Lite mer om medias favorittema…

… just nu, #metoo, men ur synvinkeln som vill punktera medias fula agenda – först hos Julia Caesar och sedan från Kalle Hellberg, som blev ifrågasatt:

”Här först mitt påstående: Demonstrationer pågår nu mot mäns ”tafsande” och fräcka uttal under parollen ”#metoo”. Men var är demonstrationerna mot gruppvåldtäkter av småflickor, utförda av skäggiga ”ensamkommande barn” från Nordafrika och Afghanistan och som polisen ”inte har tid” att utreda?

Jag fick följande ifrågasättande från en listmedlem:

Var har du fått uppgifterna ifrån om att unga skäggiga afghaner och marockaner utsätter unga flickor för gruppvåldtäkter.

Så här blev mitt svar:

Vem är du? Har du sovit de senaste åren? I MSM har man hemlighållit och t o m ljugit om att skedda gruppvåldtäkter är gjorda av ”svenska män”.

Minns du massvåldtäkten på Finlandsfärjan Viking Amorella i början av 2015?

”Sex svenska män våldtog kvinna i hytt”, förkunnade Aftonbladet.

”Sex svenskar gripna för våldtäkt på färja” trumpetade Expressen.

Metro hade samma rubrik fast med ”finlandsfärja” istället för bara ”färja”.

”Flera svenska män misstänkta för våldtäkt på Finlandsfärja”, löd DN:s rubrik.

Även TT var förstås med: ”Sex svenskar greps för färjevåldtäkt”.

Alla visade sig vara somalier, ingen hade svenskt medborgarskap!

När en handikappad kvinna i rullstol på Gotland för ett år sedan blev massvåldtagen av ett ungt invandrargäng så gick gotlänningarna man ur huse för att ställa upp för kvinnan, medan polisens insatsstyrka åkte från Stockholm till Gotland, för att skydda våldtäktsmännen. Från januari till oktober 2016 hade Gotland haft 28 våldtäkter, alla utförda av ”icke svenskar”.

Bara som exempel.

I icke PK-media har man hela tiden beskrivit sanningen om våldtäktsmännens ursprung och det är väldigt många fall. I efterhand har det varit enkelt att kontrollera sanningshalten i det skrivna. Även polisen har nu börjat släppa på hemlighållandet och erkänner att de struntar i våldtäkter för att de inte hinner utreda. Du kan ju läsa och lyssna till denna intervju med en polishandläggare

https://www.facebook.com/joakim.lamotte/videos/1477022235725696/

Jodå, det finns svenskar också som våldtar kvinnor, men proportionerna är så övervägande för invandrare att ingen borde kunna blunda för detta.

Enligt BRÅ så finns det ingen statistik sedan 2005, redan då var invandrarna i majoritet när det gäller brott. Siffrorna skulle i dagens läge bli så alarmerande att det kunde bli inbördeskrig om de kom fram. Därför har inte BRÅ fått sammanställa alla dessa våldtäkter och massvåldtäkter samt annan kriminalitet i nutid.

Dagens Nyheter tror de flesta är en sanningsbeskrivande och seriös tidning. DN-arbetaren Golnaz Hashemzadeh ville skapa så kallad agendajournalistik. Den 3 juni 2014 berättade hon i en ledare om sin upplevelse av den svenska rasismen. Historien kretsade kring en man som uppfyllde alla stereotyper av en svensk rasist. Han var en äldre man från Norrland och hade ett typiskt mansdominerat jobb: brandman i Boden. Enligt Hashemzadeh trodde mannen att alla invandrare var terrorister och han tyckte det var bra att man satte allihop på ett och samma ställe så att ”man vet var man har dem”. Han berättade också, enligt Hashemzadeh, hur en invandrare försökt bli en del av det svenska samhället och börjat arbeta på brandstationen. Men denna invandrare hade de mobbat och trakasserat så att han tvingades sluta, hade den äldre mannen skrutit om, enligt Hashemzadeh.

Det var bara ett litet problem med denna historia som skulle illustrera den svenska vardagsrasismen som den invandrade DN-skribenten påstod sig möta så ofta. Den var påhittad av henne själv. Hashemzadeh hade aldrig träffat någon brandman från Norrland. Men vem skulle kunna kontrollera det?

Har du hört talas om Taharrush?

Den tyska federala polismyndigheten BKA uppger att det arabiska våldtäktsfenomenet ”taharrush gamea” nu etablerat sig i Tyskland. – Attackerna rör sig om alltifrån sexuella ofredanden till våldtäkt, säger myndighetschefen Holger Münch.

De arabiska orden ”taharrush gamea” betyder sexuella grupptrakasserier och ”våldtäktsleken” går ut på att en stor grupp arabiska män omringar sitt offer, för det mesta en västerländsk kvinna eller en kvinna som klär sig västerländskt, för att därefter utsätta henne för sexuella övergrepp. Om männen är tillräckligt många släpas kvinnan med mobben, allt medan männen turas om att slita av henne kläderna, tafsa på henne och föra in fingrar i hennes olika kroppsöppningar.

Detta förekommer i Sverige, men MSM håller tyst. Det är dock många flickor och kvinnor som blivit utsatta för detta, med mycket stort lidande efteråt. För deras skull vill jag inte dölja sanningen om detta, vill du?

(Var fick du ”marockaner” ifrån, jag skrev inte det?)

M v h Kalle H.

Ingen reaktion efter detta”

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Lite mer om medias favorittema…

  1. Conny Lundberg skriver:

    De tre apornas respons – ser ingenting, hör ingenting, säger ingenting men sanningen kommer fram iaf och verkligheten kommer att drabba även de som inte vill se den.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.