”Det brinner i knutarna”

”Under kalla kriget manipulerade USA:s armé fram regn för att förstöra för sina motståndare. I dag använder sig meteorologer av liknande metoder för att hjälpa lantbrukarna.” Sade SVT nyheter för några månader sedan. 

 

heks013[1]    Jo vi tackar för hjälpen! Eller har något gått på tok, kanske? 

Tänk om någon i min ungdom hade sagt att om några år kommer himlen över era huvuden inte längre se ut som idag. Då kommer avgaserna efter vissa flygplan inte längre försvinna utan ligga kvar och breda ut sig som ett slags himmelens autostrada. 

chemtrails_sky_docs-400x250    chemtrails1

Någon slags frekvenser/strålning kommer sedan manipulera de genom avgaserna skapade ”molnen”. 

Att detta skulle kunna användas för att manipulera vädret kommer ingen kunna påstå utan att idiotförklaras och tystas av er skattefinansierade ”Public Service”, er media som vid det laget ägs av en liten elit med alldeles egna intressen.

 

680791005-1024x1024    bild

 

Även när extremväder kommer avlösa varandra – ena månaden är det både köld- och värmerekord (april), nästa månad inleds extremtorka (maj) som gör att era skogar brinner, plötsligt översvämmas ni till en grad som inte skett sedan statistik började föras – så måste ni tycka att det bara beror på koldioxiden era bilar m.m. släpper ut, absolut inte den konstiga himlen över era huvuden, absolut inte någon vädermanipulation. 

 

203012461

Om någon hade sagt så, då hade jag svarat – Nej något sådant skulle vi inte tillåta, så korkade är inte vi svenskar. Sluta med dina konspirationsteorier!

 

dumhet1

Hade någon sagt att om några år kommer ditt land som idag är neutralt/alliansfritt, ha Europas största stridsövningsplats för Nato samt vara världens största vapenleverantör per capita, så hade jag svarat – Nej det skulle vi inte tillåta, så falska är inte vi svenskar, vi är ju humana.

 

korrupt-e1530519673376    dumhet1

 

Hade någon sagt att om några år kommer ditt land som idag är neutralt/alliansfritt, delta i oprovocerade anfallskrig mot främmande länder bara för att gynna den lilla makthungriga elitens ekonomiska intressen, så hade jag svarat – Nej det skulle vi inte tillåta, så krigstörstiga är inte vi svenskar, vi gillar fred.

 

    aap4[1]

 

Hade någon sagt att om några år kommer din läkare inte behandla dig med de läkemedel som är gynnsamma för din hälsa, utan med läkemedel som gynnar den där lilla elitens plånbok

så hade jag svarat – Nej det skulle vi inte tillåta, så korkade är inte vi svenskar. Sluta med dina konspirationsteorier!

 

truth-mainstream-doctors-are-simply-big-pharma-sales-reps-in-14959866    dumhet1

 

Hade någon sagt att om några år kommer politikerna du röstat på importera så mycket kriminella från Mellanöstern, Afrika m.m. så du och dina döttrar inte längre vågar röra er fritt ute, så hade jag svarat – Nej det skulle vi inte tillåta, så korkade är inte vi svenskar.

 

demo-sharia    18893425_1867507856904427_6592487796047032202_n    dumhet1

 

Hade någon sagt att om några år kommer bilbränder i orter där dina politiker inte bor vara så vanliga så du knappt lyfter på ögonbrynen och inte nog med bilar, fastigheter du såg vid senaste promenaden kommer du vänja dig se nedbrända nästa gång du tar rundan. Då hade jag svarat – Nej det skulle vi inte tillåta, så korkade är inte vi svenskar.

 

qcwZMkaphXkPhBitPmnlyfcPvBk    dumhet1

Hade någon sagt att om några år kommer terrorister från beskrivna världsdelar få fritt tillträde till ditt land och få förtur i bostadskön medan dina barn kommer få svårt att flytta hemifrån p.g.a. bostadsbristen dina politiker skapat genom s.k. ”massinvandring” därifrån, så hade jag svarat – Nej det skulle vi inte tillåta, så korkade är inte vi svenskar.

 

b7db96fb-1dde-415e-9d83-4c0834c730d2    f625852d-c803-4363-886a-da608c5207b4    dumhet1

Hade någon sagt att om några år kommer dina föräldrar tas om hand av knappt svensktalande och icke sjukvårdskunnig personal från beskrivna områden, gärna helt utan bildning, med fara för dina föräldrars liv. Då hade jag svarat – Nej det skulle vi inte tillåta, så korkade är inte vi svenskar, vi tycker om våra föräldrar.

 

image005 dumhet1

Hade någon sagt att om några år kommer nästan varannan svensk att någon gång under sin livstid drabbas av cancer, era barn inräknat, samtidigt som ni och era barn konstant omger er med hälsovådlig strålning bl.a. från snabba mobiltelefoner som egentligen ingen har behov av, då hade jag svarat – Nej det skulle vi inte tillåta, vi svenskar offrar inte våra barn för skärmarnas skull.

1440    5G

Hade någon sagt att vädermanipulationen hänger ihop med Natos närvaro i vårt land och inte minst med att Sverige är världens mest experimentfrejdiga land vars befolkning är beredd till blind utplåning, då hade jag svarat – Nej det skulle vi inte tillåta, vi svenskar är inte så korkade, vi vill inte brinna upp… 

 

wildfire-1105209__340

b0a49869-9874-44d6-9741-cba0656a1256

dumhet1   vraagteken27[1]

För fakta angående vädermanipuleringen se Varför den onaturliga värmen?

Detta inlägg publicerades i Gräsrotstankar, Krigs o Rättsbusiness, Raseringspolitik, Samhälle, Vård o Miljö. Bokmärk permalänken.

18 kommentarer till ”Det brinner i knutarna”

 1. hllviken skriver:

  Dan Eliasson, chef MSB tyvärr, ”önskar regn mest av allt”.

  Norge och Italien bistår oss med vattenbombplan.

  http://sv.wikipedia.org/wiki/Bombardier_415

  Gillad av 2 personer

 2. hllviken skriver:

  II

  Gillad av 2 personer

 3. hllviken skriver:

  II

  Gillad av 2 personer

 4. hllviken skriver:

  PK-person, se hit! Så här tokigt resonerar ni:

  Gillad av 2 personer

 5. hllviken skriver:

  llll

  Gillad av 2 personer

 6. hllviken skriver:

  lll

  Gillad av 2 personer

 7. hllviken skriver:

  lll

  Gillad av 1 person

 8. Pingback: Rösta på vad??? | corneliadahlberg

 9. Pingback: Dagens rapport från Olle Ljungbeck | corneliadahlberg

 10. Pingback: Tack till WakeUp2020… | corneliadahlberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.