HEN TAR ÖVER VÄRLDEN

Av Brage Norin

VI ÄR PÅ VÄG ATT FÅ BLANDADE GENER I VÄST – OCH DET GÅR FORT!

  • En gång i tiden snurrade allt runt jorden. Det var allas föreställning. Sedan visade sig efter mycket mödosamt tänkande att detta inte var sant. Det var jorden som snurrade runt solen. Vilken total förändring av mänsklighetens världsbild.
  • En gång i tiden vilade den klassiska fysikens lagar över alltihop. Det var ett rent helvete att tränga igenom för relativitetsteorin. Till slut tvingades naturvetenskapen acceptera att andra fysikaliska lagar tar över under vissa omständigheter. Vid mycket höga hastigheter – så kallade ”relativistiska hastigheter” tar helt andra fysikaliska lagar över karusellen.
  • Sedan brakade helvetet lös. I mikrokosmos tar också en fullständigt ofattbar massa mystiska lagar över. Vilket djävla rabalder det blev i den naturvetenskapliga världen. Mystiken hade trängt in i den rena vetenskapen. Alla medelmåttor grät.

DET TAR ONT NÄR KUNSKAPENS KNOPPAR BRISTER.

Varenda gång något nytt revolutionerande inträffat som utmanade den rådande uppfattningen spjärnar en överväldigande majoritet medelmåttor emot. Det är glest mellan genier medan medelmåttorna är tätt packade. Vi har fått uppleva samma fenomen inom precis alla vetenskapliga discipliner, men detta är inte nog. Det berör alla kunskapsområden.

NOAS ARK.

Gud fick ett damp-anfall och blev jättearg. Hen hade misslyckats med skapelsen och dränkte rubb och stubb utom Noa och hans familj. Noa tog med sig en förfärlig massa växter och djur ombord på arken och startade om igen. Den galna storyn var förhärskande i den kristna världen under många århundraden.

När fossila lämningar av havsliv hittades högt upp i Alperna var slutsatsen givet. Oj – Gud har dränkt de syndiga avskummet. Sir Isaac Newton insåg naturligtvis att dessa avlagringar var ett resultat av att havsnivån under miljoner år hade legat där. Varför – ingen aning. Men ett var säkert – dessa avlagringar var inte resultatet av en översvämning. ”Platt-tektoniken” – kontinenternas rörelser – upptäcktes först långt senare. Myten Noas ark blev ytterligare en skröna som fick kastas i papperskorgen.

PARADIGM.

”Tidens tänkande” är ett fängelse för hjärnan. ”Paradigm” är ett ord som beskriver fenomenet. Det märkliga är att man inte behöver specialkunskap för att ta till sig ett nytt tänkande. Det finns något mystiskt som vi kallar för ”sunt bondförnuft” som gör människor klarseende. Intellektuella dimbankar skymmer inte sikten för en person som har fått gudagåvan sunt bondförnuft. Denna grupp människor förstår enkelt att ingen människa har satt sin fot på månen om de bara får höra logiska argument. Hjärntvätten verkar inte ha cementerat deras hjärnor.

Att våga sticka ut ur mängden är synnerligen riskabelt. Flocken accepterar det inte. Det nya känns som en utmaning. Det upplevs provocerande när nya fakta talar emot ens uppfattning om världen. Det har grälats ”så inni helvetet” under hela vår historia om vad som är rätt och vad som är fel. Massor av frågor har blivit ”tabu” – mer eller mindre förbjudna.

Idag är frågan om utrotningen av judar under andra världskriget helt tabu. Det får inte ens diskuteras!!! Det är helt okay att gräva efter fakta om precis allt annat – men ifrågasätt för Guds skull inte den officiella storyn om ”förintelselägren”. Bara detta är bevis nog. Fattar inte idioterna som varit med och bannlyst en oerhört viktig historisk fråga – att detta är extremt misstänksamt? Förbudet leder ju till att massor av tänkande människor börjar ifrågasätta. Förbudet är extremt kontraproduktivt. Sanningen mår alltid bra av att bli ifrågasatt – men det gör inte lögner. Det ligger en hund begraven. Detta är uppenbart. Den nakna och hela sanningen om förintelselägren väntar på att se dagsljuset.

