Rösta i kyrkovalet 2017?

Jo jag tänker rösta, för sista gången vilket i mitt fall blir andra gången. Första gången röstade jag som sverigedemokrat eftersom de behövde kandidater till kyrkovalet 2013. Kände på mig redan då att Svenska kyrkan mest liknar en förvirrad avspegling av kristendomen, men ville lära känna denna kyrka lite närmare för att se med egna ögon, höra med egna öron.

Vid senaste läsning av Kyrkans Tidning fick jag samma känsla ytterligare bekräftad genom prästen Mattias Lönnebos predikan på ledarsidan. Kort och gott en renodlad hatpredikan mot alla som vill stoppa importen av våltäktsmän, bilbrännare och andra kriminella som denna kyrka envist fortsätter kalla ”flyktingar”. Trots att FN:s flyktingorgan UNHCR säger att bara 3% av dem är flyktingar. Något Svenska kyrkan lika envist blundar för i sin iver att gå globalistföretagens intressen tillmötes.

Mattias Lönnebo  ”… känner en kall hand krama om mitt hjärta” vid insikten om att dryga 27% av svenska folket (Sentios augustimätning av partisympatierna för SD) vill stoppa beskriven import eftersom allt fler börjar se vad som egentligen pågår och vem som betalar priset. Inte är det prästerskapet i Svenska kyrkan med en månadslön kring 50 00 SEK. De behöver aldrig lida som fattigpensionärerna som ofta avslutar sitt liv i svält inom den svenska s.k. ”vården”. Istället för näringsrik mat serveras de Big Pharmas mediciner så att den industrin kan sko sig på skattebetalarnas bekostnad, industrin Svenska kyrkan inte verkar ha någonting emot. Svenska kyrkans prästerskap har råd att bosätta sig där deras döttrar inte behöver möta importerade våldtäktsmän på väg hem från skolan, o.s.v.

Lönnebo avslutar sin predikan med att föraktfullt raljera om ”…dem som viftar med järnrör.” Vem har viftat med järnrör? Han menar väl inte de berusade sverigedemokraterna som innan riksdagsintåget sprang runt med aluminiumrör efter krogstängning i nattens Stockholm? Jo så klart menar han dem. Lögnen är lika gångbar i Svenska kyrkan som i propagandamedia.

Vem lägger jag min röst på som avhoppad sverigedemokrat? Hade naturligtvis inte tänkt lägga den på SD, men Lönnebos predikan fick den effekten och jag ska be alla jag känner och som trots sveket fortfarande är medlemmar i Svenska kyrkan att lägga sin röst på SD den 17 september. Dagen efter är mitt varma råd till alla medlemmar att omedelbart LÄMNA KYRKAN om ni inte vill fortsätta stötta importen av våld och Sharialagar till vårt en gång kristna land.

Gå ur Svenska kyrkan på 10 sekunder här.

Svenska kyrkan är mycket upprörd över att polisen hämtade illegala invandrare på ett vandrarhem i Skåne för att göra sitt jobb och verkställa svensk lag. Presstalesperson på polisen Region Syd: ”- Tre av familjerna har varit eftersökta sedan 2014. De har varit väl medvetna om att de inte har rätt att vistas i riket.” Kyrkfolket däremot vill ge kriminella en ”frizon”.

Själv undrar jag var frizonen för svenska flickor/kvinnor finns där de slipper riskera att bli våldtagna? Våra äldre krökta över rullatorn slipper bli rånade? Där vi slipper bli misshandlade? Slipper få vår egendom bränd? Dessa offer för Svenska kyrkans politik nämns aldrig, förutom en och annan kyrklig som vågar viska sin mening i korridoren. Offren fortsätter du genom ditt medlemskap att trampa på.

Allahu Akbar Mattias Lönnebo

Detta inlägg publicerades i Krigs o Rättsbusiness. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Rösta i kyrkovalet 2017?

 1. hllviken skriver:

  Instämmer 100% med artikelförfattaren!

  Gillad av 2 personer

 2. pettersonaxeagentlemansgentleman skriver:

  I kristenhetens och anständighetens namn borde rabulistiska globalistaktörer och brottsbefrämjare av Lönnebos kaliber fråntas predikorätten och därmed förhindras att propagera för sin lagstridiga verksamhet i Svenska Kyrkans regim.
  På falska prelater råder det ingen brist inom den politiserade och kulturmarxistiskt relativiserade kulturinstitution vi en gång kände som en traditionsbärande kyrka och gemensamhetsskapande knutpunkt.
  Stabilitet och kulturarvsmedvetande är ingenting som präglar den moderna svenska kyrka ingen församlingsmedlem med samtliga själsförmögenheter, politisk insikt och moraliska kapaciteter i behåll förmår anamma.
  Avslutningsvis förtjänar erinras om att djävulen uppträder i ett otal olika skepnader, varav prästkragen blott är en av förklädnaderna. Den ärkebiskopliga skruden utgör för övrigt ett praktexempel och står genom Jackeléns benägna bistånd naturligtvis i en klass för sig.
  Alltför många kyrkovalsdeltagare har ännu icke förmått upptäcka de framstickande bockfötterna.

  Varmt tack, Cornelia!
  Andreas, värdekonservativ nationalist, medlem i SD och troende kristen.

  Gillad av 1 person

  • corneliadahlberg skriver:

   Tack själv Andreas för härligt målande formuleringar 🙂 Dem kommer jag nog se framöver, d.v.s. härnäst under kyrkomötetes båda höstsessioner – bockfötterna som sticker fram under prästkragen. Sedan som sagt finito med Svenska kyrkan!

   Gillad av 1 person

 3. Pingback: – ”Jag är asyl” | corneliadahlberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.