Den eviga tabufrågan

Kalle Hellberg har försökt skicka nedan text till sin sändlista 4 gånger och misstänker ”att det har troligen stoppats av någon server som har till uppgift att censurera
sådant som den verkliga makten inte vill att du ska få läsa”. 2 av mailen nådde mig.

Frågor som är tabu p.g.a. blodsband, religionstillhörighet eller någon form av makttillhörighet finns bara därför anledning att rikta ljuset på, diskutera öppet och sprida! Vi måste kliva ur feghetspuppan om vi vill få klarhet och komma vidare!

Läs, före eller efter Kalles text, mitt korta inlägg i frågan – Israels Vänners annons i Svenska kyrkans tidning – och kommentera gärna om ni inte är rädda att få sparken, eller hamna bakom galler…

Sverige – det fria landet?

Hej! Jag tar i detta utskick upp två ämnen som vi inte får tala öppet om i Sverige. Försök att få in en insändare eller debattartikel om dessa två ämnens viktigaste påståenden eller ifrågasättande i någon MSM, du kommer inte att lyckas!

För mig (och jag tror för de flesta?) så är öppen information och samtal mellan oliktänkande mycket viktigt, att strypa debatten genom att dölja viktig information är för mig otänkbart, endast genom att ta fram helheten till belysning kan vi få till ett bättre samhälle och större förståelse för varandras åsikter och tänkande.

Men när det gäller judar och ”förintelse” så har det genom enorm och länge pågående propaganda blivit totalt tabu att ens nämna vissa ord, i flera nationer är det t o m fängelsedomar för att muntligt ifrågasätta icke bevisade påståenden. Symboler skadar ingen fysiskt, men att höja en arm (t ex genom att visa en kompis att ”så här högt hoppade min hund i morse”) kan i fel miljö tolkas som stöd till nazistisk ideologi och bestraffas med böter (sjukt). Det är inte det samhälle jag vill ha, jag anser att inget ämne ska vara tabu att diskutera.

Om t ex artiklar i en ”icke PK” tidning innehåller felaktiga eller kränkande uppgifter för vissa folkgrupper, så låt oss då belysa dessa felaktigheter för att få fram en rättelse. Om vissa skribenter sprider lögner och det finns en sanning, så kan det väl inte vara så svårt att övertyga allmänheten om dessa felaktigheter? Men att inte ens läsa det som anses vara kontroversiellt är att blunda för verkligheten, det skrivna kan ju vara helt sant och upplysande (det är ingen slump att vissa riksdagspolitiker har uttalat att de läser t ex ”Fria Tider”, det är där de får reda på sådant som MSM döljer).

Jag har prenumererat på papperstidningen Nya Tider sedan den kom ut 2012. Den beskrivs i MSM som mycket kontroversiell, högerextrem, nazistisk, fascistisk mm. Den som framförallt sprider dessa åsikter om tidningen är EXPO, en extrem vänsterorganisation med stort inflytande och makt över allmän media. För mig är Nya Tider den enda papperstidning som alltid skriver precis som det är. Jag har inte funnit en enda artikel i den som kan belastas med sådana epitet, jag har därför anmält radions nyhetsrapportering om ”den högerextrema tidningen Nya Tider” till radionämnden. Efter ett halvår fick jag svar, ingen åtgärd. Deras motivation var ett utlåtande från EXPO.

Tänkvärd artikel, varför får vi inte diskutera detta i media?

http://friasidor.is/den-judiska-inkvisitionen-mot-oliktankande/

Bakgrunder som inte får diskuteras öppet

http://friasidor.is/judiskt-inflytande-forstor-varlden/

Det finns andra ämnen man inte får ifrågasätta eller diskutera – debattera i Sverige

Här är ett sådant”

 

I sammanhanget tar vi en upplysande titt på dagens Alfheimr:

Planen att utrota den vita befolkningen

Varje år sedan 1950 delas det prestigefulla ”Karlspriset” (Charlemange Prize) ut till den som bidragit till de ideal på vilket Europa grundandes. Den första som fick priset var greve Richard Nikolaus Eijiro av Coudenhove-Kalergi. På senare år har priset gått till Angela Merkel, Herman van Rompuy, Martin Schultz och nu senast påven Franciskus – alla positiva till ökad migration till Europa och därmed vita européers förintelse på sikt. För att spåra fröet till det pågående folkmordet får vi gå till år 1922… Källa: friasidor

image

Förintelsetest.

Mer i tabufrågan här i bloggen och här.

Detta inlägg publicerades i Raseringspolitik. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Den eviga tabufrågan

 1. Conny Lundberg skriver:

  Tack för en utmärkt och modig artikel, Cornelia!!!
  Du har så utomordentligt rätt i det du säger om yttrandefrihet!!!
  Om vi inte vill leva i det helvete som är under kontinuerligt skapande så måste vi kunna prata om precis allting för att skapa en bättre värld och framtid. Att medvetet och som i allt fler länder i världen lagbundet tvingas utelämna viss information leder till att vi fortsätter att skapa på de lögner som försatt oss alla i en sådan svår situation att större delen av världen kommer att gå under om vi inte inser att fri kommunikation är det enda lösningsmedlet för våra problem.

  Gillad av 3 personer

 2. Pingback: Depopulera Syrien | corneliadahlberg

 3. Pingback: Storregion Syrien | corneliadahlberg

 4. Pingback: Utvald | corneliadahlberg

 5. Pingback: Svar angående judefrågan | corneliadahlberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.