Vinnaren skriver historien – Men vad är sant?

Publicerar alla länkar eftersom temat är tabu, med andra ord ska ut i ljuset, vi vill ju inte bli lurade – MEN jag beklagar detta evinnerliga oljud av dunkande pompös musik i ”bakgrunden” eller vad det nu ska föreställa. Det är fakta jag vill ha och om jag begriper den bättre genom att talaren dränks i popmusik på hög volym så kan jag väl sätta på själv!? Jag föredrar text (lätt att överblicka och backa) framför virriga youtubeklipp, och den texten finns oxå nedan.

Nog om det, håll till godo även med fakta som druknar i pompös s.k. musik, en annan kanske håller på å bli gammal 😉

Från Kalle Hellberg

Den som ”vågar” se, läsa, höra det som framgår i nedanstående länkar borde aldrig mer tro på de sagor om andra världskriget och om de ”onda tyskarna” som vi har matats med i 70 år, men jag är inte säker på att alla vill förstå, troligen finns det många som vill ha kvar sin inbillade övertygelse om att det vi matats med är sant…

BBC-film om verkligheten efter 2:a världskriget, hur behandlades tyskarna? Om detta har vi inte fått veta!

Det fanns inga gaskammare, PDF-dokument

 

Sanningen om massmorden på tyska soldater och tyska civilbefolkningen efter kriget, PDF-dokument

Detta har du inte fått veta om Hitlers krig, video 1,5 tim.

Hitler och den judiska världsordningen, en nästan 4 timmar lång film om en verklighet du aldrig fått se eller höra talas om.

Hellstorm: Dokumentär video 1,5 tim.

Boken ”Hellstorm” av Thomas Goodrich finns nu på svenska, en nästan 400 sidor tjock bok, översatt av Ann Britt Axelsdotter. Bör läsas av alla som vill veta den verkliga historien om andra världskrigets slutfas från 1944 till 1947.

Miljontals mördade … Miljontals våldtagna … Miljontals torterade … Miljontals förslavade … Miljontals män, kvinnor och barn som levde vind för våg … Oaktat vad du har läst om Andra Världskriget, oaktat vad man berättat för dig, oaktat vad du trott hände under det så kallade ”Goda Kriget” … glöm det!

För första gången på över 70 år kan vi få en insikt i kriget och ”freden” sett ur förlorarnas perspektiv. Förstå vad som egentligen hände med Tyskland och hennes folk i ”frihetens, demokratins och befrielsens” namn. Genom deras egna ord, målande och detaljrikt, detta är deras berättelser …

Kan köpas här: Frejas Folkvang

Mer från Kalle:

Pia Hellertz skriver till SVT: Tack för Stones intervjuer med Putin

Till SVT

Tack för att ni sänder Oliver Stones intervjuer med president Putin. Jag blev ärligt talat förvånad över att ni valt att sända dem, eftersom utbudet på senare år varit magert om man vill ha en nyanserad och objektiv bild av det som händer i världen och i Sverige. Utbudet har blivit alltmer propagandaorienterat och vinklat och vi är många som tappat intresset. När dessutom majoriteten av programmen är meningslösa tävlingar, matlagningsprogram och glorifieringar av s.k. idrottsstjärnor så har jag funderat på att sluta använda TV. Därför kom denna intervju som en mycket trevlig överraskning. Det ska bli spännande att titta på de resterande avsnitten.

Jag är trött på den snedvridna glorifieringen av USA:s terrordåd i världen, av glorifieringen av NATO och EU, av demoniseringen av Ryssland och Putin, av demoniseringen av president Assad och den vinklade rapporteringen av kriget i Syrien, av den naiva bilden av vem som skapat ISIS, av skrämsellögnerna om katastrofal global uppvärmning, om valet av s.k. ”experter” i olika frågor som får stå oemotsagda, experter som ofta inte ens är experter utan lobbyister. Jag är också trött på ”enögda” reportrar som i olika länder får förmedla en snedvriden bild av länder och deras politik. Detta är anledningen till att jag alltmer istället använder mig av alternativa media, både i pappersform och på Internet.

Så än en gång – tack för att ni sänder intervjuerna – och jag hoppas verkligen att detta är ett tecken på en förändring av SVT:s utbud. Jag kan väl passa på och säga att jag nästan aldrig tittar på övriga TV-kanaler. De är ändå värre.

Med varm hälsning
Pia Hellertz
Pensionerad universitetslektor och fil.dr.