DET ÄR PRECIS SOM VANLIGT MED ANDRA ORD.

Det var förbjudet att ifrågasätta att solen snurrade runt jorden. Det var förbjudet att föra fram Darwins lära om evolutionen. Detta var ”kätterskt” – ett sataniskt angrepp mot Gud. Gud hade ju skapat allt till människans behag. Inte fan börjar Gud ändra på någonting som är fulländat – usch.

Vi måste nog inse faktum – vi har nyss klättrat ned från träden.

NU SKA JAG SKRIVA NÅGOT SOM ÄR TABU.

Det är den mystiska kraft som vi bara kan ana – ”Gud” – som håller i trådarna för det skeende som nu inträffar på jorden. Vi håller på att få ett fredsrike. Vi har krigat färdigt. Vi har sprängt ihjäl varandra nog. Processen ”fred” sveper fram över hela jordens yta. Att mördarimperiet i väst faller ihop mitt framför ögonen är faktiskt ”Guds verk”. Det är därför som inte medelmåttorna hänger med. Ingen kan ta till sig att USA:s världsherravälde helt plötsligt knakar i fogarna överallt i världen. Imperiets fall sker på ”en historisk sekund”. Vad är detta om inte ett mirakel?

Den rådande världsbilden i väst accepterar inte att vi är en besjälas djurart. Synen på oss människor som mekaniska själlösa robotar som agerar logiskt har kollapsat fullständigt. Alla logiska blodhundar som noga följer sina spår går vilse och förirrar sig. Oj, oj, oj – vad hände? Vilken ”tektonisk” händelse vi får beskåda. Så enastående märkligt. Så låter alltid medelmåttor – de fortsätter att sova.

TABUA MIG HIT OCH TABUA MIG DIT – JAG STRUNTAR BLANKT I ALLA HJÄRNDÖDA TABU.

Jag är övertygad om att Gud skapar världsfred på många olika sätt. Gud blandar gener för fullt i västvärlden – kanske i hela världen. Gud blandar kvinnligt och manligt i nästan alla barn. Vi blir ”hen” i en takt som ingen trög skalle kan fatta.

Dessa hen gör en våldsam karriär inom många av världens mest kreativa företag – Goole är ett av tusentals sådana företag. Överallt ser vi extremt kreativa människor med blandade gener. Massor av framstående artister, musiker, konstnärer, författare – inom alla skapande områden bryter dessa människor igenom. Hen är på väg att göra karriär överallt. Tack och lov verkar hen ta sig fram även inom politiken – med stor framgång.

OM NÅGRA ÅR ÄR DETTA FAKTUM ALLMÄNNT ACCEPTERAT.

Det är inte vi som styr. Det är något mystiskt som styr över våra huvuden. De logiska blodhundarna sover. Det har de alltid gjort. Alla nya tankar är förbjudna. Men tankarnas tvångströja fängslar inte en skogsfilosof från norr. Jag struntar fullständigt i om jag har rätt eller fel – jag anar att jag har rätt.

Jag har lagt samman många pusselbitar och jag kan lägga pussel. Jag är säker. Hen går i spetsen för att rädda Terra Mater – moder jord. Yin och Yang förenas inom oss i väst. Så förbannat otroligt. Det är precis samma fenomen vi beskådar i öster. Omfamningen mellan Ryssland och Kina är en förening mellan Yin och Yang. Det är detta gudomliga bröllopspar som nu gå i spetsen mot ondskans imperium i väst. Gud kan lura medelmåttor men äkta skogsfilosofer lurar hen inte.

Stackars mig. Gammeldags horhingstar är en utrotningshotad art.

Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.