Efter – och värre än atombomben?

Har forskningskapplöpningen mellan stormakterna som ledde till sprängningen av världens första atombomb, som avslutning på andra världskriget, en motsvarighet idag? Putin varnar här för vad som är på gång – läs Lars Berns artikel.

Idag temat från annat håll genom video från Kalle Hellberg:

Putin varnar: ”värre än en atombomb kommer”!

Ur Blueshift

MÖT GLOBALISTERNAS NYA GUD

Historien om hur en osynlig artificiell intelligens genom ett mirakel snart blir medveten om sin egen existens och tar över hela världen…

Fler nyheter från Kalle Hellberg:

”Ny sexbrottsstudie: 90% av gruppvåldtäkter i Sverige begås av män med utomeuropeisk härkomst

Vem planerar USA och Israel att kriga mot efter Syrien? – Översättning här

Facebook och amerikanska regeringen kapplöper för att läsa dina tankar

Översättning här

Storbritannien är 30-40 år ifrån ”utrotning av jordens bördighet”, varnar Gove

Översättning här. (Hur ser det ut i Sverige?)

EU-parlamentet röstade på tisdagen 24/10 för att det omstridda ogräs-bekämpningsmedlet glyfosat ska fasas ut på fem år i stället för tio år som EU-kommissionen föreslagit. Det borde ha förbjudits för många år sedan! Vi får väl se efter 5 år, Monsantos makt är stor… och politikernas vilja att skydda befolkningen är obefintlig…

Insider avslöjar detaljer om Lee Harvey Oswald och ”vapeniserad” cancer

Avslutningsvis skrivelse från Kalles listmedlem:

Frågan ställd på sin spets blir – Är inte WWIII redan i full gång och är inte Sverige en
krigsskådeplats?

Allt som kan hota globalisternas intressen slås effektivt ned. Det senaste är den skickligt
iscensatta Metoo-kampanjen. Verklig orsak att denna kommer just nu är förmodligen den film som Harvey Weinstein gör tillsammans med Robert de Niro, vars son tonade bort i autism kort efter vaccinering.

Så våga se sanningen i vitögat även om den är ”bitter och beschk” – Nej sanningen är sällan vacker som Lisa Ekdahl så träffande formulerade det för 20 år sedan.

Ett annat angrepp mot Sverige under pågående WWIII synes vara ”Bettlerifabriken” … ooops batterifabriken skulle det vara… den som aldrig någonsin kommer att förverkligas. Den faller på sin egen orimlighet.

När bränsleskatt med tilläggsskatter och moms och miljöavgifter lagts på elen för att driva batteribilar på säkert upp emot 10 kr/mil så är batteribilen död, eller hur? Till detta kommer en batterikostnad på ca 8 kr/mil, räknat på kostnaden för ett ersättningsbatteri.

Om vi hade våra sinnen intakta så skulle vi även ha förnuftet i bruk. Tyvärr har vi kommit så långt i fördumningen av Sverige att vi sväljer detta storslagna projekt som kommer att dränera Sverige på resurser både finansiellt och sysselsättningsmässigt. Vi har ministrar i vår regering som tycker det är utomordentligt tillfälle för Sverige och Europa att lägga batterifabriken i Norrland för där har vi gruvor …. inte litiumgruvor väl…. eller spelar det ingen roll. Vi närmar oss lite av ”förinta förnekelsen” här då ju trollkraften från Elon Musk fortfarande av någon anledning ligger kvar över Sverige och dess beslutsfattare.

Man kan undra om Annie Lööf har blivit ”chippad” att fortsätta stödja bettlerifabriken när hon blir statsminister efter nästa val. Ja, chippingen skulle då ha skett under Bilderbergbesöket i USA i somras. Kan, vill, får hon svara på vad hon var med om ”egentligen” tillsammans med svenske krigsherren M Wallenberg? Hon skall ta mig f-n ta bladet från munnen och berätta – det kräver
jag som hennes arbetsgivare (skattebetalare).

När vi nu ändå kom in på området svenska krigsherrar så kanske jag har helt fel när jag är misstänksam mot Annie Lööf. Hon kanske hade den stake i sig (shetoo) som gjorde att hon klart och tydligt redogjorde för M Wallenberg att hon, och den regering hon kommer att företräda inte på några villkor kommer att acceptera ”övervinster” när svensk krigsindustri levererar till vårt försvar.

Heller kanske vår blivande ”Annie get your gun”-statsminister klart och tydligt under
Bilderbergresan meddelade Wallenberg att hon INTE kommer att vara med på några säljresor tillsammans med krigsherre Wallenberg till diktaturer när hon är vald till Sveriges statsminister?”

Annonser
Det här inlägget postades i Gästskribenter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.