mot dem själva i en ny omvänd rasism? Måste det inte på åtskilliga håll i trängselns och förtvivlans länder vara en högst gångbar politik att hemsöka den vite mannens verkliga och förmenta missgärningar i det förflutna på hans efterkommande i tredje och fjärde led?

Hur anpassar vi vår egen navigering efter dessa ändrade strömförhållanden? Är vi över huvud taget mäktiga att avstå från den förhandsrätt vi länge aningslöst ansett oss ha till klotets goden? Och om en krympande vit minoritet genom uppehållande strid söker slå vakt om sina privilegier, den materiella rikedomens, livsmedelskaloriernas och utrymmets privilegier, riskerar man då inte ett globalt Sydafrika? Skall en dag det drama komma att rullas upp i omvänd ordning som utspelades, då expanderande och jordhungriga vita tog mörkare rasers domäner i besittning? Står mannen med det bleka ansiktet i tur att bli den siste mohikanen?”

Självklart är det ingen lösning på problemet med bl a överbefolkning att fler och fler lämnar sina egna världsdelar/länder.

”Lösningen” är inte att Afrikas och delar av Asiens folk koloniserar västvärlden. Lösningen måste sökas i hjälp till självhjälp i den egna världsdelen/landet.

Barnbegränsning måste bli ovillkorlig. Denna åstadkommes bäst och på naturlig väg genom att höja välståndet i hemländerna.

Ingen kan få mig att acceptera att det finns någon övergripande rättighet för de folk som nu i allt större mängd med sjuklöverns goda minne strömmar in i vårt land och att vi därför skall tillåta detta.

Den folkvandring som nu pågår är inte i första hand orsakad av bristande möjligheter att skapa rimliga levnadsförhållanden i hemländerna.

Den är orsakad av att västvärlden med stöd av Sveriges regering och riksdag störtade regimerna i Irak, Libyen, Afghanistan etc. Det var visserligen diktaturer men just av denna anledning hade aldrig IS m fl haft en chans att etablera sig.

Det är också en släpphänt hantering av biståndet till tredje världen. I stället för att komma folket till nytta har biståndet/pengarna hamnat i korrumperade politikers fickor pga våra egna politikers brist på realism och för mycket av ”godhets-syndrom”.

Den som vill klassa ovanstående som rasism etc får gärna göra det. Varje folk har rätt till sitt land, sin kultur och värderingar men framförallt rätt att inte bli våldtagna av främlingar som inte folkmajoriteten gett sitt godkännande för att de skall få komma in.

Faktum är att Sveriges regering  tillsammans med Nato och vissa Europeiska stater har orsakat folkvandringen. Denna löser de nu utan folkets hörande med att släppa in tiotusentals grovt kriminella våldsverkare. Något sådan kan aldrig försvaras. Därför har vi svenskar enligt folkrätten rätt att gör uppror mot detta.

Det minsta var och en kan göra är att gå ut på gator och torg och demonstrera mot dagens vansinne alternativt enskilt eller i grupp.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle

Annonser
Det här inlägget postades i Gästskribenter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.