Har Vädrets Makter förlorat förståndet?

Peter Krabbe

Orage St Cezaire

Eftersom jag just genomkorsat Europa är, märkligt nog, det starkaste intrycket hur vädret just denna vår ändrat sitt beteende på ett sätt som ingen tycks förstå eller förklara. Särskilt Frankrike tycks vara drabbat av en väderlek, som bokstavligen nog kan kallas för en lek. Eller är det ett allvarligt hot? Parisregionen har drabbats av de värsta skyfallen och översvämningarna i mannaminne och i övriga Frankrike, ända ner till Medelhavskusten, far ovädren runt som galna huliganer och vräker ut sina regnmassor på ett sätt som gör det svårt att avgöra om man är under eller över vattenytan.

Utefter vägarna sätts nya skyltar upp med texten Se upp för oväder, följ väderrapporten! När ovädren drar in över bebyggelsen detonerar blixt och åska så husen skakar i sina grundvalar. Av någon märklig anledning tycks dessa oväder åka runt i en cirkelbana runt Frankrike utan synbar vilja att lämna landet. Fransmännen är eniga om…

Visa originalinlägg 216 fler ord

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Har Vädrets Makter förlorat förståndet?

 1. corneliadahlberg skriver:

  Se en av Peters svar i hans kommentarsfält efter inlägget:

  peterkrabbe says:
  14 juni, 2018 kl. 10:12
  Att chemtrails är en realitet finns det övertygande bevis för, många av dessa har jag tidigare presenterat här på bloggen. Men chemtrailsen har också en funktion i ett större sammanhang, att i kombination med joniska värmare som HAARP skapa förutsättningarna för de ”paraboler” i stratosfären som skall underlätta framtida funktioner baserade på elektromagnetisk strålning. Dit hör både militära, civila och halvmilitära funktioner som radarövervakning och styrning av långdistansrobotar, styrning av förarlösa flygplan och bilar, övervakning av människor via inplanterade chips, 5G och telekommunikation m.m. Om detta har jag också skrivit tidigare. Den ökande strålningen i atmosfären skapar en sekundär uppvärmning, som man gärna vill dölja genom att uppfinna begreppet Global Warming, på samma sätt försöker man få oss att tro att chemtrailsen har som syfte att skapa moln för att motverka detta, när syftet är något helt annat.

  När myndigheter oroar sig för att hemligstämplade aktiviteter skall avslöjas av alltför intresserade medborgare är det bästa motmedlet att stämpla dessa som konspirationteoretiker och suspekta individer, därmed får man den ”lydiga” allmänheten att själva motverka spridningen av olämpligt vetande. Försök tänka själva istället så garanterar jag att ni får se en helt ny – och tyvärr skrämmande – värld. Men jag kan också förstå att alla inte orkar med att se denna verklighet.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.