Angående cancergalan på TV4 i går kväll

Från Kalle Hellberg

http://www.svaradoktorn.se/427029039/5425268/posting/cancergalan-ett-bedr%C3%A4geri

Hej! Vi stängde av TV:n i går efter en halvtimma med cancergalan, när de påstod att ”hjärntumörer endast beror på biologisk otur” och att man nu är så duktiga att man klarar dubbelt så många cancerfall som på 1950-talet! Maten har inte heller någon betydelse, enligt cancerfonden! Vilka lögner (jag var nära att spy)!!!

Jag gick till datorn och skrev av mig en massa för senare utskick, det blev djävligt bra och långt, men jag väntade med utskicket för att först lusläsa lite senare. Vi tittade sedan på en svensk deckare och när det var dags att lägga sig så gick jag och stängde av datorn. Den varnade då för ett mail och frågade om det skulle sparas. Jag min idiot klickade snabbt på ”Nej” och upptäckte i samma stund att det var det mailet jag skulle lusläsa och skicka ut, nu var det borta, snyft!

Hjärntumörer drabbar särskilt arbetare i ställverk och elanläggningar (magnetfält) liksom människor som jobbar intimt med elektromagnetisk strålning (all form av trådlös teknik såsom mobiler, Wi-Fi mm), det är definitivt inte någon ”biologisk otur”!

Ett litet räkneexempel (utan att vara säker på exakt statistik, bara som princip):

År 1950 fick ca en av tjugo cancer och man klarade att ”reparera” ca 5 av dessa, alltså 25%. Nu får en av tre cancer och man klarar att reparera ca 55%.

Av 1000 personer fick alltså 50 cancer år 1950 och av dessa överlevde ca 13 personer, alltså dog det 37 personer av 1000 på grund av ”kräfta”, som det hette då.

Av 1000 personer får nu 333 cancer och 190 ”repareras”, alltså dör 143 av 1000 personer nu. Detta får man till att så många fler klarar sig bättre nu än på 50-talet!

”Reparation” av en cancerpatient gäller om patienten överlever 5 år efter upptäckten av cancer. Om patienten dör efter 5 år och en vecka så är patienten ändå ”reparerad” i statistiken. Så lurar man allmänheten!

I år får över 60 000 i Sverige beskedet att man har cancer, är det att lyckas bra? Inte en krona från cancerfonden går till att förebygga så allmänheten inte ska få cancer, allt går till läkemedelsindustrin, för att ta fram medel som innebär att man ska kunna leva med sin cancer (helst hela livet), så man är beroende av deras ”mediciner”, så lurade vi blir!

Jag skulle aldrig kunna tänka mig att ge en enda krona till vare sig cancerfonden eller till barncancerfonden (eller till de rumänska tiggarna), däremot ger jag gärna mina pensionspengar till sådant som gör nytta för en del eller för många!

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Angående cancergalan på TV4 i går kväll

  • ar4ne skriver:

   Stressfaktorn är också en möjlighet att skapa en cancertumör i hjärnan.
   En bekant som har varit sjukskriven för utbrändhet och arbetar på ett laboratorium har haft ingående forsknings samtal med cancer läkare och sannolikheten tycks vara påtaglig att så är fallet.
   Denna person hade jag ett fyra timmars samtal med igår som har blivit cancer opererad och turligt nog tycks inte rester av cancertumören växa till sig.

   Gillad av 1 person

 1. Josef Boberg skriver:

  Cancergåtan är löst: ”Det säger en erkänd professor vid Boston College, professor i biologi Tom Seyfried. Han menar han har funnit en metod som kan hämma och få cancersvulster att vända.

  Med hjälp av en ketogen diet, bestående av ett högt intag av fett och ett lågt intag av kolhydrater, har han lyckats med att avlägsna cancertumörer på försöksdjur. Vi har varit i Boston och mött Seyfried. Inslaget har svensk textning – och är ca 6 minuter kort.”

  http://www.tv-helse.se/2016/12/02/cancergatan/

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.