NORDKOREA – VILKET PINSAMT SKÅDESPEL

Dagens Brage genom Kalle Hellberg:

UNDER DE ÅR NÄR KIM JUNG-UN SEMESTRADE I SCHWEIZ KNÖTS BANDEN.

CIA lyckades under dessa år slå klorna i Nordkorea. Både Ukraina och Nordkorea är idag CIA:s vasallstater. Ukraina förser på CIA:s order Nordkorea med raketteknologi. Nordkorea avfyrar allt på beställning av CIA. Hoten mot grannländerna är formulerade av CIA. Motivet är att underlätta för USA att proppa denna del av Asien full med robotsystem som hotar Kina.

ALLT ÄR EN PINSAM TEATER.

Trump vrålar om krig och eld medan Nordkoreas ledare läser upp nya hot på löpande band. När CIA gav order om att flytta avskjutningsramper av robotar mot kusten för fotografering – så var detta gjort på några dagar. Oj så tydliga foton CIA kunde visa världen. Aftonhatet publicerar på löpande band horribla historier om det farliga landets färdiga anfallsplaner. Så gör hela den förljugna världens dollarköpta massmedia. Oj, oj, oj vad USA måste skydda länderna i Asien. Amerikanska robotar måste genast placeras ut överallt för att skydda länderna mot hoten från Nordkorea. Allt är så enkelt att fatta. Till och med en höna borde förstå det perversa skådespelet.

Det är precis på samma sätt som i Mellanöstern och i Östra Europa. Alla länder måste skyddas mot Iranska robotar. Iranska robotar kan komma från alla håll och kanter. Amerikanska robotsystem måste skydda hela världen. CIA:s hjärntvätt har fått oss att tappa förmågan att tänka. Vi springer som en hjärndöd fårskock dit CIA:s vallhundar vill.

RYSSLAND OCH KINA HAR LESSNAT.

De röstade för de nya sanktionerna riktade mot Nordkorea. Så lustigt. FN:s säkerhetsråd röstade enhälligt för sanktionerna. Vi vet ju att handelssanktioner av princip inte gillas av varken Kina eller Ryssland. Denna inställning brukar dessa länder alltid hävda – men inte denna gång. Nästan alla säkerhetstjänster i världen vet sanningen om Nordkorea. Snart fattar hela världen vilket tarvligt skådespel som USA och CIA:s massmedia i väst bjuder på.

Ett pyttelitet land i Asien hotar alla – gång på gång på gång. Armén har aldrig deltagit i någon militär strid under de senaste sex decennierna. Inte en enda soldat i landet har deltagit i krig. Landets yta är bara litet större än Norrbottens län. Fattigdom och svält har länge härjat i landet. Utbildningsnivån är mycket låg.

Kim Jung-Uns farfar Kim Il-Sung är president i landet – trots att han är död sedan många år. Han är landets Gud – precis som Japans kejsare var Gud en gång i tiden. Den enda skillnaden är att den japanska kejsaren var i livet medan han betraktades som Gud. Militärledningen i Nordkorea gömmer sig bakom Kim Il Sungs sonson Kim Jung-Un. Så enkelt är det.

Om Nepal skulle hota en massa länder med kärnvapen skulle ingen tro sina öron. Ingen skulle ta hotet på allvar – trots att Nepals befolkningen är större än Nordkoreas befolkning och trots att landet är större till ytan.  Nordkoreas unika beteende är hur enkelt som helst att fatta – CIA utnyttjar landet för sina krigiska syften. Det är faktiskt synd om Kim Jung-Un. Han är bara en bricka i ett mycket fult spel. Han är kär i en amerikansk basketspelare – Dennis Rodman. De är ”nära vänner för livet”. Rodman sitter på hedersplatsen vid Kim Jung-Un när amerikanska och koreanska basketlag roar publiken. De gillar att ge varandra ett ”Give me Five”-handslag. Att sådana vänskapsmatcher får äga rum – samtidigt som Nordkoreas ledare för fram sina kärnvapenhot mot grannländerna och USA, borde få alla att förstå. Skådespelet är motbjudande.

NORDKOREA ÄR INGET MILITÄRT HOT MOT KINA.

Landets CIA-styrda politik är däremot ett hot mot Kina, eftersom landets galna utspel underlättar för CIA:s planer att omringa Kina med kärnvapen. Det är detta allt handlar om.

Kina och Ryssland har beslutat sig för att agera. På något sätt måste problemet lösas – men hur? Det ska bli spännande att följa dramat i öst.

Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

Mer från Brage:

ÄVEN SAUDIARABIEN FRIGÖR SIG FRÅN USA:a

SÖNDAGEN DEN 13/8 2017 SLÄPPTES EN STOR VÄRLDSNYHET.

Iraks inrikesminister Qassim Araji berättade att Saudiarabien vänt sig till Irak för att medla i konflikten med Iran. Den regionala konflikten har pågått i flera årtionden. Saudiarabien har hela tiden ställt sig på CIA/Mossads sida och försökt provocera fram ett amerikanskt militärt ingripande mot Iran. Israels i särklass viktigaste utrikespolitiska fråga har länge varit det efterlängtade kriget mot Iran.

