ÄR DET VERKLIGEN SANT?

Av Brage Norin

ÄR DET VERKLIGEN SANT – ATT VI ÄR SOM VI ÄR?

 • Är det sant att alla hatar att bli bestulna? Javisst är det sant.
 • Varför köper nästan alla ”ett råfynd” – trots att vi innerst inne vet att det är stöldgods?
 • Vi är som vi är – vi vill inte se sanningen. Vi är nästan alla tjuvar – direkt eller indirekt.
 • Är det sant att nästan alla skulle låta sig mutas om de fick chansen? Javisst är det sant.
 • Varför avskyr vi då korruption – trots att nästan alla skulle kunna bli korrumperade?
 • Vi är som vi är – vi ser inte bjälken i vårt eget öga. Vi ser bara flisan i grannens öga.

 • Är det sant att nästan alla vill bli rika på lotteri, spel och dobbel? Javisst är det sant
 • Varför gör det då ont i nästan alla när grannen vinner en miljon?
 • Vi är som vi är – vi är nästan alla avundsjuka. Det är bara så.
 • Är det sant att många fortfarande avskyr ”bögar” eller ”lesbiska”? Javisst är det sant.
 • Varför skaffar vi då barn om vi inte välkomnar alla barn lika – oberoende av sexuell läggning?
 • Vi är som vi är –  vi är inte hela varma människor. Vi är litet sönder inuti.

VILKA PROBLEM VI BROTTAS MED.

Vi är som vi är – vare sig vi erkänner det eller ej. Vi är människor. Vi är fångar i tidens tänkande. Det är oerhört viktigt att prägla in etiska grundvärderingar i alla människobarn om vi vill skapa ett väl fungerande samhälle. Världsreligionerna har formulerat så kallade budord för att människor ska kunna leva tillsammans. Alla måste följa reglerna – eljest fungerar inte samhället.

Så har det varit i hela världen under tusentals år. Religionernas etiska regler har skapat social ordning. Alla stora världsreligioner har samma grundläggande värderingar. De har sina rötter i olika kulturer och de religiösa ritualerna skiljer sig åt, men de har alla samma värderingsgrund. Budorden förklaras närmare i de ”heliga böckerna”. Man ska inte döda eller skada andra människor, man ska inte stjäla, man ska hjälpa de fattiga, man ska upptäcka bjälken i sitt eget öga – inte bara fokusera på flisan i grannens öga, man ska inte dyrka idoler (avgudar), man ska inte tråna efter grannens ädodelar, man ska inte vara avundsjuk – och så vidare. Formuleringarna av de olika världsreligionernas budord är olika men budskapet är detsamma. Det är etiska grundvärderingar som har växt fram under hela Homo Sapiens historia.

Vad har vi för budord i väst?

Barn som växer upp i väst ser tusentals brutala mord på TV under sin uppväxt. Våldet skrämmer naturligtvis barnen. Med åren blir barnen avtrubbade av allt dödande på TV. Folk börjar beväpna sig. Alla människor blir till slut tvungna att skaffa vapen. Målet med våldskulturen på TV är att skapa ett folk i rädsla.

Barn som växer upp i väst präglas i idoldyrkan. Droger och idoler knyts nästan alltid samman – ofta försåtligt för att det inte ska märkas. Denna smygreklam för droger är oerhört effektiv. Drogerna blir på det sättet socialt accepterade. Metoden att droga ner folk har provats under många århundraden av imperier som vill skaffa sig kontroll över andra länder. Idag används metoden även i hemlandet. De som har makten i den så kallade ”fria världen”  har inte längre något hemland. De är ”globalister”. Drogerna är ett fruktansvärt lukrativ business.  Inbrott och våld i alla dess former exploderar i drogernas kölvatten. Drogkulturen skapar ett folk som förlamas av rädsla.

