DET KOMMER ATT GÖRA MYCKET ONT

Av Barage Norin

XI JINPING OCH PUTIN ÄR POLITISKA ”SUPERGENIER”.

Men de är också något annat – något som är mycket viktigare. De är båda djupt religiösa. Det handlar inte om att praktisera olika religiösa sedvänjor – sådant vi sysslar med i väst. Det handlar om en inre religiös övertygelse. De är fyllda av mänsklig värme. De har nått samma nivå som Mahatma Gandhi, Nelson Mandela, Martin Luther King, Dalai Lama  och miljoner andra fantastiska livsandar. Både Xi Jinping och Putin är andligt ”upplyfta”.

Xi Jinping är buddist. Putin är ”grekisk-ortodox”. Bägge två är djupt påverkade av urgammalt österländskt tänkande. Bägge har trängt in i Konfucius tankevärld. Bägge har studerat politisk filosofi. De har läst både sin Hegel och Karl Marx. De har både använt sina ögon och sina öron. De har både läst och hört. De har lyssnat på massor av föredrag där olika experter inom historia, vetenskap och filosofi har framfört sina budskap. De har lyssnat på många talare från olika muslimska inriktningar som har berättat om sin syn på livet. Båda är intellektuella giganter.

Både Xi Jinping och Putin måste förstå konflikterna inom den muslimska världen. Utan en sådan kunskap kan de aldrig lyckas umgås med den muslimska världen. Utan en djupare insikt om hur människorna i världen tänker och vilka värderingar de har – går det inte att skapa fred.

Xi Jinping och Putin är raka motsatsen till Donald Trump. Han är svårt autistisk. Han är även narcissist – en självförhärligande människa med en sanslös övertro på sin egen förmåga.

Kombinationen av svår autism och narcissism skapar en mental galning av sällan skådat slag. Han är fullständigt galen – ”completely insane”. Donald Trump lever i sin egen värld. Han är helt innesluten i en bubbla. Världen utanför bubblan är inte hans hemmaplan. Därför är han den bästa tänkbara befälhavaren för ondskans imperium USA. Trump är naturligtvis tillsatt av den mystiska kraft som vi kallar Gud. Han har fått ett mycket viktigt uppdrag – att utdela ett dödande svärdshugg mitt i hjärtat på ondskans värsta odjur – det ”religiösa” hatets eldsprutande drake – sionismen.

Han har redan fullföljt sin uppgift. När han erkände Jerusalem som enbart Israels huvudstad stannade världen. Judas Iskariot fullföljde sitt uppdrag. Det gjorde även Donald Trump. Det stod tidigt klart att Donald Trump var utvald av Gud. Han tillträdde sin tjänstgöring i Vita Huset exakt på dagen 7 årtionden och 7 månader och 7 dagar efter sin födelsedag. Den andliga världens numerik är välkänd. Den sjunde dagen är vilodagen. Den är helig. 777 är en symbol för treenigheten. Det är Guds ”fantommärke”.

Den som inte kände på sig att Trump skulle vinna presidentvalet saknar kontakt med den andliga värld som existerar vid sidan av vår fysiska värld. Den som inte såg skeendet har förlorat sin ”intuition”. De har dragit ner rullgardinen för att slippa se ljuset.

Xi Jinping och Vladimir Putin är de två viktigaste och mest framgångsrika fredsmäklarna i världen idag. När fredspristagaren i Burma Aung San Suu säger att kineserna vet bäst hur landets konflikter med minoritetsfolket Rohingya ska lösas – då menar hon det. Aung San Suu har nämligen fått gudagåvan att skilja mellan gott och ont.

CIA var absolut säker på att hon var i deras grepp – det var därför hon fick ta emot Alfred Nobels fredspris. Men hon lät sig inte köpas av ära eller pengar. Aung San Suu är en hel varm människa fylld med mänsklig kärlek. CIA:s förhoppningar kom på skam. Att förlora henne väckte mörkrets krafter. Det är därför det glöder av hat i många artiklar om henne i Aftonhatet i Sverige. Det är på samma sätt i alla massmedia i hela det onda imperiet – överallt i världen. Ondskan ”hatade till” Aung San Suu så ”inni helvetet”. I hela den så kallade ”fria världen” skummade hatet mot henne

Det är av samma anledning som den norska freds- och konfliktforskaren Johan Galtung INTE får fredspriset. Ondskan hyser inga förhoppningar om honom. Han strålar värme för tydligt. Det är av samma anledning som den mänskliga ängeln Nelson Mandela tvingades dela priset med satanisten Frederik Willem de Klerk. Denna förnedring gladde ondskan.

Ondskan – det är precis detta det handlar om – gjorde en felbedömning av San Suu. När jag läser Aftonhatets artiklar om henne blir jag glad ända in i själen. Aung San Suu måste vara en underbar människa. ”Hon är ren inför Gud”. Oj vad Aftonbladets journalister hatar henne.

Vi bor tyvärr i den del av världen som styrs av ondskans imperium – Mordors rike – USA.

Den mänskliga ondskan hatar alla former av kärlek. Den livnär sig på förakt och hat mot allt och alla. Hatet är en ande inom oss som hela tiden vill få energi.

Nyss publicerades i Aftonbladets nätbilaga – som jag följer varje dag – en artikel om den saudiska kronprinsen Muhammed bin Salman som var lysande. Då och då blinkar tidningen till – men alltför sällan. Jag upplever att det efter en lång tids hatande skriverier börjar synas i ansiktet på hatjournalisterna. Ondskan lyser ur ansiktet. Det inre börjar synas på det yttre. Fina människors leende ansikten skapar värme medan hatets predikanter skapar rädsla och kyla.

