TACK GODE GUD FÖR DÅREN TRUMP

Av Brage Norin

KRAFTEN MÅ VARA MED DIG DONALD TRUMP.

Du har fått ett mycket viktigt uppdrag. Du har fått en serie uppdrag. Du är fullständigt omedveten om det. Din totala omedvetenhet är en förutsättning för att du ska kunna genomföra dina uppdrag. Du är helt innesluten i din egen bubbla – i din narcissistiska värld. Världen omkring dig är främmande territorium. Du är utvald med stor omsorg. Ingen annan hade kunnat klara av dina uppdrag. Du har skött dig väl utan att ha en aning om vad du åstadkommit. Du har klarat av det omöjliga. Beslutet att erkänna Jerusalem som enbart Israels huvudstad var ditt allra viktigaste uppdrag.

Men ondskans andar har börjat ana att något mystiskt skyddar dig. De misstänker att någon kraft vakar över dig. De börjar bli rädda, men de kommer inte åt dig för de är djupt splittrade och förvirrade. Du är utvald Trump. Kraften är med dig.

Artiklar om hur Trump skadar USA:s imperium finns överallt på nätet:

* Trump Threatens …To Destroy the US Before Himself

* US have a VERY BIG Problem – Donald Trump

* Trump is becoming the Shame of our Nation

* Trump is ”Clinically Insane ”(Citat: Johan Galtung)

* Trump är så galen att George Buch framstår som ett geni

* Nixon var galen men ingen kan mäta sig med Donald Trump

GUD TILLSÄTTER VEM HEN VILL – VAR VÄNLIGA OCH INSE DETTA!

THE DEEP STATE HAR SATSAT ALLT FÖR ATT STOPPA HONOM UNDER PRIMÄRVALSKAMPANJEN.

THE DEEP STATE HAR SATSAT ALLT FÖR ATT STOPPA HONOM UNDER PRESIDENTVALSKAMPANJEN.

THE DEEP STATE HAR SATSAT ALLT FÖR ATT STOPPA HONOM EFTER HANS TILLTRÄDE SOM PRESIDENT.

THE DEEP STATE FÖRSÖKER NU FÖRKLARA HONOM SOM MENTALT SJUK FÖR ATT BLI KVITT HONOM.

Allt har misslyckats. Varför är Trump USA:s president? För att han är tillsatt av Gud.

  • Donald Trump: – I TOO HAVE A NUCLEAR BUTTON, BUT MY IS MUCH BIGGER THAN … (Jag har också en kärnvapenknapp – och min är mycket större än din)
  • Donald Trump hade i början av mars månad ett mycket viktigt statsbesök. Det var ett statsbesök av ingen mindre är Kinas president Xi Jinping. Det var en underbar stämning runt bordet och synnerligen god mat. Till efterrätt serverades en chokladtårta som icke var av denna världen. Trump bedömde att det var precis rätt tillfälle att komma med en liten överraskning till Kinas president. Så här sa Trump till sin gäst – kort sammanfattat:

” Herr President – jag vill gärna berätta något för dig. Vi har nyss skickat iväg 59 missiler …”
Eftersom Trumps överraskning till Kinas president är litet speciell – återger jag Trumps egna ord om vad som hände. Trump sa följande i direktsänd amerikansk TV:

“I was sitting at the table – we had finished dinner we’re now having dessert. And we had the most beautiful piece of chocolate cake that you’ve ever seen,” … “And President Xi was enjoying it. And I was given the message from the generals that the ships are locked and loaded. What do you do? We made a determination to do. So the missiles were on the way  in the air.”

“So I said, Mr. President (Xt Jinping) , let me explain something to you—we’ve just fired 59 missiles, …”

Översättning: ”Jag satt vid bordet och vi hade avslutat middagen och efterrätten väntade. Vi serverades den vackraste chokladtårta som någonsin setts. Och President Xi Jinping njöt av den. Då fick jag meddelandet från generaler att våra krigsfartyg var redo för avfyrning – så vad gör man? Vi bestämde oss för att avfyra missilerna. De var snart på väg i luften (mot Syrien). 

 
Så jag sade: Mr president låt mig förklara någonting för dig, vi har just avfyrat 59 missiler..
 