Barn som växer upp i väst skriks sönder i öronen från morgon till kväll – ni får leva i frihet och demokrati. Vi måste tillsammans kämpa för de mänskliga rättigheterna i hela världen. Vi måste hjälpa andra länders folk att utveckla demokratin. Vi måste beväpna oss i kampen för de höga idealen. Vi måste ha en gemensam armé – en armé för ”fredsbevarande insatser” i hela världen. Så ska vi kalla vår armé.  Vi måste befria världens folk.

NÅVÄL – VAD HAR VÄSTVÄRLDEN FÖR BUDORD?

Svaret är att vi har alla religiösa förbud som budord. ”Dödssynderna” har blivit våra budord. Den obehagliga nakna sanningen är att USA har dukat under för satanism. Imperiets budord är krig, inbördeskrig, krig med legoarméer, militärkupper, mord med drönare, mord med ”snipers” (prickskyttar), mord genom terror, politiska lönnmord, mord med droger, förljugenhet och lögner om allt och alla – till och med om månen. Listan är utan slut. Den onda världens kultur hetsar fram girighetens ande så att det värker i kroppen på var och en.

Vi måste någon gång vakna upp och inse faktum. Den stenrika eliter gör allt i sin makt för att skapa ett helvete på jorden. De har lyckats ta över makten i USA. Landets politik fokuseras på att skapa ett helvete över hela jordens yta. Därför satsas allt på att splittra alla världens länder, att föra in droger och skapa krig och lidande.

Nu har emellertid något mycket dramatiskt inträffat på vår jord. 

I öster reser sig en kinesisk drake och en rysk björn. Draken och björnen har ryttare som har utvalts av den mystiska kraft som nästan ingen i väst tror på – Gud. Ryttarna heter Valdimir Putin och Xi Jinping. Bägge är utvalda för ett heligt uppdrag – att krossa ondskans imperium. Det är därför som Putin och Jinping är här. Båda är djupt religiösa. Den ena är ”grekisk ortodox” och den andra är ”buddist” – de två stora religionerna i öst. Åt båda har getts makt att segra – och vi kan vara förvissade om att de kommer att segra. 

I Mordors onda imperium har Gud utsett en annan general – Donald Trump. Guds vägar äro outgrundliga. Trump är den absolut sämsta härförare som tänkas kan i USA. Han förgör det onda imperiet effektivare än någon annan kraft på jorden – och han har skydd av Gud. Om vi har den minsta känsla av religiös mystik inom oss, så räcker vår andliga ”intuition” för att förstå. USA kommer att störtas i avgrunden. Den satanistiska kulturen i väst är på väg att krossas. Det är exakt detta skeende vi nu bevittnar. Jag vet att detta budskap inte går hem i väst – men det struntar jag fullständigt i. Jag skriver från mitt religiösa inre och jag skriver av djup övertygelse.

SLAGET ÄR REDAN VUNNET. ONDSKANS SISTA LEGOARMÉ ÄR I UPPLÖSNING.

Hela den onda världen satsade på legoarmén ISIS. Alla länder i Mordors imperium ställde upp. Alla hade fått sina uppgifter utdelade. I hela den sjuka världen rekryterades de heliga krigarna. Alla var på väg mot Damaskus för att avsätta landets valda regering. Då slog en blixt ner från himlen som tvingade armén på knä. Putins stridsflyg bombade ISIS hela infrastruktur i smulor på några månader. Kriget övergick till ett gerillakrig i städerna. Guds armé Hezbollah och Iranska frivilliga hjältar gick med i kampen för att rädda Syriens folk. Ondskans väldiga legoamré krossades.

Inte en enda själlös människa i väst har fattat vad som hänt. Tomma människoliknande skal fattar ingenting – de saknar livsande. De är alla förvirrade och skrämda. De människoskal som fyllts med ondska förstår betydligt bättre. Den religiösa ondskans drake har skadats svårt. Den stora striden slutade i ett förödande nederlag.

