Fakta brott

sverige_vs_japan

Varför? Läs här eftersom Aftonhatet, Häxpressen, Dagens Nyhetslögner och Svenska Dagbluffen inte gillar frågan.

Inte heller vill de upplysa dig om följande 3 Koranverser som råkar strida mot våra rikslagar och vem vet hur ofta de predikas i vårt land:

1) Du skall döda den otrogna – dvs den som inte tillber Allah. Den otrogna skall dödas var hen än befinner sig. Lever du gratisliv på de ”otrognas” bekostnad är det ändå din plikt att döda dem.

2) Kvinnan skall lyda under mannen och om hon motsätter sig det skall hon bestraffas med våld.

3) Det är tillåtet att gifta sig med barn fr.o.m. 9 års ålder. I svensk lagstiftning kallas det pedofili och som svensk döms du till fängelse. Men vi har och lever fortfarande under olika lagar, trots lite debatt lite då och då.

Men det finns så klart även svenskar som gillar våld, som t ex PK-folkets hjältar och favoriter, se gamla klippet och förundras, på tal om frågan…

dumhet1

Avslutningsvis lite mer ur Koranen, vår nya lagbok i förorten, än så länge…

”Era hustrur är för er som en åker; beträd därför er åker, när och som ni önskar – men sörj först för era själar. (Surah 2:22). Hustrun har, som sig bör, rättigheter mot mannen, motsvarande dem han har mot henne. Hans rätt ligger dock ett steg framför hennes. (Surah 2:228).”

tanter i Gefle

Förutom att kvinnan i den här religionen/statsskicket är en andra klassens medborgare som tvingas underordna sig mannen så skall homosexuella omintetgöras och djur betraktas som något utan besittning av känsla.

Nämnda laglöshet är satt på undantag när den begås av medborgare från andra länder förutsatt att laglösheten sker under ”rätt” täckmantel – Islam. Då blundar våra domstolar.

Ibland slår mig tanken att gränslösheten i vårt svenska samhälle kanske gått så långt att en del börjar längta efter striktare normer och regler och där kanske islam passar in? – Tajts utan kjol, på vilken gammal kropp som helst, som om dom tappat kjolen, nä nu får de va nog – på med hucklen och lakan!

Det här inlägget postades i Samhälle. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.