TÄNK OM GUD SER ALLT

Av Brage Norin

VE OCH FASA – TÄNK OM GUD FINNS OCH TÄNK OM GUD SER ALLT.

NÅGRA NAKNA SANNINGAR INFÖR GUD:

  • CIA/Mossad höll i trådarna för den väldiga operationen att avsätta Syriens president och tillsätta en amerikansk marionettregim i landet. Frankrike, Storbritannien, Turkiet, Saudiarabien, Qatar och UAE var alla med i den jättelika operationen. Flera CIA-kolonier i andra delar av världen som Australien och Kanada ställde också upp i  den intensiva bombningen av de olika terrorgrupperna i Syrien. Det var många som deltog i DET STORA SPEKTAKLET – skenbombningarna av ISIS. De regionala aktörerna hade lite olika agendor – men det gemensamma målet var att upplösa den syriska staten och få bort Assad från makten.

  • Hela Mordors imperium – inklusive Sverige – hade fått sina order. Sveriges roll var att öppna våra gränser för flyktingarna, erbjuda goda sociala villkor, fina utbildningsmöjligheter o s v. Vi skötte vårt uppdrag till CIA:s stora förtjusning. Carl Bildt gick i spetsen för Sveriges unika öppning för den väntade syriska flyktingvågen.

 

  • Rysslands beslut att hjälpa till i ”kampen mot ISIS” slog sönder hela ISIS infrastruktur på några få månader. Den förljugna världen tystnade – Putin tänkte bomba ISIS på riktigt. Det syriska folket fick även hjälp av Iran och Hezbollah från Libanon. Kriget vände och den förljugna världens terrorgrupper besegrades i slag efter slag över hela Syriens yta. Freden närmar sig äntligen.
  • Nu börjar fler och fler återvända till sitt älskade hemland. Den extremt smärtsamma sanningen om den förljugna världens agerande skakar nu miljarder människor i världen. Vårt hyckleri är gränslöst.
  • Miljoner gråtande barn har vandrat med sina föräldrar bort från de fasansfulla krigszonerna. De förstår naturligtvis ingenting. Deras ögon stirrar rädda upp mot himlen. Ångesten lyser ur ögonen. Gud hjälp oss bort från all ondska ropar alla inombords.
  • Nästan ingen i den förljugna världen ställer frågan om varför det helt plötsligt väller in miljoner flyktingar från alla de länder där CIA/NATO kämpat för ”de mänskliga rättigheterna”. Vi klarar inte av att utsättas för extremt obehagliga sanningar. Vi är rädda. Vi kortsluter hjärnan.
  • Sverige fick äntligen delta med vårt eget stridsflyg i Libyen. Sveriges Television visade många stolta inslag i TV där det berättades om Jas-Gripens fördelar. Sverige deltog med egna soldater i ”kampen för de mänskliga rättigheterna” i Afghanistan. Massor av artiklar om vikten av flickskolor skrevs av alla ”Gekaufte Journalisten” i vårt land. Vad blev resultatet? Korruptionen exploderade i Afghanistan. Herresäten växte upp som ogräs i Kabul. Landet förvandlades snart till världens största heroinproducent. Ett kokande helvete blev resultatet. 

 

TÄNK OM GUD SER ALLT.
 
Tänk om Gud inte är så förlåtande som vi tror. Tänk om det är sant att människor reinkarnerar – att vi återföds i nya kroppar gång på gång för att så småningom utvecklas till hela varma människor. Tänk om det finns ett liv som väntar på oss i en andlig värld. Tänk om det inte finns någon verklig död – bara pånyttfödelse – en passage till en andlig värld där vi hör hemma. Tänk om det är sant att livet i kropp bara är en kort parentes.
Det är sådana religiösa övertygelser som tvingar mig att försöka skriva den nakna sanningen. Det finns ingen annan väg i livet – än sanningens väg. Jag vågar inte vara tyst. Om jag misstar mig i olika frågor spelar ingen roll – bara jag försökt göra mitt bästa.
 
Jag är absolut säker på att vi får skåda vår egen livsvandring när vi lämnar vår kropp. Denna livets filminspelning kommer att bli ett fasansfullt helvete för många människor – medan det blir en synnerligen fin upplevelse om man försökt vandra fram i sanning. Vi befinner oss i livets skolgång. Gud skapar hela varma människor som ska lära sig att förvalta jorden väl. Denna skapelseprocess pågår på miljarder planeter i vår egen galax – Vintergatan. Samma skapelseakt pågår i flera hundra miljarder andra galaxer i vårt synliga universum. Gud vill att hans ande ska vårda skapelsen väl. Det är därför vi går i livets skolgång. Det är därför vi är här.
 

Vi tystnar inför den gåtfulla skapelsen. Vi anar att Gud har en mening med allt. Vi måste tänka oss för i livet. Sveriges folk är ett offer för ondskans hjärntvätt – precis som alla folk i Mordors onda imperium. Kanske blir vi förlåtna – vi förstod inte bättre. Vi kan bara hoppas på att Gud är förlåtande – mycket förlåtande.

DET ÄR DEN FRIA VILJAN SOM STÄLLER TILL ALLT HELVETE PÅ JORDEN.
Det som nästan övergår mänskligt förstånd är att ondskan är ett ”nödvändigt ont”. För att bryta oss lös från den eviga cirkeln att äta eller ätas fick vi betala ett mycket högt pris  – vi fick friheten att välja mellan gott och ont. Vi lär oss både individuellt och kollektivt av våra misstag i livet. Alldeles nu – i denna historiska stund – håller vi på att skapa världsfred. Den mångtusenåriga krigarepoken är snart över. Vi har äntligen lärt oss att sluta kriga. Vi har lärt oss – att döda är en dödssynd.
De massmördare över hela jordens yta som organiserat alla krig har nu gjort sitt. Alla dessa onda varelsers minnesbankar suddas snart ut. Gud stoppar alla krigens onda andar i den himmelska papperskorgen – och hen tömmer papperskorgen. Vi passerar ett mycket unikt skede i skapelsen där massor av människor dör både kroppsligt och själsligt. Listan på alla människor som snart begår ett andligt självmord är utan slut. Krigshetsarnas liv avslutas. Jordens sista krigarimperium krossas nu av Gud. Processen går mycket fort. Hela den förljugna krigarvärlden krossas.
I den fredliga värld som strax är här fortsätter livet som vanligt. Vi har nya viktiga läxor att lära. Vår inneboende girighet är en synnerligen farlig ande som vi släppt ut ur flaskan. Det kommer att dröja länge innan vi tyglat denna demon. Livets skolgång bara fortsätter. Vår livsande återkommer i kropp i livscykel efter livscykel. men det är fortfarande vi som befolkar jorden. Vi är som perenna växter. Så är det vare sig vi vill det eller ej. Det är bara så.
Brage Norin – Skogså Tankesmedja.
Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

En kommentar till TÄNK OM GUD SER ALLT

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.