Denny, 71, skrev sanningen om islam – åtalas för hets mot folkgrupp

Kenneth Sandberg delar min nya favorit Sandor Herolds orädda aktivism:

”Malmö 15-3-2018

Till MUCF och Tomas Åberg, näthatsgranskare

Som komplement till mitt tidigare mail angående föreningen Näthatsgranskaren så vill jag med inlägget härunder visa vad som händer när Tomas Åberg och hans gäng har varit i aktion.

Hoppas verkligen att det blir en riktig manifestation vid rättegången mot Denny Abrahamsson samt att så många som möjligt kommer att närvara för att stötta honom. Denny Abrahamsson verkar vara urtypen för vad ynkryggen Tomas Åberg och hans medlöpare vågar anmäla, nämligen äldre människor som många gånger inte kan eller vågar försvara sig. Denna gången så verkar det som om dom har gått på fel person.

Själv har jag ett flertal gånger mailat Tomas Åberg och tipsat honom om att jag under ca 30 års tid skrivit ett otal mail där jag säkerligen har skrivit något som kan tillfredsställa hans perversa lustar att anmäla för ”hets mot folkgrupp”. Det är bara att googla mitt namn så hittar han säkert något anmälningsvärt i dom mail som där finns publicerade.

Jag har också redogjort för honom att han här inte har att göra med en stackars försvarslös kvinnlig pensionär som direkt skiter ner sig så fort vederbörande blir kallad till ett polisförhör utan här är det något helt annat han har anmält. Och skulle han mot förmodan anmäla mig så kan jag garantera att den eventuella rättegången inte kommer att likna en normal rättegång utan det kommer att bli en manifestation mot detta samhälle och den politik som diskriminerar den svenska medborgaren i sitt eget land och sätter all sköns primitiva våldsbejakande varelser som söker sig hit långt före sina egna landsmäns väl och ve.¨

Eftersom detta mail även skickas till Näthatsgranskaren så passar jag ännu en gång på att vädja till Tomas Åberg att anmäla mig. Men troligtvis så kommer han inte att höra av sig denna gången heller. Det hade varit en fröjd att få säga några sanningens ord till denne modige hjälte som tydligen har mod att inte bara anmäla äldre människor men också till att vanvårda försvarslösa djur till döds, men tydligen inte mer än så.

Eftersom detta mail går ut till en hel del människor så vill jag här uppmana så många som möjligt att tillskriva MUCF och lufta sina åsikter både mot Näthatsgranskarna samt dom myndigheter som ekonomiskt möjliggör dylika föreningars verksamheter.

MUCF har info@mucf.se som mailadress.

H V H

Sandor Herold, nyanländ integrerad invandrare som bott i Sverige sedan 62 år.”

https://petterssonsblogg.se/2018/03/15/denny-71-skrev-sanningen-om-islam-atalas-for-hets-mot-folkgrupp/

Denny, 71, skrev sanningen om islam – åtalas för hets mot folkgrupp.

Denny Abrahamsson lever ett vanligt liv som pensionär. Han delar sin hemvist mellan Stockholm och Thailand efter ett långt arbetsliv – bland annat som egen företagare. I sin ungdom var han medlem i kommunistiska KPML(r) men sedan dess har han inte varit med i några politiska partier.

Dessutom har Denny rätt. Islam är inte en religion utan en ideologi fullt jämförbar med nazismen och kommunismen och en dödskult. 

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Denny, 71, skrev sanningen om islam – åtalas för hets mot folkgrupp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.