DETTA MÅSTE VARA DET SJUKASTE SOM HAR INTRÄFFAT I MÄNSKLIGHETENS HISTORIA.
Missuppfatta ingenting. Det var naturligtvis mycket noga förberett. Det var en varning till Kinas president. Det unika är att varningen framfördes på ett synnerligen ovanligt sätt.
Lögnens gift har skapat ödem i våra hjärnor. Vi förmår inte tänka klart. Vi lever i den förljugna världen där sanningen inte når ut. Tro mig – Kina har varnats många gånger tidigare. Låt mig bara kortfattat ta upp tre sådana varningar.
Malaysia Airlines Flight 370 var för några år sedan på väg från Kuala Lumpur i Malaysia till Beijings Internationella flygplats i Kina. Planet sköts ner av CIA över Sydkinesiska havet. 239 människor fanns ombord varav många kinesiska ungdomar. Det har aldrig hänt i flygets historia att ett stort reguljärt passagerarplan bara försvunnit utan att någon form av förvarning sänts ut – aldrig någonsin i fint väder. Nedskjutningen var en varning till Kina. Den kinesiska säkerhetstjänsten och landets politiska ledning tvekar inte en sekund. De anklagar inte USA öppet – men de VET med exakt 100% säkerhet. USA hade många gånger tidigare varnat Kina för landets ambitioner i dessa farvatten.
För drygt ett år efter sedan lyckades CIA detonera två bomber i den kinesiska hamnstaden Tianjin, inte så långt från Kinas huvudstad Beijing. Bomberna fungerade som ”knallhattar”. Detta ägde rum långt inne på kinesiskt territorialvatten. Explosionerna ägde rum med 30 sekunders mellanrum. Den andra knallhatten åstadkom en enorm explosion. Närmare 200 personer dog och flera hundra skadades. CIA lyckades att få ett 800-tons lager av ammoniumnitrat att explodera. Kineserna vet exakt in i minsta detalj hur attentatet gick till – för denna gång kunde frågan utredas. (Jag har skrivit om detta terrordåd utförligare i en tidigare artikel). Jag vill bara berätta den nakna sanningen – även denna sprängning var ett verk av CIA.
Sabotaget mot den kinesiska rymdstationen är ett av CIA:s senaste illdåd. CIA lyckades slå ut kommunikationen med den kinesiska rymdstationen under sensommaren 2017. Kina tvingas svälja katastrofen. Kina och Ryssland har gått samman även i rymden. Att utveckla kommunikationer som inte låter sig störas från jorden är extremt komplicerat. Interna automatiska styrsystem – som inte kan störas utifrån – som finns ombord på den nya rymdstationen ska utvecklas. Detta är mycket komplicerat och tar tid.
Nu på morgonen den 7:e januari står en oljetanker i brand 100 mil från Shanghaj. Jag bara väntade på det. Man skjuter inte ner en oljetanker med en torped. Man fixar fram en fartygskapten som åtar sig uppdraget – en fartygskollision.Jag har ännu inte läst mera än en rubrik i Aftonhatet – det räcker. Tidpunkten, platsen och metoden räcker mer än väl för att förstå.
Nordkorea har nyss glidit ur CIA:s grepp. Hela världen börjar ana det ofattbara – alla hot från Nordkorea var beställda av CIA. Denna politiska skandal är större än en vätebomb. Till råga på allt förser Kina i hemlighet landet med olja. Nordkorea får vara med i Vinterolympiaden i sitt kära broderland i söder. De årliga krigshetsande övningarna utanför Nordkoreas kust är ”uppskjutna” – i praktiken inställda. CIA hatar Sydkoreas nya president Moon. Den tidigare presidenten som var CIA-s mutade kelgris sitter inspärrad. USA har drabbats av en politisk jätte-katastrof i Asien. CIA är rasande. Nästan hela CIA.s agentnät i Nordkorea finns icke mera (några hann fly landet).
USA:s imperium kommer allt närmare sitt sammanbrott. Imperiets terror både på land, till havs och i rymden exploderar. Kina måste ännu en gång bita ihop. En oljetanker i brand var att vänta. Kina måste ligga lågt ett tag med sina rymdprogram. CIA:s krigföring i rymden är mycket svår att komma undan. Kina måste agera lugnt och stilla. Krigarimperiet i väst måste först kollapsa innan den kinesiska rymdverksamheten kan komma igång i full skala igen.
Putin är mera maskulin. Han kan bli mycket arg. Det syns på hans kroppshållning och hans blick när han är ”på vrången”. Men Putin är en mästare på att behärska sig. För en vecka sedan meddelades Trump-administrationen att ett samtal var att vänta från Moskva.
Putin ringde upp Trump personligen och tackade för CIA:s hjälp att förvarna Ryssland om ett planerat terrordåd. Terrorgruppen hade kunnat gripas i tid tack vare CIA:s hjälp. Putin bad Trump att framföra denna hälsning till CIA:s chef Mike Pompeo och till det agentnät som hade lyckats skaffa fram informationen – och hunnit överlämna den i tid så att attentatet kunde avvärjas
