Regeringen kallar nätbolagen till överläggningar om ”hatvideor”

Av Olle Ljungbeck

Regeringen Löfven kallar nätbolagen som Facebook, Google och Twitter m fl till överläggningar om ”hatvideor” mm.

Om detta är ett led i förhärligande av sig själva som den humanistiska stormakten och den enda feministiska regeringen låter jag vara osagt. Men eftersom ingen tror på Löfvens självförhävelse längre måste han pröva nya grepp för att manipulera de som ännu går att göra det med.

Nu är det hatet han skall göra till en stor sak (inte de enorma fysiska lidanden massinvandringen är en konsekvens av) för att dölja sitt eget tillkortakommande och råhet.

Det förvånande ur många synpunkter är att han uppehåller sig kring hat – en form av mental, tankemässig icke fysiska uttryckssätt. Medan han däremot helt nonchalerar, ignorerar ja förminskar det fysiska våldet, som mord, våldtäkter, rån, terror, kvinnlig könsstympning, barn- och tvångsäktenskap, materiell förstörelse av egendom när den utförs av individer invandrade från stater utanför Europa. Varför kallar han inte även till sig de ledande islamister som tagit över förorterna och gjort dem till parallell/klansamhällen men även tagit i från kvinnorna i dessa samhällen allt självbestämmande och människovärde.

Märkligt är därför också att han endast kallar nätbolagen och inte kallar islamska företrädare som imamer etc eftersom dessa ofta ger uttryck för hat i moskéerna mot judar och andra som är medlemmar i andra religionssamfund än Islam.

Självklart är det en sund reaktion att hata individer som åsamkar sitt folk en sådan fruktansvärd katastrof och så enormt mycket lidande som de vilka beslutat om eller stött besluten om massinvandringen och därför kanske för alltid raserat och förstört Sverige som en trygg och stabil stat att leva i.

För personer som Stefan Löfven och hans likasinnade är hatet allvarligare än mord, våldtäkter, rån, otrygghet etc. En person som resonerar så när han är vållande till tusentals våldtäkter, mord, rån etc måste vara känslokall och avtrubbad varför det inte finns någon anledning att ta sådana på allvar eller tro att de äger empatisk förmåga.

Men de som nu av helt förklarliga och mänskliga skäl hatar de som bär ansvar för massinvandringen och dess katastrofala konsekvenser måste materialisera sitt hat till något ”fruktbart” som leder till befrielse av Sveriges folk. En sådan befrielse kan endast nås om Sveriges folk inte röstar fram sjuklövern i september.

En sådan handling innebär i så fall att dina barn och barnbarn Svensson återigen kan känna hopp och framtidstro.

Med Stefan Löfven och hans likasinnade har Sveriges folk ingen framtid.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Regeringen kallar nätbolagen till överläggningar om ”hatvideor”

 1. kbrel skriver:

  Glasklart Olle!!

  Gillad av 2 personer

 2. hllviken skriver:

  Klockrent Olle!

  Gillad av 1 person

 3. ulsansblogg skriver:

  Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  Är ”herr” Löfvén medveten om att han själv lagt ribban på en osund nivå vad det gäller hat när han tidigare kallat sina meningsmotståndare både för fascister och nazister t o m i den svenska riksdagen.

  Gillad av 2 personer

 4. uppstigersolen skriver:

  Facebook, Google och Twitter. Vad är det? För mig är det plattformar där man kan lägga upp information och söka efter information. Mycket av det man hittar är trams och flams men det finns mycket tänkvärt också. Regeringen tänker sig alltså nån form av censur á la Kina eller annan diktatur. Hm. Då flyttar väl bara det vi vill se till andra sökmotorer?

  Gillad av 3 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.