CIA:s storsatsning på ISIS i Irak och Syrien var en förberedelse för den allra viktigaste uppgiften – kriget mot Iran. Men CIA:s jättelika legoarmé slogs i spillror när Putin ställde upp i kampen mot ISIS. Ryssland krossade ISIS väldiga infrastruktur på några månader. Kriget ändrade karaktär. Till slut kunde det syriska folket med rysk och iransk hjälp och med hjälp av libanesiska Hezbollah – krossa legoarmén. Misslyckandet för CIA/Mossad är en storskalig katastrof. Hela världen började förstå vem som var ISIS verkliga arbetsgivare. ”Västvärlden” stod med byxorna neddragna ända ner till knäna. Ett så stor politisk katastrof har sällan skakat den förljugna västvärlden.

När Iraks inrikesminister Araji säger:

Mohammed bin Salman officially demanded me that Iraq mediate between Iran and Saudi Arabia to reduce tensions. …We believe that friendly relations between Iran and Saudi Arabia will help the regional security,” – då borde världen skaka till.

Översatt: (Saudiarabiens nya kronprins) – ”Muhammed bin Salman har framfört sin önskan till mig (inrikesministern Araji) att Irak ska gå in som medlare mellan Iran och Saudiarabien för att reducera spänningarna … Vi tror att vänskapliga relationer mellan våra länder är viktiga för den regionala säkerheten”. Detta är ett budskap som borde fylla förstasidorna i alla massmedia i världen – men det är tyst i väst.

Hela ”västvärlden” iakttar även tystnad om kuppen i Mekka den 21:a juni 2017.

CIA har ännu en gång lyckats med konststycket att stöta ifrån sig en viktig allierad – denna gång en oerhört viktig medspelare. Det är helt ofattbart – men den nakna sanningen är att Saudiarabien är på väg att bryta med USA. Denna sanning är så skrämmande att hela ”väst” tappat talförmågan. Alla journalister som ska sprida imperiets lögner har fått order att ligga lågt.

CIA fattar inte att läget är kört – eller så hoppas man på ett mirakel. Mordors rike hade redan utsett sin favorit till ”kronprins” – Muhammed bin Nayef. Allt var redan klart. Men nu sitter han i husarrest – helt isolerad från CIA. Några hatartiklar där den nya kronprinsen Muhammed bin Salman jämfördes med Kim Jung-Un släpptes i några utvalda länder – men den planerade hatkampanjen ställdes in. CIA vågade inte sätta igång drevet!

BEVISEN PÅ VAD SOM HÄNT I MEKKA STRÖMMAR FRAM.

Under årets första fem månader exporterade Saudiarabien i genomsnitt 1,2 miljoner fat olja per dag (”bpd”) till  USA. Nu har de saudiska oljekranarna plötsligt strypts. 0,8 miljoner fat per dag levereras till USA. De amerikanska oljereserverna ska minskas – detta är självklart Saudiarabiens målsättning. De amerikanska ”strategiska oljereserverna” ska tvingas ner. På det sättes hoppas landet att oljan ska återgå till normala prisnivåer – priser som gällde före CIA:s oljekrig mot Ryssland.

VAD BETYDER DETTA?

Det betyder att CIA:s viktigaste allierade i oljekriget mot Ryssland har vänt oljevapnet mot USA. Nu är det i stället USA som får känna av effekterna av att oljekranarna stryps i Saudiarabien. Observera att de tidigare leveranserna till USA (1,2 milj bpd) var hela 50% högre än dagens leveranser (0,8 milj bpd).

Saudiarabien har visserligen strypt den totala exporten av olja i enlighet med ett OPEC-beslut, men denna reduktion är bara en bråkdel jämfört med den dramatiska saudiska minskningen av olja till USA.

Vem bröt CIA:s oljekrig mot Ryssland? Svar: Muhammed bin Salman.

Vem har beordrat att strypa oljetillförseln till USA? Svar: Muhammed bin Salman.

Vem har utformat framtidsvisionen ”Vision 2030”? Svar: Muhammed bin Salman.

(Där tas den superkänsliga frågan upp om att oljan i fortsättningen ska kunna betalas i alla valutor – inte bara i dollar).

Vem har planerat den saudiska kungens historiska statsbesök hos Putin i Kreml? Svar:  Samma person – Muhammed bin Salman.

STACKARS CIA.

Rysslands BNP formligen exploderade det andra kvartalet i år trots alla CIA:s gamla och nya handelskrig. Rysslands BNP var som lägst nere på minus 4 %. Det var när oljepriset var som värst kört i botten. Men det senaste kvartalet 2017 var den ryska recessionen definitivt över – BNP  låg ordentligt på plussidan (+ 2,5%). Uppgången skedde på mycket bred front. Snacka om stormfiasko för CIA:s alla handelskrig.

