CIA-DRÄGGET HÄRJAR VIDARE

Av Brage Norin

NÄR JAG BERÄTTADE SANNINGEN OM MÅNEN STARTADE HOTEN.

 • Det började med en massa telefonsamtal med orden ”It´s over” eller ”Good Bye”- innan samtalen bröts. Alla nummer som ringde upp mig var ”okända”.
 • TRE allvarligare hot inträffade i samband med att jag föreläste offentligt om NASA:s chartertrafik till månen. Det var vidriga hot som jag inte kan skriva om öppet.
 • Några gånger svarar jag av misstag på telefonen när jag tror att det är en bekant som ringer. Samma hot har upprepats flera gånger när jag svarat i telefonen av misstag.
 • För ett halvt år sedan kontaktades jag av en person som varnade mig att jag var hotad eftersom jag skrivit något som inte ”föll i god jord”. Personen som kontaktade mig är en ABSOLUT säker källa. Jag gick omedelbart ut till alla mina hundratals ”läsare” och berättade om hotet. Det som hade passerat ”den röda linjen” var att jag skrivit om en mordkomplott mot president Trump – planerat av sionistiska agenter. Jag måste ha träffat mitt i prick. Det var min ”intuition” som väckte mina misstankar om att Trump var hotad till livet.
 • För en månad sedan kapades lösenordet till min hotmail-adress. Alla sändlistor ”kontakter” var borttagna liksom alla mottagna och sända mejl – rubb och stubb sedan flera år tillbaka. Alla inkommande mejl är spärrade på min gamla mejladress bragenorin@hotmail.com. Jag kan däremot fortfarande sända mejl – till ett antal adresser på mina tidigare sändlistor. Det enda jag vet att många inte får mina mejl – trots att de skickats. Hur många som stoppas kan jag inte veta.
 • När min dator kapades skickades en ett falskt meddelande till ett antal av mina mejl-kontakter att jag satt fast på en flygplats i Ukraina och behövde pengar för att lösas ut.
 • Eftersom jag fotat av alla sändlistor en månad före attacken mot min dator kunde jag meddela nästan alla läsare att jag mådde bra hemma i Ubbyn och att ingen skulle betala in några pengar.
 • Direkt datorn kapades och jag loggade in igen utlöstes en telefonterror utan like i en halv timme. Jag kollade på ”Hitta.se” alla nummer – alla utom en var okända telefonnummer. Lustigt nog lät de massor av signaler gå fram. Jag ringde upp den som ringde från en känd telefon. Han hade fått mejlet att jag satt fast i Ukraina.
 • När jag aldrig svarade började min frus telefon att ringa hejdvilt i cirka 15 minuter. Återigen kollade jag alla nummer på datorn – alla var ”okända”. Märkligt nog lät varje samtal massor av ringsignaler att gå fram.
 • I går natt – natten mellan den 11:e och 12:e februari googlade jag som vanligt på allt möjligt. Både när jag googlade på ”Turk Stream” och ”Nord Stream 2” dök det helt plötsligt upp grovporr. Synnerligen välskapta damer som exponerade sig väl visades – trots att jag googlat på naturgasledningar. Jag trodde först att jag råkat trycka på någon plats på skärmen. Men ta mig fan inträffade det inte mindre än tre gånger under en timmes tid. Grova pornografiska bilder – observera – med erbjudande att skåda mera!
 • Naturligtvis nappade jag inte på erbjudandet. Jag tryckte snabbt bort bilderna.
 • JAG ÄR 90% SÄKER – hade jag lockats i fällan hade jag fått skåda barnporr.
 • Eftersom jag bytt till adressen bragenorin@protonmail.com trodde jag mig vara fri från CIA-drägget.
 • TIDIGT I MORSE KOM ETT MEJL DÄR JAG MEDDELADES ATT MIN DOMÄN HADE REDUCERATS!!! (Jag kommer inte ihåg hur mejlet formulerades exakt).

Jag skulle just nu kopiera detta meddelandet – just i denna stund – men mitt inkommande mejl var borttaget!!!!!

Alla andra så kallade ”Starred” mails som PronMail skickat finns kvar – men inte detta. Helvetes att jag missade att kopiera detta meddelande – oj vilken miss.
 
SLUTSATS.
Jag ger mig själv ”med beröm godkänt” för mina skriverier. Ingen nolla får motta så många hot.
VILL VI LEVA I EN VÄRLD FULL AV LÖGNER?
Jag tror att många inte hukar sig för nakna brutala sanningar. Men att finna sanningen är inte så enkelt. Ett gott betyg är när hoten från ondskans demoner duggar tätt. Då snuddar man vid sanningen.
Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

 

NEDANSTÅENDE ARTIKEL HATAS AV CIA.

Utökad version av ”ÅSKMOLNEN HOPAR SIG ÖVER USA”.

DEN 9/2 2018 PUBLICERADES SIFFROR SOM CHOCKAR VÄST.

Rysslands handelsöverskott rusade uppåt även i december månad 2017.

9,8 – 11,5 – 13,7 (miljarder dollar) okt – nov – dec 2017. 35 miljarder dollar i överskott sista kvartalet 2017 – trots västvärldens långvariga handelskrig mot Ryssland!!!

