Fråga till MP

Från Sandor Herold

Malmö 28-7-2018

Till i första hand Märta Stenevi, mp, men även till andra s k ”ansvariga” politiker i Malmö stadshus.

I en stor artikel i sydsvenskan den 25-7 som lyder ”MP : Är det valfrihet att alltid använda bilen? ” och som handlar om Miljöpartiets politik i  Malmö och där det mesta handlar om att partiet vill ha bilfritt runt stadens skolor i ett led att skapa en mer hållbar stad.

Dock lyder en fråga till Märta Stenevi så här i artikeln, ”Vilken är Malmös främsta tillgång de kommande fyra åren?”

Svaret från hennes sida lyder – ” Det är absolut medborgarna i Malmö, deras tilltro och engagemang i sin stad.”

En som visat sitt stora engagemang är en av Malmös tillgångar, den blott 15 årige Hassanain, som just nu sitter häktad för ett brutalt och förnedrande rån om vilket kan läsas i inlägget här.

När man först läste om denna händelse så misstänkte man omedelbart att det återigen som nästan alltid är frågan om s k mångkulturella tillgångar. Och naturligtvis så var det så!

Hassanain och hans kumpaner är antagligen avkommor till primitiva mångkulturella varelser som påstår sig ha flytt undan våld och förföljelse men som ändock uppfostrar sina avkommor i samma våldsanda som man påstår sig ha flytt ifrån.

I samma tidning den 28 – 7 så skriver Peter Krogh som är en orolig tonårspappa en insändare där överskriften lyder ” Är Malmö inte längre min stad?”

Hans insändare handlar om det grova våldet i Malmö och han tar också upp Hassanains engagemang på Emporia. Dock naturligtvis utan att nämna tillgången vid namn.

Peter Krogh avslutar sin insändare med följande rader, ”Hur skall jag som förälder kunna erbjuda min son en säker stad? Ska jag känna mig trygg med att det trots allt är ”få ” personrån mot ungdomar? Är det bara att inse att Malmö inte längre är ” min ” och hitta en ny stad?

Jag gick i samma tankar när min egen grabb på midsommarafton 2005 när han var ca 16 år gammal blev rånad av fyra modiga mångkulturella drägg i samma ålder.

Tyvärr så bor jag fortfarande kvar i denna en gång svenska staden men grabben lämnade med sambo Malmö för ca tre år sedan och likadant gjorde vår dotter med sin familj detsamma för ca två år sedan. Dom hade fått nog av engagerade medborgare som Hassanain och andra från liknande våldskulturer och samhällsbildningar där man löser allt med våld.

Svaret Peter Krogh är att Malmö inte längre är din stad eller någon annan svensks stad. Malmö tillhör numera och befolkas av helt andra människor än det från början var ämnat för.

Den bistra sanningen Peter Krogh, är att du om du vill erbjuda din son en säker stad så måste du inte bara lämna Malmö utan helt enkelt lämna Sverige och bosätta dig i ett annat land. Förslagsvis något av dom forna s k öststatsländerna såsom Polen , Tjeckien och Ungern. Där finns det nämligen fortfarande politiker som i första hand värnar om den egna ursprungsbefolkningen och inte ser primitiva mångkulturella vildar som mördar, våldtar, spränger, skjuter, anlägger bränder, rånar, bidragsfuskar mm som en tillgång utan just som det drägg dom är och därför gör allt för att hålla dessa utanför sina länders gränser.

Alltså precis tvärt emot vad t ex Märta Stenevi och hennes parti gör. För henne är svensken bara något som skall beskattas ännu mera och svenskens vardag skall bara försvåras och regleras till förmån för andra länders medborgare som påstått sig ha flytt hit.

Har jag inte rätt, Märta Stenevi?

M V H

Sandor Herold, invandrare av den tamare sorten boende i Malmö

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Fråga till MP

  1. Tonymalmqvist skriver:

    Reblogga detta på Helt apropå.

    Gillad av 1 person

  2. Tonymalmqvist skriver:

    Själv tillhör jag, tilhörde är nog mer rätt att säga,de som inte brusar upp i onödan, gör en höna av en fjäder, etc. Men nånstans finns det en gräns för hur mycket man tål, och den gränsen känns som att den är passerad nu. Med råge!

    Gillad av 3 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.