Aftonbladets nätbilaga är en bra läsning om man vill kolla vad det onda imperiet i väst önskar föra fram för budskap. Google sköter också sitt uppdrag väl. När man googlar på någon utrikespolitisk händelse så ramlar det alltid fram artiklar som berättar om hur ondskan sköter sin krigföring. När attacken mot Muhammed bin Salmans (”MbS”) lyxliv var som intensivast, gick det knappast att finna någon artikel som innehöll information som var positiv om den saudiska kronprinsen. CIA hade förlorat allt hopp om MbS.

Nu är allt tyst. Hatattacken har kommit av sig – varför? Därför att CIA har funnit ett nytt sätt att komma åt MbS. Det är Jared Kushner som väckt förhoppningarna. Googla på – ”Muhammed bin Salman SVT” – så får ni ett intressant napp SVT utrikespolitiska programinslag är oerhört noga förberedda av CIA:s femtekolonn i vårt land. SVT nyheter skriver även artiklar som finns att läsa på nätet. Man kan vara absolut säker på att varenda stavelse är noga korrekturläst av ondskans andar.Varsågoda och läs om CIA:s nya krigföring mot MbS nedan – några citat:

”EN BROMANCE SOM SKAKAR MELLANÖSTERN”.

Sagan om de två prinsarna – den nyfunna vänskapen mellan Saudiarabiens kronprins och Donald Trumps svärson Kushner.

Resan i oktober var Kushners tredje till Saudiarabien i år. Och under året verkar det ha sagt ”klick” på riktigt mellan honom och kronprinsen. De är båda i 30-årsåldern, har mäktiga släktingar och stora planer.

Det var i största hemlighet som Jared Kushner, … i slutet av oktober reste till Saudiarabien. Resan blev inte officiell förrän Kushner var tillbaka på amerikansk mark. I efterhand har det dock kommit fram vad som lockade Trumps svärson till Saudiarabien: En träff med kronprinsen Muhammed bin Salman på hans ranch i öknen.

JOURNALISTIKEN SLOG I TAKET: ”I efterhand har det dock kommit fram” – det var en klockren formulering av den dollarprostituerade pressen – ”the pressitutes”. Ser ni antydningarna? I alla stycken jag citerat ovan är de ”övertydliga”. Till och med rubriken var mycket noga formulerad. Ordet ”bromance” förebådade den vedervärdiga artikeln.

VAD SKRIVS PÅ ENGELSKA? (Googla på – jared kushner gay)

Oj, oj, oj – massor av ”träffar” placerade för att lätt upptäckas. Hatet sprutar fram ur CIA-artiklarna. Precis allt är skrivet av folk som betalats med dollar. Kanske några ställer upp gratis?

 • ”Jared Kushner Apparently Has Gay Voice”
 • “Jared Kushner sounds exactly like I expected him to sound – super fucking gay,”
 • ”Jared Kushner is gay, and I don´t say that as a big deal, but as an example of what an opportunistic fuck he is.”
 • ”Hearing his vioce is a reminder that masculinity is dying.”
 • ”Gay as a tree full of chickadees.”
 • ”Put some lipstick and mascara on him and he could be Ivanka.”

CIA HAR BYTT TAKTIK.

Att leva i den förljugna världen och ständigt utsättas för ondskans hjärntvätt är tungt. Varför får inte själsvänner umgås tillsammans? Varför får ingen vara i fred? Naturligtvis vill MbS visa upp sin ranch i öknen och organisera precis vilken fest han så önskar. Tänk att det finns människor i Sverige som tjänar sitt levebröd på att äckla sig. Det finns så många trasiga livsandar i herrens hage. Stackars alla människor som gått sönder inuti.

OM TVÅ ÅR – SENAST – BLIR VI BEFRIADE.

Min nyårsönskning är att vi befrias redan i år 2018. Idag är det årets första dag. Hoppas innerligt att det onda imperiet störtar samman före nästa nyår. Om min önskan uppfylls så inträffar det under senhösten 2018. Fram tills dess håller pelarna under Sarumans torn. Det är bara att vänta och se.

När Sovjetunionen störtade samman för nästan 30 år sedan avslöjades några nära medarbetare till imperiet. En alkoholiserad stackars partiledare, en präst och några andra misstänkliggjordes. Men herre min skapare – vad händer nu??? Hela vårt land är nedlusat med människor som berikat sig på blodsdollar. Det handlar om tiotusentals människor. Det påminner om situationen i Sydafrika.

Någon annan väg framåt finns inte – annat än den väg som Nelson Mandela valde.

Vi måste förlåta dem – trots att de visste vad de gjorde. Vårt land vimlar av människor som med sina pennor har kämpat tappert i alla fasansfulla massmord som organiserats av CIA. Vi har en svår framtid framför oss. Den nationella förlåtelse-akten kommer att förlama Sverige under lång tid. De bittra sanningarna som väntar kommer att göra ont.

Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

En kommentar till DET KOMMER ATT GÖRA MYCKET ONT

 1. Brage Norin skriver:

  SVT nyheter: ”Det var knappast något halvhjärtat besök. De två inflytelserika männen ska ha suttit uppe ända till klockan fyra på morgonen …”. Hur har SVT fått denna information? De grävande journalisterna måste ha spanat in ökenranchen mycket noga. Det är naturligtvis CIA:s femtekolonn som formulerat orden.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.