Vem har skadat svenska folket mest?

Av Olle Ljungbeck

Vem har skadat svenska folket mest? Svenska nazister eller Stefan Löfven?

När statsminister Stefan Löfven på ”Förintelsedagen” den 27 januari talade om förintelsen angrep han de svenska nazisterna men inte ett ord om dem, som efter Stefan Löfvens regeringstillträde gjort livet till ett helvete för medborgarna i Sverige. Jag avskyr nazister och har alltid gjort det.

Men de som har öppna ögon och vill ge en objektiv beskrivning av de svenska nazisterna allt sedan 30-talet kan inte beskylla dem för att tillnärmelsevis ha skadat Sverige och svenska medborgare som Stefan Löfven gjort genom sin katastrofala massinvandtingspolitik.
Självklart skall all nazism bekämpas liksom alla auktoritära system. Men dagens nazister i Sverige är en samling virriga stackare, för obegåvade att forma en ideologi. Denna tar sig i dag mest uttryck i hakkorskludder och gap och skrik på gator och torg.

Även om jag avskyr nazister så anser jag att deras agerande skiljer sig enormt från det tusenfaldiga våld i form av mord, gruppvåldtäkter/våldtäkter, rån, terrorförstörelse av enskild och allmän egendom som de invandrare/asylsökandena gjort sig skyldiga till, som Stefan Löfven släppt in i landet utan att höra folket.

När han därför på Förintelsedagen endast nämnde nazisterna och inte dem som gjort Sverige till ett helvete att leva i utan också gjort det till ett av de otryggaste samhällena i världen för framförallt svenska kvinnor/flickor visade han sin moraliska uselhet genom att inte nämna dessa. Självklart vill han inte erkänna att han mer än någon annan i Sveriges historia vållat så katastrofala lidanden och hot mot svenska folket som vi nu påminns om varje dag. Det svenska samhällets grundvärderingar som skapats av – i motsats till Löfven – verkliga humanister är nu hotade av de som inte går att benämna med andra ord än barbarer.

I Sverige har vi enligt Säpo 300 organiserade nazister. Stefan Löfven har släppt in flera hundratusen individer varav flertalet bekänner sig till islam och som skapat en brottslighet i Sverige som är katastrofal.

Nyligen uppgav medierna att Socialdemokraterna har en valbudget på 100 miljoner. Att LO enligt uppgift står för mellan 20-30 av dessa miljoner får ur inte minst moralisk synpunkt anses vara fel. (Ingen organisation bör få skänka medel till politiska organisationer. Allra minst om organisationen har medlemmar av olika politisk åsikt. Men inte ens om alla medlemmarna har samma).

I det här fallet är det en skandal eftersom drygt 30 procent av medlemmarna i LO är arbetare som också är medlemmar i SD eller röstar på detta parti. Men inte nog härmed.
Samtidigt som Socialdemokraterna är beredda att ta emot dessa miljoner står Stefan Löfven så gott som varje dag och anklagar SD för de mest orimliga och osanna påståenden! Denne man, Stefan Löfven är helt befriad från skrupler och är därför mycket farligare än de tandlösa, enfaldiga och löjliga nazister han jagar. I stället borde han ju jaga och utvisa de som inte endast är ett hot mot Sverige som nation utan i dag också står för den råa antisemitismen.

Men i detta liknar han Hitlertidens nazister som alltid gjorde oskyldiga till syndabockar. Att denne despot och primitiva personlighet får stå så oemotsagd är ju framförallt medierna skuld till. Men givetvis också de politiker som medverkat till Sveriges väg mot katastrof. Därför var det inte modigt – men väl rakryggat – när Ebba Busch Thor nu klargjort att det är invandrare/asylsökande som är de många och verkliga antisemiterna.

Jag är rädd för Stefan Löfven. Nej inte fysiskt. Nej jag är rädd för den ideologi han innerst inne står för (flertalet kan väl i dag se att denna omfattar ett auktoritärt och inte ett demokratiskt system). Får denne man möjligheten att regera Sverige ytterligare en fyra års period är Sverige förlorat.

Kvinnor/flickor kommer inte längre att garanteras jämställdhet med män. De kommer att tvingas leva under ständig otrygghet. Att Stefan Löfven attraheras av ett sådant samhälle visar ju hans regeringstid. Under denna period har mord, våldtäkter, rån, hedersvåld, barnäktenskap, tvångsgifte, könsstympning, uppkomsten av parallellsamhällen och utanförskap hela tiden accelererat. Trots denna fruktansvärda utveckling är det enda han varnar för – några hundratal virriga individer som i huvudsak ägnar sig åt barnsligt kludder och förvirrade rop och skrän.

Stefan Löfven; ” när besökte du en gruppvåldtagen/våldtagen kvinna/flicka senast. Jag har hört att du inte var sen att besöka en av de du släppt in i landet som råkat utför någon slags handgripligheter men aldrig någon av de tusentals för vilkas lidande du bär skulden. Jo, jag förstår varför du inte gjort detta. Den verklighet du har gjort till vardag för svenska folket skulle kanske bli för stark att uppleva. Du skulle väl vid en sådan konfrontation inte längre kunna skylla det våld du orsakat genom att du inte bara släppt in utan fortsätter att släppa in barbarer – på en liten förvirrad och i stort sett impotent grupp.

Kanske skulle det kunna få dig att inse din enorma skuld och inte som hittills endast lova göra något åt katastrofen utan att låta orden följas av handling. Jag tror emellertid inte på en sådan utveckling. Som tidigare rekryterare av allt från spring-pojkar till direktörer misströstar jag om möjligheten av en sådan utveckling. Jag har studerat dig under så lång tid nu att jag är säker på att du hellre offrar Sverige och Sveriges folk än att erkänna ditt enorma brott och lämna politiken.

Därför är min förhoppning att svenska folket utöver att läsa ovanstående öppnar sina ögon för den verklighet du har skapat. Gör de det är jag övertygad om att du gjort ditt inom politiken. Men självklart skall du ställas till svars även om du avgår.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle.

Annonser
Det här inlägget postades i Gästskribenter. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Vem har skadat svenska folket mest?

 1. Conny Lundberg skriver:

  Den verklighet som folk lever i trotsar alla de tjusiga men till intet förpliktande orden som statsministern och alla de övriga utom SD hela tiden spottar ur sig. Även om man försöker skönmåla verkligheten så kommer den alltmer visa att alla de vackra orden enbart består av luft.

  Liked by 3 people

 2. ulsansblogg skriver:

  Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  Välkänd politik taktik är att fokusera på mindre betydelselösa grupper med våldsinslag som saknar makt när man vill dölja sina egna än större misstag.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.