Påminnelse…

… till Dig som kanske glömt att skriva under Olle Ljungbecks Upprop: Avgå omedelbart! att göra så och inte minst hjälpa till att SPRIDA det till vänner och bekanta, s.k. sociala medier o.s.v. Mer här.

En statsminister med regering som inte kan skydda sitt folk från faror, inhemska som utifrån, skall avgå! En regering som orsakat dem har inget existensberättigande utan borde omgående avgå och ställas inför folkets domstol.

Massmigrationens konsekvenser har spolierat samhällskontraktet och försatt landets infrastruktur i fritt fall. Landets brandskydd är eftersatt eftersom Stefan Löfven med ministrar samt MSB (Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, MSB, satsar 10 miljoner kronor på genusforskning) anser att brandplan är för dyrt. Trots att den största skogsbranden i landet pågår, en katastrof för skogsägare, utsatta människor och djur, så saknas det kostnadstak för massmigrationens miljardrullning.

Vi, några medborgare, som tappat allt förtroende för regeringen, har den 23/7 2018 startat detta upprop och är tacksamma för Din påskrift för kravet om statsminister Stefan Löfvens avgång:

Olle Ljungbeck (veteran och initiativtagare till uppropet), Harriet Larsson (Utanför åsiktskorridoren), Yrsa Häggström (Bakom kulissrna), Gudrun Beims (f.d. bloggerska), Cornelia Dahlberg (Gräsrotsrevolt) och Lars-Erik Nilsson, ordförande för ideella föreningen MagMa samt dess styrelsemedlemmar.

 

Olle Ljungbeck är känd och flitigt publicerad debattör, men har efter kritik mot massinvandringen censurerats i propagandamedia. Han har under många år ensam stått med plakat på torget i Gävle där han upplyst och varnat för regeringens destruktiva politik. Av polis har Olle (86) lyfts bort, men återvänder till torget med nya plakat.

20180721_114532

Detta inlägg publicerades i Raseringspolitik. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.