Ännu en myndighetsanställd tar bladet från munnen – anonymt så klart…

Tack iaf socialsekreteraren vad du nu heter! Ändå känner jag mig lite uppgiven när jag läser hennes avslöjanden i NewsVoice, som först nu, 2018, tar bladet från munnen, nu när 7-klövern hunnit i princip rasera vårt land. Ännu inte kännbart för alla men det kommer var så säker, eliten och rejält rika undantagna – ifall folket inte blivit så förbannat så de undantagna måste fly till sina lyxvillor i utlandet medan folket tar tillbaka makten, i ett trasigt land.

Det är 6 år sedan jag gick ut offentligt med min erfarenhet av i pricip samma sak, socialtjänsten erkände bedrägeriet bakvägen så att säga, inga namn, de är rädda om sin lön precis som i vilken diktatur som helst. Medlöparna är det värsta! – och samtidigt måste vi ju vara glada att några tar bladet från munnen även om det är anomymt, så folket får veta iaf något ur verkligheten. Övriga tigare går ju över lik för sin lön, det borde de vara medvetna om innerst inne!?

Själv gick jag ut offentligt, fast inte till en början rädd som även jag var för trakasserier. Snart förlorade jag en inkomst á drygt 10 000:-/mån efter skatt framöver, p.g.a. att jag beskrev verkligheten och blev aktiv politiker för sanningens skull (vill inte förleda med partinamnet eftersom de vartefter som alla andra mest ägnar sig åt att krypa för sina arvoden och troligen aldrig kommer åstadkomma någon verklig förändring, lämnade dem efter 3 år).

Erfarenheten jag offentliggjorde: Asylsökande flyktingbarn.

Dagen då jag måste se mina barnbarn i ögonen när flickorna frågar hur det var att kunna gå ut ensam på sta´n en kväll utan att riskera att bli våldtagen har jag gott samvete! När pojken frågar hur det var att kunna gå på stán en kväll utan att riskera bli rånad, misshandlad – då har jag gott samvete! När de frågar varför vi röstade på politikerna som omvandlade Sverige till en krigszon trots att vi såg den utvecklingen mitt framför våra ögon, ifall de var öppna, då kan jag berätta att jag inte röstade på dem.

Fast här har jag inte helt rent samvete får jag erkänna… Jag röstade på Maud Olofssons Centern så sent som 2006, men jag ångrade mig kraftigt ganska snart när jag insåg vilken hycklare och lögnare jag stöttat. Jag lade min röst där bl.a. för att hon var kvinna, ja så korttänkt var jag, förlåt! Därefter kan jag med gott samvete säga att jag inte deltog i nedmonteringen, tvärtom, jag gjorde vad jag kunde för fred, för kvinnors fri- och rättigheter. Partiet jag arbetade för och röstade på var det enda riksdagpartiet som inte ville bomba Libyen sönder och samman tillsammans med Nato, t ex. Att jag fick betala ett ganska högt pris för mitt deltagande i det enda pacifistpartiet på den tiden, i verkligheten, var det värt!

Detta inlägg publicerades i Samhälle. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Ännu en myndighetsanställd tar bladet från munnen – anonymt så klart…

 1. hllviken skriver:

  LJUVLIG MIDSOMMAR tillönskas Cornelia och hennes läsare!

  Gilla

 2. Pingback: Ännu en myndighetsanställd tar bladet från munnen – anonymt så klart… – Ivans Blogg

 3. hllviken skriver:

  Den hysteriska rasistanklagande kampanjen mot etniska svenskar – jag anar tusen onda ugglor i mossen…

  Gilla

 4. hllviken skriver:

  TV4 sportkommentator gör pyramidtecken framför emblem ”Scull & Bones”

  Gillad av 1 person

 5. hllviken skriver:

  ll

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.