Elin Lundgren förtalar

Mail från Olle Ljungbeck angående sosse Elin Lundgren

10689947_10152810583003474_2520282102614055746_n

som fegt raderat sitt förtal av Olle på FB när hon insåg att inte alla svenskar sväljer övergrepp. Läste du och tog en skärmdump – säg till!

”Hej.

Fick i dag besked från åklagarmyndigheten i Malmö att min anmälan mot riksdagsledamoten Elin Lundgren inte går att utreda eftersom den aktuella länken inte finns längre. Så skulle någon mot förmodan ha kopierat den så bör denne höra av sig.

Olle Ljungbeck, Gävle”

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Elin Lundgren förtalar

 1. Conny Lundberg skriver:

  Troll brukar spricka när man drar fram dem i ljuset!

  Gillad av 1 person

 2. Pingback: Vi har fått nog! | corneliadahlberg

 3. Pingback: Brev till statsministern | corneliadahlberg

 4. Pingback: Till ”socialdemokraterna” och riksdagsledamöterna Åsa Lindestam, Elin Lundgren, Patrik Lundqvist | corneliadahlberg

 5. Zucker-boken har säkert en historik som kan avkrävas vid brottsmisstanke. Jag vill själv inte använda Zucker-boken, men kanske har de en ”hjälpcommunity” där du via en mer anonym användare kan sondera? https://stallman.org/facebook.html

  Jag tror personligen att ett civilrättsligt mål kan avkräva Zucker-boken publicerad historik. Samtidigt anser jag INTE att du har skadats av tilltaget i realiteten, heller inte bör belasta rättssystemet med småskit, eller bör strössla pengar på jurister i onödan. De lever på konflikt i vårt samhälle där vi bör lyssna på varann och vara hövliga.

  Fredskungen Olof Palme och statsmedia förr i tiden var hjältar, men dagens sossar och fulmedier fattar inte hur hur fel de är ute och seglar, när de hoppar på allt mer uppretade pensionärer med osanning.

  Rätt var det är så kommer pensionärerna ge igen med mycket hög ränta och de kommer säkert få hjälp av andra drabbade i vårt samhälle, även av uppretade invandrare och RIKTIGA FLYKTINGAR som dessa:
  https://jensganman.wordpress.com/2017/02/03/grumliga-vatten-ett-alternativt-reportage/
  https://www.bassam.nu/oskyldiga-muslimer-i-sverige-ar-gisslan-mellan-maktsugna-islamister-och-svaga-politiker/

  Du behöver bara berätta om hur du har blivit förtalad av sossar i media, rent allmänt. Använd deras lögner som ditt personliga evidens på att politiker och medier ljuger dygnet runt! Fråga istället folk hur vi har demokrati om de får ljuga hur de vill, men utan att du får dementera!

  Deras åsikt om dig, eller om andra, kvittar. Bara riktigt naiva dumhuvuden tror inte på sosseriets kanslihushöger och monopoliserad ljugande media. Alla dessa aktörer har byfånens status och likt byfånen kan de inte förstå att de är just byfånar, eller varför människor inte vill bli associerade med dem längre och slutar lyssna på dem.

  Bara ta en titt på vissa av dem och deras pottfrisyrer f.ö. Är det någon slags inavel i någon religiös sekt som är orsaken? Vad är det för slags besynnerliga sekt-människor som har tagit över S?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.