ÄR DET ONDSKAN SOM GJORT ATT KRIGARIMPERIETS AGENTER TAPPAT FÖRSTÅNDET?

Blir man förblindad av ondska – eller kan ”imperial hybris” förklara krigarimperiets snabba förfall? Hur är det möjligt att stöta bort en hel serie av tidigare allierade på en enda historisk sekund? Trump träffar mitt i prick – det är en fruktansvärd mental soptipp i Washington – ”a terrible dump”. Kanske har Trump själv dukat under för droger. Det är mycket som talar för detta.

Politiker vaknar nu upp i massomfattning i hela världen. USA är snart borta från den historiska arenan. En helt ny värld är redan en realitet. Det ”amerikanska århundradet” är över. Vi måste inse att kasinoekonomin i väst håller på att krascha. Dollarn kollapsar. USA är på väg mot ”The Fiscal Cliff”. Ingenting kan stoppa skeendet.

Trots att allt är så enastående uppenbart – vägrar våra hjärnor att hänga med. Kanske är det en skyddsmekanism att avskärma hjärnan från verkligheten när den börjar bli alltför obehaglig?

Under finanskraschen 2007 – 2008 var banksystemet i väst nära att stängas ner.

Om detta hade skett hade även öst drabbats svårt. Denna gång är Kina, Ryssland, Iran och en hel serie andra länder mycket bättre förberedda. En ny valutakorg kommer att ta över världshandeln. Den kommande bankkraschen drabbar hela EU hårt – men ingenting kan jämföras med vad som händer i USA när imperiet kollapsar.

Jag lider trots att jag vet att krigarimperiets fall är det bästa som hänt mänskligheten under hela Homo Sapiens tid på jorden. Vi får äntligen världsfred.

Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

Brages nattinfo: ALLA RÄDDA SOVA DJUPT UNDER MIDNATTSTIMMA – ENDAST ONDSKAN ÄR VAKEN

Att snabb-blanda olika kulturer och religioner är ett av ondskans viktigaste vapen.

Ondskan har många vapen. Legoarméer är mycket effektiva för att skapa flyktingvågor. Knark är ett annat mycket viktigt vapen. Terror är ett av ondskans allra effektivaste vapen. Målet är att förgöra alla fungerande samhällsstrukturer – allt för att trygga det amerikanska världsherraväldet.

Alla rädda sover oroligt.

Knappast någon i den sjuka världen – den så kallade ”fria” världen – frågar sig varför människor från vissa länder flyr sina hemländer. Vi vågar inte ens ställa frågan. Det är på samma sätt med Nixon-epokens skytteltrafik till månen. Trots att tusentals forskare i den förljugna världen VET – så håller de käft. Det är så sjukt som någonting kan bli. Förklaringen är rädsla. Vi känner i luften vad som är tillåtet och anpassar oss efter det. Ingen vill äventyra sin egen karriär.

Vi är alla rädda – undantagen äro mycket få.

Ondskans natur är att skapa konflikt. Hat vill skapa mothat.  Kollektivt hat är det är ondskans bästa julklapp. Att först organisera och skapa inbördeskrig och sedan hata flyktingar p g a färg eller religion är det finaste ondskan kan önska sig. Denna politik är Bingo för ondskan. Politikerna i den förljugna världen följer det onda imperiets order som zombier – på grund av rädsla.

Problemet är att ondskan fortsätter att härja tills vi stoppar ondskan. Men det är helt utsiktslöst att försöka väcka opinion så länge massmedia i den ”fria världen” kontrolleras av krigarimperiet i väst – USA. Hjärntvätten är tusen gånger effektivare än någon kan ana. Dessutom är ondskan extremt listigt organiserad. Sanningen är chanslös – fullständigt och totalt.

LIKA FÖRBANNAT FALLER MORDORS RIKE SNART SAMMAN.

Om inte sanningen har en chans i den förljugna världen – hur kan då USA falla? Svaret är att öst har rest på sig. Kina och Ryssland – den kinesiska draken och den ryska björnen – har bildat en ”strategisk allians”. USA är chanslöst. Massor av länder som tidigare varit i CIA:s strypgrepp har tagit sig lös från snaran. De knyter också sina band österut. Detta historiska skeende går nu med raketfart. Mordors onda öga skakar redan våldsamt. USA är på väg mot sitt öde – The Fiscal Cliff.

Oj vad världen kommer att förändras. Det plågade palestinska folket får äntligen börja leva. Denna historiska händelse kommer som ett brev på posten. Det är många terroriserade folk som snart får börja leva ett värdigt liv. USA:s fall är faktiskt mänsklighetens största lyckostund.

DÄRFÖR BLIR MIN BÖN.

Tack gode Gud för att du avslutar de tusenåriga krigens epok på jordens yta. Din list outgrundlig. Först gjorde du krigens generaler galna – innan du sedan krossar dem. Jag är impad. God Natt Gud.

Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till NORDKOREA – VILKET PINSAMT SKÅDESPEL

  1. hllviken skriver:

    KOREA FALSK FLAGGA

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.