Rösta på vad???

Med tanke på att vi ser förhållandevis lite aktivitet inför valet från officiellt (= elitägt) håll, man har väl förstått att folk tröttnat på allt tomt prat, hyckleri och direkta lögner, så får vi räkna med om möjligt ännu smutsigare metoder – i det dolda. De har pengar och makt i överflöd att lura Svensson även i fortsättningen. Här ett sätt, ur Alfheimr:

Vänstern i panik inför valet – groomar nu utlänningar för röster

►Hur ska den svenska vänstern få ihop tillräckligt många röster för att kunna regera i fyra år till? Ett sätt är att se till så att de personer som vinner på deras politik (generösa bidrag) verkligen lägger sin röst på dem. Hur gör man det? Genom att ha information på arabiska, så klart… Källa: svegot

I papperstidningen Nya Tider läser jag insändare som beskriver SD:s försvarspolitiske talesperson Roger Richthof, fd officer, som varnar för ev följder av värdlandsavtalet med Nato, vilket kan innebära att USA placerar sina vapen på vårt territorium. Vi vet inte om dessa är kärnvapenbärande eftersom USA vägrar upplysa oss om sådant.

Vad tror du Natos fiender gör ifall det blir krig? Låter bli att anfalla dessa vapendepåer eftersom våra trovärdiga politiker fortsatt påstår att vi är alliansfria?

Sverige tillhörde de 122 länder som röstade för FN:s konvention om förbud av kärnvapen, men ”vår” regering vill numer inte skriva under avtalet. Svenska Freds har i en enkät frågat riksdagspartierna och Fi om de vill skriva under kärnvapenförbudet och där är det bara MP, V och Fi som vill göra som vi röstade. SD svarar däremot Nej, de vill ha USA:s/Natos kärnvapen på svensk mark trots att de lovat folket att de är emot ett medlemskap i Nato. Med andra ord tvättäkta hycklare även dom!

En röst på SD betyder även ett rungande Ja till kärnkraft, de formligen älskar den och hatar alternativenergi.

Featured Image -- 7794

Även en röst på MP betyder i praktiken ett Ja till kärnkraft, inte i deras hycklarpladder men som sagt i vår verklighet. Samma sak gäller övriga riksdagspartier.

Den som varken vill se cancerfallen öka runt våra kärnkraftverk, se fakta i denna artikel från 2009, eller vill fortsätta se Sverige delta i anfallskrig tillsammans med tidernas största krigsmaskin Nato mot främmande länder, vilket både MP, V, L, M, KD, S, C voterat för i riksdagen (med påföljande flyktingströmmar) – måste hitta ett alternativ.

usa1   Male-EU-invasion

Vi som bara hittar alternativen i småpartier som i dagsläget inte har en chans att bli invalda bland beslutsfattarna i riksdagen och som då ser vår röst ”bortkastad” – hur lägger vi vår röst? Jag har förra valet lagt min röst på så små partier, men anser nu att det brinner så pass i knutarna så en strategisk röst för balansens skull är nödvändig.

Ett alternativ som vill gå ur EU (vilket även SD ville innan de fick smak på det goda livet i Riksdagshusets slutna värld) och som säger Nej till medlemskap i Nato (vilket även SD ville innan de fick smak på det goda livet  i Riksdagshusets slutna värld) men som är för kärnkraft – är Alternativ för Sverige (AfS) som ser ut att kunna komma in i riksdagen med ambitionen att driva den politik som SD ville föra innan de fick smak på det goda livet i Riksdagshusets slutna värld…

Dock finns en stor och välbehövlig skillnad mellan SD och AfS  från start: AfS vågar prata om vårt stora hot – den lilla hänsynslösa finanselitens ideologi kallad Globalism som innebär denna elits rätt till för sig själva gynnsamma finansiella transaktioner över gränserna vilka förutsätter nationernas krossande. Har vi märkt det???

bill-gates-evil2

Vi skulle så gärna vilja veta varför ni som får tillträde till Riksdagshusets slutna värld inte kommer låta er köpas!?

mitt_pc3a5_golvet_stod_en_c3b6ppen_kista_och_sutto_tvc3a5_fc3b6rskrc3a4ckliga_troll    Pinoccio med lÃ¥ng näsa och texten "Faktiskt?"

Detta inlägg publicerades i Raseringspolitik. Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Rösta på vad???

 1. SasjaL skriver:

  Beträffande USA World Tour-listan, så om vi också räknar med alla CIA-angrepp, så växer listan avsevärt …

  Gillad av 2 personer

 2. hllviken skriver:

  lll
  Sjuklövern har kastat skit på SD under många år – nu kastar SD tillbaka 🙂

  Gillad av 2 personer

 3. hllviken skriver:

  III

  Gillad av 2 personer

 4. hllviken skriver:

  ll

  Gillad av 2 personer

 5. hllviken skriver:

  lll

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.