DEN 15/1 2018 PUBLICERADES SIFFROR SOM SKAKAR INDIEN.

Indiens handelsunderskott rusade uppåt även i december månad 2017.

14,0 – 13,9 – 14,9 (miljarder dollar) okt – nov – dec 2017. 43 miljarder dollar back sista kvartalet.

Om fyra dagar – den 15/2 kommer siffrorna för januari månad 2018 – ännu värre siffror väntas.

JAG HAR UNDERVISAT OM ENERGIANVÄNDNINGEN I VÄRLDEN UNDER MÅNGA ÅR.

Jag hade svimmat av om jag för tio år sedan fått läsa om dagens helt ofattbara verklighet:

 • Kina har blivit världens största importör av olja – passerade USA i fjol.
 • Kina har blivit världens största importör av naturgas.
 • Kina blir världens största importör av flytande naturgas ”LNG” i år.
 • Kina har blivit världens i särklass största importör av järn.
 • Kina har blivit världens i särklass största importör av koppar.
 • Kina har blivit världens i särklass största importör av sojabönor.


HUR I HELVETE KAN KINA LIKA FÖRBANNAT HA ETT ENORMT HANDELSÖVERSKOTT???

Ingen ekonom i den förljugna världen vill skriva om det kinesiska miraklet. Att Kina tjänar gigantiska inkomster på sin handel – trots den väldiga importen av olja, naturgas, flytande naturgas och en serie viktiga metaller är bortom mänskligt förstånd. Kina är ett industriellt mirakel.

Ingen ekonom i den förljugna världen vill skriva om det ryska underverket. Inget land i hela världen har bättre ekonomiska framtidsutsikter än Ryssland. Landet har oändliga tillgångar på fossila bränslen, men detta är inte nog. Landet har även världens värdefullaste lössjordar. Ryssland är mycket snabbt på väg att bli världens ”Food Superpower”.

RYSSLAND HAR BLIVIT VÄRLDENS STÖRSTA I NÄSTAN ALLT!!!

 • Ryssland har blivit världens största producent av olja.
 • Ryssland har blivit världens i särklass största exportör av naturgas.
 • Ryssland är snabbt på väg att bli en stormakt även av flytande naturgas LNG.
 • Ryssland ansvarar för bygget av 2/3 av alla projekterade kärnkraftverk i världen.
 • Ryssland har blivit världens största exportör av vete – allt ”icke genmodifierat”.
 • Ryssland är även världens största producent av havre.

USA HAR BLIVIT VÄRLDENS STÖRSTA OPIUMPRODUCENT. 

Efter USA:s ockupation av Afghanistan ökade opiumproduktionen till ofattbara 9 000 ton. Detta motsvarar 90 % av världens ”illegal supply of opium” enligt en av världens främsta experter – professor Chossudovsky vid universitetet i Ottawa i Kanada. 

CIA håller i trådarna för hela det globala nätverk av sjö-, land- och flygtransporter av knarket  från Afghanistan – runt om i världen. Det handlar om inkomster på ”multi-hundreds of billion dollars”. CIA:s storsatsning på opium i Afghanistan ökade landets produktion med ofattbara 4 900 procent enligt Chossudovsky. Heroinet och alla olika ”derivat” som tillverkas av opium, strömmar bland annat  in till den stora marknaden i USA. ”Opiater” från Afghanistan har i praktiken monopolställning på den amerikanska marknaden enligt alla experter.

Fler dör nu per år i USA av överdoser jämfört med antalet amerikanska soldater som dog under CIA:s massmord i Vietnam som varade i 20 år. Skadorna efter CIA:s droghandel går inte att reparera. Det är mycket lättare att reparera städer som lagts i ruiner där ”det fria världen” har kämpat för de demokratiska rättigheterna i NATO:s regi – än att rädda livet på heroinmissbrukare. 

USA HAR ÄVEN BLIVIT VÄRLDENS STÖRSTA PRODUCENT AV KÄRNVAPENHOT.

När CIA:s femtekolonn eliminerades i Nordkorea under senhösten 2017 förändrades världen. En större ”strategisk” förlust för CIA har aldrig inträffat på jordens yta. USA:s ständiga kärnvapenhot framfördes av CIA:s femtekolonn i Nordkorea. Den kinesiska och den ryska säkerhetstjänsten borde hedras med Nobels Fredspris. De lyckades med det svåra uppdraget att krossa hela CIA:s agentnät i Nordkorea. Denna framgång är fantastisk. Större mänskliga svin går inte att finna på jordens yta.

Alla nordkoreanska hot om kärnvapenattacker mot grannländerna i Sydostasien är borta med vinden. Det var ju dessa hot som skulle tvinga länderna att installera amerikanska offensiva missilsystem – som skulle inringa Kina med kärnvapen. Försöket har slutat i ett historiskt fiasko utan like. Miljarder människor i öster har insett att alla dessa hot var beställda av CIA. Ingen historisk händelse i modern tid är större. USA:s politik i Sydostasien har slutat i en härdsmälta.

