Varför den onaturliga värmen?

Från Kalle Hellbergs listmedlem:

Vädret – ett svar på frågan varför vi har denna onaturliga värme

De flesta vet inte att Ryssland och USA har avancerad teknologi att påverka vädret. Detta ledde till en hemlig FN-resolution 1977 som förbjuder väderkrig. Detta var mer än 40 år sedan! Men alla har struntat i resolutionen sedan dess.

Vädervapen består av stora antenner som i Tjernobyl eller antennskogar som i Gakona, Alaska, där HAARP ligger.

HAARP har folk kanske hört talas om. Men att även lilla Sverige har två vädermaskiner, antennskogar, vet nästan ingen, bortsett från trogna WTV-tittare.

Den äldre vädermaskinen heter EISCAT och ligger i Kiruna. Den är sammanlänkad med anläggningen i Tromsø, Norge.

Den andra heter LOIS och har sina antenner i de småländska skogarna runt Växjö-universitet. När skogsägarna runt Växjö var veliga och inte ville sälja sin skog för att bygga antenner, arrangerades i januari 2005 med HAARP och EISCAT Sveriges största storm i historien, Gudrun. ”Stormen nådde uppmätt orkanstyrka på endast en plats i Sverige, nämligen på Hanö utanför västra Blekinge där en medelvindstyrka på 33 m/s uppmättes.[2] Vindbyar på 42 m/s uppmättes dock i Ljungby och i Växjö i Kronobergs län i Småland innan väderstationerna där slogs ut[3].” skriver Wikipedia.

Efter Gudrun låg så mycket skog på marken med risk för skadedjur att skogsägarna sålde kvickare än fort. Så kunde LOIS byggas som är sammanlänkat med andra antennskogar i Europa under huvudnamnet LOFAR.

Den stora frågan är naturligtvis varför den svenska regeringen eller militären inte använder de två svenska vädervapen EISCAT och LOIS för att hjälpa bönderna med regn?

Det enda vettiga svaret är att USA har kontrollen och inte Sverige och Löfven-regeringen är alldeles för feg att stötta sig med storebror bortom Atlanten.

Dags att rösta bort den odugliga regeringen. Om sossarna vore smarta skulle de kicka Löfven redan före valet den 9 september 2018. Han kommer att bytas ut i alla fall efter katastrofvalet.

Innehållet i detta inslag borde naturligtvis ha tagits upp av Miljöpartiet, inte minst under Almedalen veckan. Men detta parti har de dummaste av alla riksdagsledamöterna. De kommer bara genom fusk in i Riksdagen efter valet.

Kommentar den 14 juli 2018  från en trogen WTV-tittare:

Hej Henning!

Läste din artikel om vädermaskinerna idag och tyckte den var bra! Precis som jag mailade till dig i början av maj, är jag övertygad om att det varma, torra vädret beror på vädermanipulation. Jag baserar detta på vetenskap och egna iakttagelser.

Vi har aldrig i Sveriges historia (åtminstone inte så länge man har mätt temperatur och nederbörd) haft en sådan varm och torr vår/sommar som nu. Detta strider helt emot de fysiska lagar som vi fått lära oss i skolan angående vattnets kretslopp.

När vatten blir varmt, så förångas det och stiger och då bildas moln, dessa moln driver in över landet och när dom sedan kyls av så återgår ångan till flytande form och släpps ned som regn. Det är detta kretslopp vi borde ha, men inte har… Särskilt med tanke på den enorma värme vi haft, som borde genererat mängder av regn.

Den andra anledningen är de två gånger det regnat här i Falkenberg sedan början av maj. Jag lade redan första gången det regnade märke till att antalet mm regn som förutspåddes stämde exakt, jag tyckte det var märkligt.

Andra gången det hände lade jag mängden regn det skulle komma på minnet. 2 mm regn skulle komma i Falkenberg, och det kom exakt 2 mm, inte 1.5 eller 2.5 utan 2 mm.

Detta förefaller mig vara mycket egendomligt. Hur kan man på förhand säga exakt på mm hur mycket regn det ska komma? Jo, om man redan på förhand vet hur mycket regn som ska komma (eller som man ska skapa genom vädermaskiner), då kan man göra det.

Detta säger mig att man just nu håller på att testar och finjusterar dessa vädermaskiner inför kommande illdåd. Det är ju bekant att Sverige är försökslandet nr 1 i världen, där man väljer att testa sina ny uppfinningar, innan man släpper dom i övriga världen. Detta har Simon Parkes berättat om.

Hälsningar/

Ma

När ni läst detta råds ni till att gå till urspunget som innehåller mycket mer information än ovanstående.

http://whitetv.se/en/mind-control-mk-ultra/2143.html

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Varför den onaturliga värmen?

 1. Pingback: ”Det brinner i knutarna” | corneliadahlberg

 2. michaelnilsson228 skriver:

  Den avancerade krigföringen.

  Högteknologiska maskiner gör det möjligt att manipulera och helt kontrollera väder och klimat. Den härskande eliten använder vädret som ett vapen. De kan skapa tsunamier, jordbävningar,, orkaner, torka, regn, översvämningar, åska, blixtnedslag m.m.

  Officiellt säger de att de bara vill studera vädret. Men de använder vädret som ett nytt sätt att föra krig. Detta leder till en ökad marknad för katastrofhantering katastrofkapitalism. FEMA är ett tydligt exempel på detta. Federal Emergency Management Agency.

  Chemtrail är en ursäkt att skapa en sköld av partiklar i atmosfären för att reflektera en del av solljuset och förebygga global uppvärmning. Jag säger skitsnack.

  Det pågår nu ett krig mot jordens befolkning, men fienden är gömd. Ingen får skulden för dessa brott.

  Gillad av 2 personer

 3. Conny Lundberg skriver:

  Sanningen kommer i slutänden att segra, som alltid!

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.