Kan valda politiker strunta i lagen så kan även vi

Av Olle Ljungbeck

Anmälan mot de valda politiker – såväl kommun- som riksdagspolitiker – samt polisen som befunnit sig på Mynttorget där afghanska ”ensamkommande flyktingbarn” alternativt vuxna män, sedan några dagar tillbaka genomför en manifestation för att trots avslag få stanna i Sverige.

Anmälan avser vad gäller politiker att de stöder manifestationen trots att de i egenskap av politiker har att följa lagen. Anmälan mot polisen avser att de uraktlåter att göra ID-kontroller och därmed inte fullgör sin skyldighet att för utvisning gripa de som fått avslag på rätten att få stanna i Sverige.

Självklart ger man en signal – med sin uraktlåtenhet att följa lagen – till övriga medborgare att kan valda politiker strunta i lagen så kan även vi göra det. Det är med andra ord ett beteende och handlande som bryter mot lagen men också skymfar rättssamhället.

Jag kräver därför av såväl Polismyndigheten som Riksåklagaren (RÅ) och Justitieombudsmannen (JO) att de omgående agerar för lagarnas efterlevnad.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle.

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Kan valda politiker strunta i lagen så kan även vi

 1. Conny Lundberg skriver:

  Uppenbarligen gäller inga lagar längre när det gäller invandring!
  Det verkar som om man från politiskt håll villa ha care blanche att ta in alla som vill komma till Sverige utan begränsningar som lagar o d.

  Gillad av 1 person

 2. hllviken skriver:

  Gillad av 1 person

 3. hllviken skriver:

  Asylaktivisterna kallar detta rasistiskt – och därmed tycker de inte att de behöver besvara frågorna:

  Gilla

  • corneliadahlberg skriver:

   Sanning med STOR modifikation!!!

   Om Sverige under NATO:s täckmantel slutar bomba sönder ”flyktingarnas” länder så kan de bygga välfärd där hemma! Se vad Ghadaffi gjordfe i Libyen: Fri sjukvård på hög nivå till alla, fri utbildning, kvinnor fick rättigheter som grannländernas kvinnor bara kunde drömma om, ett unikt bevattningssystem till ökenfolken osv.

   Men så kom Sverige & Co och raserade allt och landet blev transitland för hela Afrikas lycksökare. Alla som röstade på 7-klövern 2010 är medskyldiga till kriget mot Libyen. Bara SD valde att vara pascifister, men vem fick skäll i vårt förljugna land med en komplett hjärntvättad befolkning?

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.