Slakten av Syriens folk var bara första steget i ondskans plan. Iran var huvudmålet – men även Hezbollah i Syrien hatades djupt. Först skulle Syriens regim störtas. Därefter skulle Hezbollah i Libanon förintas. ISIS skulle rycka fram mot Libanon från norr och öster – medan Israel skulle sätta igång blodbadet från söder. Det var planens första steg. Därefter skulle huvudmålet Iran angripas. Detta var CIA/Mossads noga uträknade plan.

Netanyahus spydde ut sitt ”reliösa” hat både i FN och i USA:s kongress där han var inbjuden talare. Netanyahus tal kommer att gå till historien. Obama hade svikit sionisterna. Det begärliga amerikanska anfallet mot Syriens folk ställdes in i sista stund. Putin tog initiativet till att förstöra alla Syriens kemiska stridsgaser i FN:s regi. Därmed kollapsade alla USA:s argument för krig. Påven ombad hela den katolska världen att be för fred i Syrien. Obama kunde backa med hedern i behåll.

Det var därför Netanyahu vrålade ut sitt raseri. Den sionistiska planen misslyckades.

NU BESEGRAS DET ONDA IMPERIETS KRAFTER ÖVERALLT PÅ JORDEN.

Nordkoreas nät av CIA-agenter slogs ut för några månader sedan. Nu vet snart hela världen att alla hot från Nordkorea var beställda av CIA. Alla vet det men alla måste hålla tyst. Folket i Nordkorea skulle chockas djupt om den vidriga sanningen skulle komma ut. Försiktighet måste iakttas. En massflykt från landet skulle utlösas om sanningen skulle nå ut på bred front. Läget måste lugna ner sig.

Skådespelet måste därför fortsätta ännu ett tag – för att undvika kaos. Men alla regionala aktörer vet. Det som är extra roligt är att hela den förljugna världen också vet. De förvirrade politiska kommentarerna i den ”fria världens” massmedia är en sällsynt underhållande teater. Trumps större kärnvapenknapp kommer att bli ett odödligt historiskt skämt.

Vilken förnedrande storkatastrof för CIA. Det går inte att föreställa sig en värre politisk katastrof. Äntligen är det dags för freden på Koreahalvön. Hela jorden kommer all lysas upp när folken i norr och söder får återförenas. CIA:s fasansfulla terror i Korea är över. Folken får återförenas. Freden kan undertecknas.  USA:s ”popularitet” i hela Sydostasien sjunker som en sten.

Ondskans förlust i Syrien är också en ”mega-katastrof” för Mordors rike. Hela Mellanöstern har förändrats. Steg för steg bryts krigarimperiets grundvalar sönder. Paniken har gripit tag i den amerikanska krigsindustrins generaler och miljardärerna på Wall Street. Konglumeratet av ondskans krafter i Washington är skräckslaget. Dessa mörka krafter förstår vad som sker. Nu börjar även vanligt folk i ondskans imperium att förstå. Den sociala oron sprider sig.

SLUTET FÖR USA ÄR NÄRA.

Hela imperiet faller. Alla imperiets vasallstater skadas svårt ekonomiskt och politiskt och moraliskt. Det blir i västra Europa ungefär som det blev i östra Europa när Sovjetunionen kollapsade. De tyska storbankerna tvingas att konkursa – eftersom de är dränkta av amerikanska finansiella dasspapper. Bankerna kommer att försöka stjäla allt de kan. En bostadsbubbla exploderar i Tyskland med ett hundra procents säkerhet. Detta beror på den oundvikliga tyska bankkraschen. Vad som händer i Sverige är mera osäkert. Ett är absolut säkert – det är inte att rekommendera att vara i stor skuld till bankerna.

Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till ÄR DET VERKLIGEN SANT?

 1. ÄR DET VERKLIGEN SANT?
  – Nej förmodligen inte helt sant, men mycket av det Brage skriver är nog sant.

