Björklund möter elev

Från Kenneth Sandberg

Onsdagen 25/4 besökte Liberalernas partiledare Jan Björklund Teg Centralskola och elevens val i Umeå. Björklund hade inlett sitt valkampanjsfjäskande och kikade runt i skolan tillsammans med rektorerna. Man hade även bestämt att eleverna skulle få ställa frågor.

Björklund hade förmodligen en väldigt högmodig inställning men fick istället kritiska frågor av en elev om bland annat massinvandringen och man rörde bland annat frågor om USA:s krigsvälde och deras påverkar i Mellanöstern. Dessvärre var dom inte öppna för att låta frågorna övergå till debatt utan eleven fick nöja sig med floskel till svar”.

Ovanstående video á 6 minuter är obetalbar; En grundskoleelev gör den slipade Folkparti-politikern helt svarslös med sina relevanta och retoriska frågor angående Sveriges massinvandringspolitik. Från Jan Björklund kom det enbart osammanhängande svammel och den seconderande rektorn räddade honom från en total golvning!

Ett uppväxande släkte med den klokhet och intellektuella mognad som Umeå-eleven gav prov på ger oss alla ett hopp om att Sverige faktiskt kan räddas!

//Kenneth Sandberg

 

Nyheter från Kalle Hellberg

Bert Karlsson om Özz

https://www.youtube.com/watch?v=9lZ6zK70hVM

Här en mycket vältalig person som inte ger Özz så värst höga intelligenspoäng, vilken svada och med humor….

https://www.youtube.com/watch?v=wuGZs6BEUjk

Bert Karlsson ska gå till botten med Özz

 

Mer tänkvärt

Den som tror på global uppvärmning lider av allvarlig psykisk sjukdom

Original här – Översättning här

 

Dr Paul Craig Roberts: ”Det värsta som hänt var Sovjetunionens kollaps”

Original här – Översättning här

 

Inga kommersiella flygplan körde in i höghusen vid 9/11

http://friasidor.is/inga-kommersiella-passagerarflygplan-flog-in-i-wtc/

Följande debattartikel, som kommentar till ett ”Inpass från vänster” i Borås Tidning av S-kommunalrådet i Norrköping, Lars Stjernkvist, får inte publiceras i BT. Så hindras en öppen debatt, vilket är det bemötande jag numera får i all MSM.

……………………………………………………………………….

Att sopa rent framför egen dörr

I ett ”inpass från vänster” skriver Lars Stjernkvist en artikel i BT den 20 april på ledarsidan, där han uppmanar läsaren att gå till källorna för att finna SD:s människo- och samhällssyn. Vidare i artikeln ondgör sig Stjernkvist över andra partiers historik, t ex kommunismens brott mot mänskligheten och moderaterna får också en ”känga”.

Vad jag saknar i Stjernkvists artikel är dock ett försök att i första hand sopa rent framför egen dörr, vilket väl vore mest hederligt. Socialdemokrater har all anledning att vara lågmälda mot andra partier, med den ruttna historia som finns i bakgrunden och som även fortgår i nutid. Jag anmodar Stjernkvist att läsa en ganska komplett beskrivning om socialdemokratins historia på bloggen ”Det opåverkade sinnet”, där finns ”Socialdemokratins ruttna historia” i 9 delar, kan Stjernkvist läsa alla 9 delar och sedan slå sig sedan för bröstet och var stolt över denna historia?

För mig är svårt att se verkligheten i ett rött ädelskimmer, med hänvisning till vad som hänt under nuvarande valperiod, då socialdemokrater och miljöpartister har regerat Sverige. Kan man tänka sig en riktning för ett land som är sämre än den för Sverige? Sedan senaste valet har vi haft flyktingkrisen, asylchocken, ensamkommande-chocken, skjutningar, bränder, gruppvåldtäkter, hundratals miljarder i höjda skatter, ett migrationshaveri där miljard, efter miljard pumpas in i mångkultur och massinvandring.

Vi har Europas längsta vårdköer, kaos på många akutmottagningar, vårdpersonal som säger upp sig, poliser som slutar, kaos i skolan, sjunkande resultat i Pisa, städer som förslummas, tiggare i varje gathörn, politiker och massmedier som ständigt ljuger om precis allt, en av världens sämsta a-kassor, världens högsta marginalskatt, världens högsta skatt på företagande och arbete, ett rättsväsende som jagar svenskar som yttrar sig men friar ensamkommande våldtäktsmän, en infrastruktur som förfaller, skandal efter skandal, ett odemokratiskt statsskick med en svag minoritetsregering och, värst av allt, runt 500 000 nya uppehållstillstånd under mandatperioden, huvudsakligen till personer från u-länder.

Har Stjernkvist verkligen något att vara stolt över i sin S-märkta politiska roll?

Undrar Kalle Hellberg

 

Avslutningsvis ur Blueshift

ARVET EFTER AVICII

Genomskådade skiten. Dog.

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Björklund möter elev

  1. Conny Lundberg skriver:

    Mycket uppmuntrande att se att kritiska röster från skolelever visar på en allt utökande insikt om anledningen till världens kaosartade skenlösningar till de problem de själva kontinuerligt skapar för att göda oligarkernas skattkistor.

    Gillad av 1 person

  2. Pingback: Jan Björklund du borde skämmas | corneliadahlberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.