PS. Det var tyvärr inte lätt att hitta en e-postadress på er sida om jag vill nå en central person som kan tänkas vara ansvarig. Jag hoppas ni förmedlar mitt mail till ”den det vederbör”. Tack!”

 

Från Mona Nilsson till SVT: Bra att ni sänder Oliver Stone-intervjuerna med Putin!

”Hej!

Mycket bra att ni sänder intervjuerna som Oliver Stone gjort med Putin. Jag blev positivt överraskad när jag såg att ni skulle sända dem eftersom public service sedan flera år enbart ger en grovt ensidig bild av det utrikespolitiska läget till förmån för USA:s imperialistiska krigsföringspolitik.

Vi är allt fler som upptäcker den allvarligt vinklade rapporteringen och som börjar sakna förtroende för public service. Vi vänder oss därför alltmer till alternativa medier som vi uppfattar som mer trovärdiga. Tack och lov så finns det i dag tillgång till andra beskrivningar vilket leder till att SVT/SR:s ensidighet blir glasklar. Tyvärr framstår SVT/SR som propagandakanal för USA/NATO/storkapitalet. Ett svenskt Pravda.

Vi hoppas ni fortsätter på denna linje och i framtiden bättre följer sändningsreglerna om opartisk och objektiv beskrivning där båda sidor får komma till tals. Varför inte ifrågasätta varför USA militärt ska blanda sig i konflikter överallt på andra sidan jordklotet? Varför inte sända en längre intervju med det syriska folkets president Assad så han får ge sin bild av situationen i det egna landet? Varför inte intervjua Venezuelas ledare Maduro i stället för att återge USA:s syn på situationen i Venezuela? Varför inte återge kritik mot den svenska IT-politiken, massinförandet av WiFi i skolorna och de vansinniga planerna på 5G? Varför inte sända dokumentärer, intervjua vetenskapsmän, som rapporterar om de klarlagda hälsoriskerna med strålning från trådlös teknik?

Då kanske ni har en chans att återvinna det i dag växande förlorade förtroendet hos människor i Sverige.

Bästa hälsningar

Mona Nilsson

frilans”

 

Vad hände egentligen i Charlottesville …

… i USA och hur rapporterades detta i media?

Det vi inte ska veta är att vänsterns extremister arrangerade fram våldet, för att ytterligare späda på utrotningen av vit kultur i USA. Här en annan verklighet än vad media förmedlar, uttalat av vittnen som var där.

Original här (där du kan se video med intervjuer om verkligheten) – Översättning här

Hur presenterades dessa händelser i svensk media, t ex i SVT?

Här är den genomgående beskrivningen i svensk media, utan att beskriva bakgrunder.

Jämför gärna med ovanstående länkar

Oliver Stones intervjuer med Putin visas nu i SVT, vilket visar en helt annan Putin än vad som presenterats i svensk media genom åren. Inte får man visa att Putin är en snäll och tänkande människa, långt från den galning och despot som media har beskrivit genom åren. Han vill inte ens få till något tredje världskrig, som USA (NATO) och media har gjort allt för att få oss att tro. Detta gillas naturligtvis inte av mediavänstern, Putin ska vara värdens farligaste man, därför måste man skita ner denna programserie.

Kultursnubbarna spyr sin galla – Liksom Expressen

Hur är det med mångkulturen (läs utrotningen av svensk kultur) som prackas på oss i Sverige, är den av godo, så som mediavänstern påstår, eller är det så som en svensk iranier har skrivit i sin bok ”Mångkulturen är förtryck”. Om detta handlar denna 9 min video. Något att ta ställning till!

 

Blir vi hjärntvättade?

Inte kan man väl läsa våra tankar? Inte kan man väl styra vad vi ska tänka? Om man kan det, inte görs väl detta? Kan modern trådlös teknik användas för detta ändamål, att vi blir programmerade utan att förstå att så är fallet? Ska kommande 5G vara maktens verktyg för sådan programmering? Se bilaga!

Här några länkar för den som vill veta mer:

http://detopaverkadesinnet.blogspot.se/2013/05/svenska-folket-under-mind-control.html

http://www.nyapolitiken.biz/mindcontrol/mindcontrol_index.html

http://www.spirinova.org/mind-control/

http://www.vaken.se/mind-control-i-sverige/

Mycket mer går att finna på Internet (allt behöver ju inte vara sant, bedöm själv).

Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Vinnaren skriver historien – Men vad är sant?

  1. Bosse J skriver:

    Utöver vad Mona och Pia skrev kan man lägga till hur Nordkorea beskrivs i massmedia.
    Why Does North Korea Hate Us?

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.