  Det som framförs med självsäkerhet om sanningen utan evidens kan visserligen vara nära sanningen, men den självsäkre lurar oftast både sig själv och andra och blir ofta lyft till skyarna av de okunniga för sina enkla förklaringar genom en lögnaktig metod som styr människornas ödlekomplex till underkastelse inför denna välkända teknik för dominans. Därför rekommenderar jag med öppenhet och skepticism inför att man själv eller andra kan ha fel, än vad Brage uppvisar i sina texter.

  Men visst är mycket av det Brage kanske säger sant om många människor, men förmodligen inte om alla. När ex. majoriteten av läskeflaskor är besmittade med sötningsmedel och/eller raffinerat socker så köper inte alltid människor den flaska som är fri från detta, även om denna enda flaska skulle heta Coca-Cola, för de vet vart pengarna går.

  Istället köper de rättvisemärkt ekologiskt brunt socker och med detta socker gör de sina egna bättre drycker med ekologiska citrusfrukter som dessutom innehåller vitaminer som kroppen behöver. Dessa människor finns. Fantastiska människor med ett högre medvetande och ett högre värde.

  Samtidigt är läkning och utveckling till denna högre mentala värdiga nivå endast möjligt i det högre medvetandet i ögonblicket och då är meditation bra, eftersom det underlättar för korrekt handlande.

  Att följa budord, Jesus eller Buddha på ett hycklande vis fungerar inte. Vi måste göra som Jesus och Buddha, nämligen meditera och nå det högre medvetandet för att kunna följa det.

  Religionernas etiska regler har inte skapat social ordning, men har utnyttjats av psykopater som själva inte följer dem och bedriver krig med dem, samt belägger andra med skam och skuld när de brister i medvetenhet, men skuld och skam är inte lösningen, men det är förlåtelsen och modet i ögonblicket. Det man gjort fel i dåtid kan ENDAST korrigeras och kompenseras i nuet och i ögonblick i framtiden.

  Budskapen av världsreligionerna är inte samma. Det inser man när man läser de våldsamma sekteristiska fascistiska skrifter Judendomen, gamla testamentet och Islam. Det fascistiska innehållet leder till de konflikter som de har med varann.

  Jesus och Buddha är på en helt annan nivå än den förskräcklige Demiurgen i gamla testamentet, uppfunnen av en schizofren psykopatisk människa, men inte ens buddhister och de som följer Jesus är helt lyckosamma med sina strävanden alltid, men är naiva och låter sig vilseledas av psykopater.

  Genom droger, sexuella lustar och rädsla snärjer och kontrollerar psykopaterna, d.v.s. globalisterna, mänskligheten, men för den som blivit vilseledd finns det en snabb väg ut till lugn, medkänsla, förlåtelse och upplysning.

  Det är nog sant att vi måste beväpna folket och jag tror att det bästa vapnet är att känna till olika former av osanning, men även att förmedla människorna lugn genom att lära ut meditation i tystnad såsom Tomas tvivlaren, Jesus och Buddha praktiserade den. Det är en god grund att stå på för alla som söker lugn, medkänsla och förståelse när medierna ljuger dygnet runt för dem.

  Jag kan bara hoppas att du har rätt om Valdimir Putin, Donald Trump och Xi Jinping, men vi måste alla ta vårt eget ansvar som människor i väst också när vi väljer våra partier och våra politiker. Det är inte enbart galjonsfiguren som räknas, men de politiker som utgör basen för deras partier och det folk som väljer dem på valdagen.

  Det är vårt ansvar som människor att ge andra människor politiska alternativ som når ut till människorna, alternativ som valsamverkar och tar sig förbi 4% tillsammans, alternativ som når ut till människorna. Endast så kan vi förändra situationen tillsammans.

  Det räcker inte enbart att producera text och lyfta sig själv med orden. Det krävs handling också.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.