Raketfart

Från Kalle Hellberg

Vi lever i en nation där –

 • läkare förstör vår hälsa
 • lagmän förstör rättvisan
 • skolor förstör kunskap
 • politiker förstör vår frihet
 • media förstör sanningar
 • religion förstör moralen
 • bankerna förstör ekonomin

Det är vad vi nu har att förhålla oss till, men hur länge orkar vi ”hänga med” i denna raketfart mot avgrunden? Vi åker nu i samhällståget mot stupet, vi som ser galenskaperna protesterar och åker kanske baklänges i sista vagnarna, men lika fort som de som sitter framlänges och hejar på lokföraren att köra fortare! 

Industrin bestämmer allt, har alltså en mängd företag bildat en kartell som man kallar för regering? Som skapat en massa regler för att hålla oss fångna? Tvinga oss att gå i skolor och gå till doktorn för att vilseledas, hjärntvättas, förgiftas och lära oss reglerna. Få oss att rösta vart fjärde år och få oss att tro att vi därigenom medverkar till olika beslut och att vi därigenom har ”demokrati”?

Inte konstigt att allt fler får högt blodtryck och att ilskan kokar över!

Var går gränsen för alla galenskaper innan revolutionen och inbördeskrigen blir vardagshändelser i ”demokratiserade” nationer? Det finns en gräns för hur mycket idioti en tänkande människa kan tåla, den gränsen närmar sig för varje dag för allt fler!

(Några tankar ur roten, hämtat från livet och från andra tänkare genom åren. Nedtecknat av Kalle H.)

Min reflektion: 58 år gammal minns jag tiden då Sverige ”stod på topp”. Tänker på jämförslsevis stor trygghet som ung kvinna i Stockholm, jämförelsevis hög jämlikhet, jämförelsevis toppresultat i skolan (har arbetat som lärare och sett nedgången) m.m. I min naivitet trodde jag först att vi skulle bygga vidare i den riktningen, med social rättvisa som god omvårdnad om våra behövande, m.m.

Så inträffar på relativt kort tid Kalles beskrivna raketfart mot avgrunden. Snart har kanske de flesta av oss insett att den faktiskt existerar, i vår verklighet (åtminstone om vi beger oss till någon av no-go-zonerna) och jag begriper ingenting. Vad hände?

Jag spenderar mycket tid med att försöka förstå varför vi tydligen ständigt upprepar vår gamla våldsamma historia: Fred när folket har tröttnat på att förlora sina nära och kära på blodiga arenor och sedan – garanterat krig igen! I väntan på nästa krig ser vi våra nära och kära förgiftas av Big Pharma eller Big Food.

Lyssnade i sökandet efter svar i går på denna intervju med rysk historiker, tips av kommentator ”hllviken”men på tyska. Den gav svar på många frågor – vilka sällskap som suttit vid rodret tillbaka till tiden för korsfararna, hur det ser ut idag, vilka som iscensätter blodiga revolutioner och krig m.m.

På svenska hittar du liknande historisk forskning i Jüri Linas Under Skorpionens Tecken. Intervju med Jüri om boken på WhiteTV.

 

Detta inlägg publicerades i Krigs o Rättsbusiness. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Raketfart

 1. hllviken skriver:

  Rekommenderas! Klart och kortfattat.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.