Kenneth Sandbergs sista?

Som sagt så har jag beslutat att i alla fall delvis avveckla mitt ideella arbete med att sprida nyheter och värdefullt vetande från de kloka, kunniga och erfarna människorna som fyller min inkorg med så mycket läsning, som grund för kloka val – inte minst inför höstens. De flesta finns istället här i bloggrollen till höger!

Jag ville och kommer fortsatt hjälpa till att sprida sanningen till den stackars hjärntvättade befolkningen som under allt för lång tid utsatts för skattefinansierade propagandamedia, som ensidigt går den lilla av min läsarkrets väl kända finanselitens ärenden. Helt enkelt eftersom den median ägs av samma elit. Makabert att vi ska tvingas betala skatt för sådant, för rika bankfamiljers girighet och maktlystnad! Därför är så mycket makabert i våra dagar…

Jag minskar det viktiga spridningsarbetet dels eftersom det finns MÅNGA andra som så länge vi får behålla vårt fria internet gör samma sak på ett alldeles utmärkt sätt! Dels eftersom det tar tid som gör att annat viktigt blir liggande och förresten så har jag inte fått en krona för besväret eller annat i byte – se MagMas byteshandel 😉 Sist men inte minst för att jag helt enkelt börjar tröttna på för mycket tid vid datorn.

Dock kommer jag fortsätta sprida artiklar som bjuder på en ”reblogga” knapp – eftersom publiceringen bara tar 1 sekund 🙂

Idag är det dags att kopiera, klistra in, uppdatera om formatet blev tokigt, ibland flera gånger, alt. skapa wordfil och publicera  – Kenneth Sandbergs reflektion/nyhetsmail för sista gången:

https://petterssonsblogg.se/2018/06/12/chilla-med-muslimer/

“Niklas Orrenius, reporter på Dagens Nyheter anser att islam är en självklar del av Sverige och att vi borde oroa oss både för hatet mot muslimer och chilla med dem.

Niklas har dessutom fel, islam är en del av Sverige, tack vare sådana som Orrenius och hans tidning men det är ingen självklar del och jag ska absolut inte chilla med dem…”.

………..

Det står allt klarare att någonting har gått helt snett hos Niklas Orrenius. Som Pettersson helt lakoniskt konstaterar ovan skulle vi givetvis inte haft några som helst av de problem med islamism och muslimer om det inte vore för den vilse i pannkakan irrande Niklas Orrenius och PK-isterna i Systemmedia och Riksdagen.

Så oerhört mycket större är tragiken i Niklas Orrenius tillstånd eftersom han – mig veterligen – själv är pappa till barn som genom hans agerande döms till ett liv i Sverige som i ett värsta scenario kan bli av samma slag som de muslimska länderna i Mellanöstern och Afrika.

Nu finns det dessbättre – och till även Niklas Orrenius barns fromma – tecken på att det tämligen snart kan ske ett trendbrott i Sverige. Alternativ för Sverige (AfS) har intentionen att radikalt förändra politiken så att inflödet av ytterligare “flyktingar” upphör. Och det kan mycket väl bli ett inträde i Riksdagen för deras del i september.

Allt större del av svenska folket kommer också efterhand att inse hur allvarlig situationen är för vårt land. Därför är det helt uppenbart att ett parti som Nordiska Motståndsrörelsen (NMR) också successivt kommer att få stort stöd av svenska folket. Och då, ja först då i realiteten, kan vi på allvar se fram emot ett tillfrisknande Sverige och Norden.

Och när den tiden randas kommer jag inte att avundas Niklas Orrenius eller någon annan av senare decenniers folk- och landsförrädare…

//Kenneth Sandberg

 

Vill du ta del av Kenneths nyhetsmail i fortsättningen så anmäler du dig här: sandberg.kenneth@telia.com

Varför? Eftersom Kenneth inte är rädd för sanningen. Han döljer den inte för pengars skull utan säger vad han ser med sina alldeles egna vakna ögon och hör med alldeles egna icke förskrumpnade öron (de har motstått hjärntvätten).

Detta inlägg publicerades i Gräsrotstankar. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Kenneth Sandbergs sista?

 1. Tack, Cornelia, för allt jag fått erfara genom dig

   

  det har varit mycket värdefullt

   

  även jag har fått nog av att vidarebefordra till min

  lilla krets som sällan ger svar

   

  jag önskar dig lycka till framöver o hoppas vi ses

  hjärtlig hälsning  

  Kristina

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.