Kungen av ”fake news” är Public service

Från Kalle Hellberg

Varför ska svenska politiker och MSM rövslicka USA?

Att public service ägnar sig åt ”fake news” visade Katerina Janouch i flera redovisningar i det utskick jag gjorde för några dygn sedan:

http://katerinamagasin.se/public-service-ar-kungen-av-fake-news/.

Katerina har helt rätt!

Sedan mer än 45 år har jag kartlagt och smugit i ”den verkliga maktens korridorer”, på tidigt stadium upptäckte jag att MSM inte är att lita på, all MSM följer bara maktens order, där får vi aldrig reda på verkligheten… Var skeptisk till allt du läser, hör och ser inom MSM, de har ett syfte med sin ”information”! Och värst är det ett valår, MSM har här en uppgift att lura dig till att välja ”rätt parti”, som bestäms av ”den verkliga makten”!

Här kommer ytterligare ett bevis för att radio-tv ägnar sig åt fake news, för att vara stöd till USA:s vilseföring. I nyhetsförmedlingar och i flera nyhetsprogram, t ex Gomorron Världen, så ställer man sig helt okritisk till USA:s påstående om att 13 ryssar påverkade så att Trump blev vald till president. En som har god insyn i verkligheten i USA:s mygel med sanningar är Dr Paul Craig Roberts, blad annat f d rådgivare till president Reagan.

Han beskriver här vad den utredande åklagaren kommit fram till i sin undersökning, svar ingenting!

Original här – Översättning här

Men vår MSM vill inte se denna sanning, utan spinner vidare på rysk inblandning enligt USA:s beskrivning, allt för att vara USA till lags. Att det är lögn ska givetvis inte förmedlas till svenska folket.

Här är senaste informationen om ovanstående, som bekräftar att ryssarna inte haft något att göra med det amerikanska valet.

Original här – Översättning här

Kan inte ansvariga för nyhetsförmedlingen på public service läsa? För det är väl inte så illa att de får betalt av CIA för att ljuga, så som skett med många journalister i världen, vilket den kände nu avlidne (eliminerade?) journalisten Udo Ulfkotte tidigare beskrivit i bokform.

Mer lögner där vår MSM helt ställer sig på USA:s sida:

Här ett brev från den islamiska emiraten i Afghanistan till amerikanska folket, det är en svidande kritik över vad amerikanskt krig i Afghanistan under 17 år har ställt till med, i jämförelse med vad som utlovats av den amerikanska politiska ledningen.

Betänk att Sverige stöder USA:s massdödande i Afghanistan, genom att deltaga med våra soldater på USA:s sida. Vad har vi där att göra?

Original här – Översättning här

Det är väldigt tydligt att vi står på fel sida. Nu vill vår (krigshetsande) försvarsminister Hultqvist att Sverige ska deltaga med soldater i Ukraina också, även där för att vara USA:s stöd för fortsatt imperialism! Det är väl tillräckligt för att svenska folket ska kunna kräva riksrätt mot våra styrande? Hela bunten i riksdag-regering måste buras in, innan de ställt till med ännu mer galenskaper! Inte nog med att de förstört Sverige, de vill förstöra andra nationer också! Dags att sätta stopp, gällande både galna politiker och lögnspridande public service! Var finns moralen hos de ansvariga?

Sprid gärna!

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Kungen av ”fake news” är Public service

  1. Pingback: Kungen av “fake news” är Public service – Life, Death and all between

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.