Den gripna terrorcellen i St Petersburg hade planer på att detonera sprängladdningar på ett antal ställen i staden, bland annat den magnifika Kazan´s Cathedral – en mycket viktig symbol för det nya Ryssland. Putin är djupt påverkad av den ryska ortodoxa kyrkan. Putin är ”grekisk-ortodox”.
WOW – VILKET SAMTAL.
Vilket vackert samarbete mellan CIA och Ryssland!!! Så ska det vara – men endast en förvirrad höna kan tro på detta. Det råder inte den minsta tvekan på att den ryska säkerhetstjänsten hade klämt fram sanningen av de fängslade terroristerna. Att Putin vänligt bad Trump att framföra hälsningen ”tack för hjälpen” till CIA:s chef Pompeo är extremt sensationellt. Tiden måste ha stannat av i Vita Huset. Djävlar vilken hälsning. Vilken kalabalik det måste ha uppstått i Vita Huset.
Om Pompeo inte hade hunnit bli informerad om att CIA:s terrorcell i St Petersburg hade avslöjats måste han ha fått en chock efter Putins tydliga hälsning. Trump höll minen perfekt i sitt samtal med Putin. Putin hade förberett samtalet mycket väl. Hans insats var lysande – som vanligt.
Oj vilket ramaskri som väntade i alla massmedia i USA. Nu var det bevisat bortom varje tvivel att CIA i hemlighet samarbetade med Ryssland. Nu var självaste CIA-chefen avslöjad. Samarbetet mellan den amerikanska säkerhetstjänsten och djävulen i världen – Putin var avslöjad!!! Till råga på allt – i ett telefonsamtal från Putin själv!!! 
Mike Pompeo blir hängd inom en timme – så trodde jag, men ack vad jag bedrog mig. Det blev tyst i stället (nu var jag ironisk). Alla mutade journalister berättade samma kortfattade historia. Samma kalla fakta om telefonsamtalet spreds i hela den förljugna världen. Ingen köpt journalist hade några egna synpunkter. Så fungerade Goebbels propagandaministerum. Alla utan undantag följde husbondens order till punkt och pricka. Rubriksättningarna varierar – där har alla ”Gekaufte Journalisten” lite frihet.
HUR I HELVETE KAN JAG PÅSTÅ ATT TRUMP ÄR TILLSATT AV GUD?
Är jag sjuk i huvudet? Nej det är precis tvärtom. Även om känslorna rasar så leder konflikterna snabbt till att både Ryssland och Kina tappar alla illusioner om USA. Detta är extremt viktigt. Putin och Xi Jinping har inte fullständigt fattat att USA är Mordors rike på jorden. De har inte fattat fullt ut att imperiet i väst är ondskans högborg. De har vacklat. De ser inte vilka budord som styr USA:s handlande. Det är budordens alla förbud – ”dödssynderna” – som är USA:s budord sedan lång tid tillbaka. USA är satanismens högborg. Denna ondskans drake har bara ett enda mål i sikte – att krossa alla folk på jordens yta.
Den i särklass skarpaste geopolitiska analytikern i världen idag heter William Engdahl. Det är min uppfattning. Den 4:e januari – för tre dagar sedan – publicerade han ett raserianfall under titeln –  ”Major Beijing BRI Security Fiasco Emerging” (Ett stort säkerhetsfiasko för den nya sidenvägen – BRI – Belt and Road Initiative). Han vräkte ur sig aggressioner mot att Kina hyrt in tjänster av säkerhetsfolk som länga varit i CIA:s tjänst.
Tomma skal har ingen solidaritet. De jobbar år vem som helst som betalar. Men tomma skal som fyllts med hat är en helt annan kategori. De är ”besatta”. Den världsberömda professorn som är känd för att mycket sällan missta sig – William Engdahl –  var inte på bra humör. Det är sällan man får läsa en så svavelosande artikel av honom. Han var väldigt upprörd över Kinas misstag.
MORDORS RIKE STÅR OCH FALLER MED DOLLARN.
Alla fredsbevarande krafter i öster måste koncentrera sig på det magnifika fredsprojektet ”den nya Sidenvägen”. Denna väldiga infrastruktursatsning förenar den ”gamla världen” ännu en gång i historien. Den skapar världsfred. Den gamla världens återförening innebär automatiskt imperiet USA:s fall. 
 
Som första uppgift måste petrodollarn slås ut. Detta är den allra viktigaste uppgiften. Det medför att dollarns ställning som världsvaluta faller. Det leder i sin tur till att USA och alla vasallstater faller. Skeendet är redan förutbestämt. Krigarimperiets tid på jorden är snart över. Ett fredsrike på jorden är förprogrammerat i själva skapelsen.
Min avslutande bön blir därför. Gode Gud skydda Trump så att han får fortsätta sina stordåd inne i hjärtat på Mordors imperium. Krigarimperiets fall öppnar dörrarna på vid gavel för en värld i fred. Snabba på – vi vill leva i ett fredsrike på jorden så fort som möjligt. Vi har fått nog av en värld i krigstillstånd.
Brage Norin – Skogså Tankesmedja.
Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.