Dagens Nyheter

Från Kenneth Sandberg

Lågvattenmärke hos Rix FM

http://www.ilikeradio.se/rixfm/lyssna-igen/

Hasse Aro tillbaka med en ny lista!

RIX MorronZoo

………..

I sändningen ovan får vi höra hur Hasse Aro ironiserar över den avlidne “högerextremisten Bechir Rabani”. Ackompanjerad av de gapflabbande radioreportrarna (Laila Bagge & Roger Nordin..?) skämtar han om hur Bechir Rabani “hade oturen att dö” dagen efter sin polemik med Robert Aschberg.

Av flera skäl kom att utspinna sig spekulationer på internet om huruvida Robert Aschberg hade med Bechir Rabanis död att göra. Och avsett om det fanns näring eller ej i detta, så finns knappast anledning för Hasse Aro och RIX FM att inte visa hänsyn till den avlidne Bechir Rabani som under inga förhållanden kan ha medverkat till de eventuella konspirationsteorierna och ryktena.

Det hör till saken att Bechir Rabani ingalunda var någon “extremist”. Han var däremot en mycket snäll, omtänksam och ansvarstagande människa. Som därtill ägde ett stort mått av civilkurage och mod! Det var därför han kom i polemik med Robert Aschberg. Den senare hade krönt sin vidriga journalism genom att helt hänsynslöst och oanständigt hoppa på en en kvinna i hennes frisersalong och med kamera och mikrofon i högsta hugg anklaga henne för någon kommentar hon skrivit på facebook. Allt inför kunder och förbipasserande..!

Med anledning av detta uppsökte Bechir Rabani journalisten Robert Aschberg för att på samma sätt göra en oanmäld intervju med honom. Nu var inte den senare hemma, så därför blev det bara ett kort meningsutbyte mad hans hemmavarande hustru. Men efter detta utspann sig en polemik de två emellan, vilket går att ta del av via länkarna nederst.

Bechir Rabani var en fantastiskt fin kille. Trots att han inte var infödd och etnisk svensk, så utvecklade han ett stort hjärta för det land som för flera decennier sedan möjliggjort för hans föräldrar att fly från kriget i Libanon och här skapa en framtid för familjen. Såväl föräldrarna som Bechir hade också återgällt detta genom skötsamhet, arbete och samhällsengagemang från första stund.

Således kom Bechir Rabini att ta ett ansvar för Sveriges utveckling och framtid som vida överträffade den ignorans, dumhet och ansvarslöshet som vi upplever på många håll i den svenska befolkningen. Inte minst på landets medier; TV, Radio och tidningsredaktioner. Där uppenbarligen RIX FM inte utgör något undantag.

Nu har jag aldrig själv uppsökt denna radiokanal – och kommer med all säkerhet inte att göra det framöver heller. Men efter ett tips från en ledsen och indignerad vän, var jag tvungen att söka upp och genomleva skräpet.

Däremot tittar jag någon enstaka gång på TV och t o m det hemska Bonnierorganet och Robert Aschberg-kontaminerade TV4.

Till de sällsynta glimtarna av ljus på den kanalen, har faktiskt under många år varit Hasse Aro. Därför var det med bestörtning som jag hörde hans kommenterar på RIX FM..!

Det skulle vara intressant att höra av Hasse Aro vad han egentligen menade och avsåg med sin medverkan i denna skamlösa “radiounderhållning”.

//Kenneth Sandberg

…………

https://www.youtube.com/watch?v=87136cTBzLs

Medborgarjournalisten Bechir Rabani (Megafonerna) död

https://www.youtube.com/watch?v=w4cJzKvKCfc

Aschberg- Ett annat ansikte

https://www.youtube.com/watch?v=FfVXwIJOK3c

Bechir rabani’s svar till Robert Aschberg Del 2

 

Folk- och landsförräderiet accellererar!

http://katerinamagasin.se/desinformation-om-sverige-sprids-idag-framst-av-politiskt-korrekta-faktafornekare/

“Riksdagsvalet närmar sig och därmed hårdnar dragkampen om sanningen. Att alliansen har det svettigt går inte att ta miste på, inte heller att de regerande rödgröna kämpar om folkets gunst. Därmed går också propagandamaskineriet varmt. Väljarna ska charmas till varje pris – och det gäller att skaffa sig monopol på tolkningsföreträdet i fråga om vad vilket “narrativ” som gäller. Kanske är det därför man väljer den enkla vägen och ljuger om att landets tillstånd är under kontroll. Fortfarande hoppas politiker att folket ska vara så pass naivt och godtroget att vi ska gå på sagan om att problemen i själva verket inte är den svenska verkligheten. Och det är de politiskt korrekta faktaförnekarna som främst sprider de regimsanktionerade lögnerna – inte bara här i Sverige, utan nu även utomlands”.

MSB2032

Ylva20Johansson20BBC2

Gustav20Fridolin20X2

magnus_dennert_hatterror220B1

 Magnus Dennert:– Faktum är att tar man bort all alarmism och alla rädda smygrasister och fullblodsrasister så är vi ju väldigt välmående i det här landet…

 

Vi avslutar med nyhetstips MSM ljuger om från Kalle Hellberg:

Invandringsmyglet

NewsVoice: Har migrationen 2017 minskat till Sverige sedan ”toppåret” 2015? 

Se gärna SVT-länken i slutet, verkligheten för allt fler svenskar

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.