Expert varnar för vaccin

Från Pia Hellertz:

Dr Suzanne Humphries berättar i den här intervjun med Mike Adams, Natural News, om hur hon upptäckte hur vacciner skadade njurarna. Hon är läkare och expert på njurar. Det är intressant att höra hur hon ”vaknade” upp för att vaccinerna skadar. Hon använder många obegripliga medicinska fackuttryck, men hon pratar så tydlig engelska så skandalen är ändå uppenbar. Mike Adams är en mycket bra intervjuare också som ber om förtydliganden.

Dr Humphries avslöjar också att det handlar om pengar, inte om människors hälsa. Hon har studerat vaccinproblemet i över 8 år, har skrivit böcker och artiklar samt håller föredrag.

Hennes råd är att aldrig ta vaccin – men hon betonar att det är ett personligt val. Hon menar att de konsekvenser man får av vaccin kan vara värre än att låta sig bli sjuk och därmed få ett naturligt motstånd. Vaccinet skyddar inte länge – om det skyddar alls, menar hon. Innehållet i vaccinerna är skadliga för njurarna m.m.

Hon berättar att ”dom” ändrar namnet på sjukdomar för att låtsas att vissa sjukdomar är utplånade på grund av vacciner. Exempelvis Polio som finns kvar men med ett annat namn.

Hon berättar att hon nu blivit mycket allvarligt mordhotad. ”De vill tysta oss”, säger hon. Mordhoten är helt vansinniga, inklusive en masskjutning så många skulle dödas samtidigt. Med tanke på alla de läkare och naturläkare som mördatsi USA så är inte hoten otänkbara, snarare tvärtom.

Lyssna gärna på intervjun om ni har tid.

https://www.youtube.com/watch?v=bjb0_w_MYys&feature=youtu.be

Påståendet att många naturläkare m.m. mördas i USA finns i flera källor, bl.a. Erin Elizabeth (2016) Holistic Doctor Death Series: Over 60 Dead In Just Over A Year –

http://www.healthnutnews.com/recap-on-my-unintended-series-the-holistic-doctor-deaths/

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Expert varnar för vaccin

 1. ar4ne skriver:

  KONSPIRATION MED FÖRMODAD SANNINGSHALT!

  I detta tidevarv finns en oändlig rad av mediciner och de flesta är farliga preparat att missbruka!
  Eftersom jag har ett förflutet i Läkemedelsbranschen så har jag förstått att många sorters mediciner påverkar folks hjärnor, vilket man håller stenhårt tyst om och i detta sammanhang finns en misstanke om en teoretisk konspiration!
  Sossarna var nazister i många år och det är välbekant att många experiment har människor blivit utsatta för utan att veta om det.

  Vad säger det oss om att dessa sprutor som folk fått i alla tider, att en av dessa sprutor som hade ett innehåll som dövade vårt sinne för att inte kunna tänka klart, våra politiker är ju ett klart bevis för detta!?

  (Jag tar inte några sprutor för att varje Vaccin dito, innehåller även Kvicksilver för att Vaccinet ska snabbt sprida sig i hela kroppen som är ett måste!)

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.