Ondskans imperium

”Vinnaren skriver historien” – ett citat värt att undersöka sanningshalten i för alla som önskar leva i fred. Vem äger våra bokförlag? Vem väljer vad som får precenteras folket – och vad som inte tillåts komma upp i sanningsljuset? – ”Vem äger media?” är vi många som frågar oss efter alla lögner som uppdagats. Vad jag förstått handlar det om samma ägare.

”Krigets första offer är sanningen” är ett annat citat. Efter kriget tar vinnaren över bokförlag och media och formar det sargade folket enligt egna intressen. BINGO! –  nu är cirkeln sluten.

Fast varför nöja sig med bokförlag och media när man kan ta resten oxå? Hur då? Jo det är enkelt, det kallas ”lobbyism”. Vinnaren har medlen (pengar och vapen) och sponsrar lobbyister som tar sig in överallt, i varje organisation där makten hägrar. Det kallas att leva under en Lobbykrati. Att vinnarens media fortfarande försöker få oss att tro, och fortfarande lyckas få de flesta att tro, att vi lever i en demokrati visar hur långt de har lyckats med sin påverkan/hjärntvätt.

Vinnarna har t.o.m. lyckats få svenska småbarnsföräldrar att tro att deras 1-åringar mår bäst av att leva större delen av sin vakna tid på institution. Resten av åren är en lätt match, vinnaren har fått greppet. Men vem är vinnaren? Jo bl.a. de stora läkemedelsbolagen, s.k. Big Pharma. Samla alla 1-åringar i bakteriehärden på dagis för att bryta ner deras immunsystem så kan du sedan sälja piller riktigt bra. Vaccinera alla så blir det ännu bättre klirr i kassan. Så otroligt smart att fortsätta vaccinera hela den outbildade världen, med alla biverkningar på köpet = nya pillerförsäljningar.

Tillbaka till dagis. Inte bara den lilles immunsystem får sig en knäck – psyket angrips effektivt genom ruinerad trygghetskänsla. Vart tog mamma och pappa vägen, de andra nära och kära, kända ansikten, varför lämnar de mig? Den psykiska ohälsan bland våra unga fortsätter skena i höjden, men det beror så klart inte alls på det relativt nya livet på institution. Låt dem skära sig, då knallar de snart till psyket och Big Pharma gör klirr i kassan igen, piller, piller, piller.

Vad lär sig våra elever att tro i den svenska skolan, hur ser historieundervisningen ut? Vem äger läromedlen? Staten kanske du säger? Vem är staten då? Vem släpps egentligen in där? Vinnaren har kontrollen.

Jag önskar alla elever i skolan istället fick lära sig följande historiebeskrivning i 9 avsnitt av Lars Bern. Och jag önskar att alla som redan gått igenom skolans hjärntvätt tar sig tid att läsa denna logiska historiebeskrivning eftersom den inte verkar kontrolleras av den blodbesudlade Vinnaren av krigen i repris:

Del 123 4 56 7 8 epilog.

Detta inlägg publicerades i Krigs o Rättsbusiness. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Ondskans imperium

  1. Conny Lundberg skriver:

    Tack, Cornelia, för en mycket väl sammanfattad situationsbeskrivning av vår tid på jorden!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.