USA HAR OCKSÅ BLIVIT VÄRLDENS STÖRSTA KONKURSBO.

 • USA:s underskott i handeln med omvärlden i dec månad 2017 – 53,1 miljarder dollar.
 • USA:s underskott i handeln med omvärlden under helåret 2017 – 566 miljarder dollar.

Man får gå till recessionen i USA 2008 vid bankkraschen för att finna liknande siffror. Underskotten i handeln med Kina, Mexiko och Tyskland har skenat till nya rekord. Det var dessa underskott som Trump lovade att fixa till under valrörelsen.

Underskotten ökar och ökar och ökar.

September: 44,8 miljarder dollar

Oktober: 48,9 miljarder dollar

November: 50,4 miljarder dollar

December: 53,1 miljarder dollar!!!

För att kunna finansiera året 2018 behöver USA låna upp 955 miljarder dollar jämfört med 519 miljarder dollar året innan – en ökning med sanslösa 84%. Sorry Trump din uppgift var omöjlig.

SKILLNADERNA MELLAN ÖST OCH VÄST ÄR LITE ”SLÅENDE”.

Allt i öst ser emellertid inte bra ut. Det är synd om Indiens befolkning. Kastsystemet är helt förödande för landet. Det har skapat ett stabilt samhälle för de härskande kasterna under årtusenden. Nu skapar systemet motsatsen – ett obeskrivligt helvete för Indiens folk. Det är inte alla folk i öster som har en ljus framtid. Indien blir Asiens problembarn under lång tid framöver. Tunga moln vilar över Indien.

DET HANDLAR INTE ENBART OM KAPITAL

Det är inte bara det faktum att Ryssland och Kina vräker in berg av kapital genom sin framgångsrika handel, medan USA:s skuld skjuter upp som en raket ovanför molnen. Kina är världens i särklass största producent av guld medan Ryssland kommer på tredje plats tätt efter Australien. I över ett årtionde har hela den väldiga produktionen av guld lagrats på hemmaplan. Dessutom har både Kina och Ryssland under många år dammsugit världsmarknaden på guld.

Kina och Rysslands astronomiska handelsöverskott har ägt rum samtidigt som bägge länderna har köpt upp massor av guld i världen. Detta är ett sanslöst styrkebesked. Vad är det som händer?

En ny valutakorg tar strax över världshandeln. Kina har lagrat på sig så enorma lager av guld att de nu erbjuder sig att köpa olja för Yuan som kan växlas in mot fysiskt guld på guldmarknaderna i Kina. ”Petroyuan-valutan”- en unik olje-guldmyntfot har fötts. Den som inte fattar hur dramatiskt detta kommer att förändra världen förstår sig inte på politik. Amerikanska finansiella dasspapper – så kallade ”bonds” är naturligtvis inte lika attraktiva längre – ej heller bergskedjor av nytryckta dollar. Guld har kvar sin magiska attraktionsförmåga

BECKSVARTA ÅSKMOLN SAMLAR SIG NU SNABBT ÖVER USA.

Mordors imperium kollapsar. Inom två år faller hela den så kallade ”fria världen”. Snart slipper även människorna i väst att lyssna på CIA-propaganda vid varje nyhetsrapport i TV. Snart slipper vi alla amerikanska filmer om ”avgudar” i TV – så kallade idoler som nästan alltid kopplas samman med droger. Snart slipper vi ondskans äckliga kultur. Snart kan vi börja andas sanningens luft igen.

Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till CIA-DRÄGGET HÄRJAR VIDARE

 1. Brage Norin skriver:

  JAG HAR KOMMUNICERAT PÅ NÄTET UNDER VÄLDIGT MÅNGA ÅR.
  * Jag har ALDRIG fått fram grova pornografiska bilder när jag googlat mig fram och letat efter information – ALDRIG NÅGONSIN!!!
  * Jag har ALDRIG fått något mejl som sedan tagits bort – ALDRIG NÅGONSIN!!!

  Natten mellan den !!:e och 12:e februari i år dyker det plötsligt upp grov pornografi – med uppmaning att godkänna om jag ville se vidare. Detta var premiär. Tre gånger under cirka en timmes tid inträffade detta. Det var denna natt som jag fick beskedet att ProtonMail hade begränsat min domän och att jag måste svara på några frågor. Naturligtvis kan CIA:s folk skicka ett mejl till min nya adress – bragenorin@protonmail.com. Det kan ju vem som helst.

  Mejlet såg ut som ett officiellt meddelande från ProtonMail – jag blev väldigt förvånad. Jag tror mig vara säker – mejlet kom inte som s k ”Starred” mejl från dataföretaget. Att mejlet plötsligt försvann överraskade mig våldsamt. Försöket att lura mig att svara på några frågor misslyckades. Så bakom flötet är jag inte att jag lämnar ut mitt lösenord – för det var detta som CIA-agenterna vill veta – i sken av att ProtonMail frågade mig om detta.

  Det tog mig väldigt många timmar att reparera skadorna efter massakern mot min dator. Nu är alla mina läsares mejladresser på absolut säker plats – oåtkomliga för dollarbetalda dotoramatörer.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.