Djurplågare borttagen från hjältelista

Från Kenneth Sandberg
tomas-åberg-aftonbladet-svenska-hjältar-död-jak2
Vidrigt är bara förnamnet, Sandor Herold!

Och listan blir längre och längre på dom folk- och landsförrädare som oundvikligen lär ställas inför folkdomstol när vi väl tillsatt svenska folkets egna företrädare på de styrande posterna.
Utöver den ursprungliga listtoppen Bengt Westerberg har tillkommit en lång räcka av namn från politiken och Mainstream-medierna, varav på senare år Fredrik Reinfeldt och Stefan Löfvén sällat sig i hård konkurrens med SVT-medarbetare och Bonnierkoncernen närstående.
Den framtida dramatiken blir intressant. Och den som (över-)lever får se…
//Kenneth Sandberg
……….
From: Sandor …
Sent: Sunday, March 11, 2018 11:30 AM
Subject: VB: [Delat inlägg] Djurplågare borttagen från hjältelista

Malmö 11-3-2018

Till ansvarig minister och tjänsteman på regeringskansliet angående Tomas Åberg och föreningen Näthatsgranskaren

Tydligen så har Tomas Åberg och föreningen Näthatsgranskaren fått 600 000 kr av skattemedel för att bedriva sin verksamhet som i huvudsak går ut på att anmäla svenskar som man anser skriver insändare och kommentarer som faller under lagen ”hets mot folkgrupp”. En lag som endast är införd med syftet att lägga munkavle på dom som dristar sig till att våga reagera mot den heliga invandrings- och flyktingpolitiken.

Denne Tomas Åberg har tydligen vanskött djur på sin gård genom att dessa varken har haft mat eller vatten, vilket resulterat i att ett antal har svultit till döds. Tydligen så har mannen i fråga också i åratal hållit sig undan delgivningsmän och på det sättet antagligen kommit undan att göra rätt för sig ekonomiskt.

Mina första frågor gäller då:

1) Anser ni att den mannen är rätt person att jaga och anmäla andra människor som vågar använda sig av sina demokratiska rättigheter att skriva ner sina kritiska insändare och kommentarer?

2 )Anser ni att denna persons verksamhet är berättigad att finansieras med skattemedel som uppgår till 600 000 kr? Enligt uppgift så går ca 75 % av dessa pengar till att enbart finansiera hans lön. Stämmer detta?

3) Kontrollerar ni överhuvudtaget på vilket sätt Tomas Åberg använder dessa pengar? Med tanke på hans tidigare ekonomiska förehavanden så tycker jag att om ni inte gör det så är det nog berättigat att sätta igång med det.

Jag måste skriva att denna metod, att genom en bulvan som får skattefinansierat stöd och därigenom ges möjlighet att jaga och anmäla svenska medborgare, strider mot allt vad demokrati innebär samt även mot allt vad mänskliga rättigheter gällande yttrandefrihet innebär. Den svenska regeringen har genom att anlita denna suspekta person sjunkit så lågt man kan tänka sig i sin strävan att tysta sina egna medborgare. Inte ens Stasi i forna DDR lade ut sina jobb på  detta sättet. Dom var i varje fall så pass hederliga att dom själva stog för den förföljelse man utförde mot oliktänkande. Men detta är kanske bara en början att även lägga ut arbeten som innebär att obekväma personer tystas för gott på entreprenad från regeringens sida?

Tänker ni nu när det med all önskvärd tydlighet har kommit fram vilken person denna Tomas Åberg är och när hans tidigare förehavanden kommit i dagern fortsätta att finansiera hans angivar och anmälarverksamhet mot medborgare som vågar framföra sina åsikter på ett demokratiskt sätt?

Tycker ni att det ekonomiska stöd som ni ger till hans verksamhet är ett bra sätt att använda skattemedel?

Det enda rätta att göra är att dra in allt stöd till Tomas Åberg och kräva tillbaka dom pengar som eventuellt finns kvar. På det sättet kan regeringen i varje fall få tillbaka lite av den heder som gått förlorad när man anlitade angivaren Tomas Åberg.

Har ni fler statligt finansierade angivare och anmälare i er tjänst som ni finansierar med statliga medel och i så fall hur många och vilka är det?

Jag har tillskrivit Tomas Åberg ett flertal mail där jag har framfört en önskning att jag själv och ett antal andra personer skulle vilja träffa honom eftersom vi har en hel del som vi skulle vilja framföra till honom. Han har till dags dato inte svarat på detta och jag undrar om ni som har honom i er tjänst skulle kunna vara behjälpliga att få fram ett sådant möte?

Gå också in och läs inlägget här under där det finns mycket att läsa om denna ”hedervärda” medborgare som tydligen trots sin egen bakgrund anser sig ha rätt att förfölja och anmäla sina egna landsmän. Denna person har enligt egen utsago varit polis tidigare och jag skulle vilja ha detta bekräftat av er – och undrar om anledningen till att han inte är det längre är att han har blivit uppsagd och i så fall av vilken anledning? Finner det något anmärkningsvärt att dylika personer skall ha ingått i den svenska poliskåren.

Önskar svar på mina frågor så fort som möjligt av ansvarig minister eller tjänsteman.

M V H

Sandor Herold, Malmö

https://petterssonsblogg.se/2018/03/09/djurplagare-borttagen-fran-hjaltelista/

Tomas Åberg som stoltserat med att ha anmält 750 näthatare är bortplockad från Aftonbladets nomineringslista över ”Svenska hjältar”.

https://samnytt.se/sa-har-forsokte-nathatsgranskaren-salja-in-sig-till-regeringen/

Försökte driva ett polisärende för Alice Bah Kuhnkes räkning. Ville ha personlig kontakt med henne.

https://samnytt.se/nathatsgranskaren-tomas-aberg-mystiskt-forsvunnen-fran-aftonbladets-svenska-hjaltar-efter-avslojanden-om-djurplageri/

På torsdagen kunde Samhällsnytt berätta om att ”Näthatsgranskaren” Tomas Åberg, som hyllats av Aftonbladet och bl.a. Agria Djurförsäkring under vinjetten ”Svenska hjältar”,  är tidigare dömd till djurhållningsförbud på grund av grovt djurplågeri. Nu har Åberg oförklarligt försvunnit från Aftonbladets samlingssida över de svenska hjältarna och artikeln om Åberg redigerats utan att detta klargörs. 

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Djurplågare borttagen från hjältelista

  1. Pingback: Utdelning från MagMas DISSIDENTFOND | corneliadahlberg

  2. Pingback: Dissidentfondsutdelning till Ingrid Carlqvist | corneliadahlberg

  3. Pingback: Jakten på oliktänkande… | corneliadahlberg

  4. Pingback: Vårt nya Sverige | corneliadahlberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.