Varför???

Idag brann det igen i Norrköpings rekreationsområde Vrinneviskogen, för 3:dje gången i år. Sist mötte jag brandmännen på väg hem genom skogen och fick veta att de misstänkte en pyroman även den gången. Måste vara en fröjd att vara pyroman den här sommaren…

Gul rökpelare stod över skogsbrynet när jag kom hem, men en annan tycker ju det ser makabert ut med flyget som ska kontrollera branden under en himmel full av chemtrails och styckade moln (manipulerade). Vissa flygplan är i full färd med att sprida sina ämnen samtidigt som branden ska förhindras. Strax efter hör jag på nyheterna hur spektaklet används till att skrämma upp oss med klimatförändringsteorin.

Johan Rockström, sk vetenskapsman, får andra dagen i rad uttala sin skrämselpropaganda i Rapport. Skrämselpropaganda i förhållande till vad jag läst hos icke köpta vetenskapsmän i alternativmedia. Den här sommaren skulle vara en väckarklocka för klimatförändringarna enligt Rockström. Undrar vad sådana som han får för att säga det våra makthungriga, giriga agendasättare vill att du tror? Numer misstänker jag tyvärr lögn rakt av när propagandamedia talar. När hörde vi dem tala sanning sist?

De försöker tuta i oss att Putin är vår största fiende fast det är Nato som är världens största igångsättare av krig. De försökte tuta i oss att massinvandringen var lönsam och berikande. Numer är det inte många som tror så, men det värsta är att pr-media aldrig nämner att det är vi själva som deltar i Natos sönderbombning av främmande länder, länder som aldrig stört oss. Och nu försöker de tuta i oss att den här sommarhettan beror på klimatförändringarna.

Vad vill de dölja för att vi inte ska genomskåda att allt handlar om marionettspelarnas vinst? Är det så att våra koldioxidutsläpp plötsligt skapar exakta linjer på vår himmel kanske? De är lögnare rakt av – använd dina egna ögon, din alldeles egen tankeförmåga! Är du gammal nog att minnas hur himlen såg ut förr så vet du kanske vad jag pratar om?

SMHI spådde regn i Norrköping förra veckan, ena dagen upp till 40 mm, en annan 10 mm o.s.v. regn i varierande grad. Efter några timmar ändrades prognosen och från 40 mm blev inte en droppe kvar och i den stilen passerade veckan. Helt normalt så klart! Vi är nu inne i månad 4 av så gott som total torka och värmerekord och under tiden har himlen över sta´n sett ut ungefär så här:

P_20180802_175725

P_20180802_175658

P_20180802_175619

P_20180802_175611

P_20180802_175554

Eller kanske har Gudfadern bestämt torrläggning en månad till? Eller fler? Bara du skrotar din nya dieselbil och låter dem lura på dig en annan miljökatastofbil, så håller vi ju den industrin igång…

Nedan Kalle Hellbergs ord i ämnet från i förrgår – LÄS!

Vad har det vi kallar Chemtrails efter flygplan, eller som vissa vill kalla det, kondensstrimmor, för påverkan och uppgift? Här följer en del av mina undringar:

Något som det inte talas om när det gäller flygets miljöpåverkan är följande: Jag har solpaneler på mitt hus och på marken (importerar och säljer de bästa paneler som f n går att få, och till ca halva priset mot vad de normalt kostar i Sverige).

En helt klar morgon med blå himmel och inga moln (t ex i dag), solen rakt mot de rörliga panelerna på marken, ger dessa paneler maximalt med ström till elpatronerna i mitt varmvattenlager på 3 m3, allt blir till värme. Frampå förmiddagen (nu 09.45) har ett antal flygplan passerat oss i sina rutter mellan Gbg och Sthlm samt från Oslo och ner mot kontinenten. Vissa flygplan lämnar vissa dagar en mycket tjock vit rand bakom sig som ligger kvar och sprider ut sig under dagen till ett dis, som skymmer en del av solstrålningen mot mina paneler (så är det i dag, se nedan). Jag mäter effekten från panelerna och finner att detta dis kan ge en effektminskning av ca 15-40%, jämfört med när inga ”kondensstrimmor” finns. Flyget bidrar alltså till mycket lägre verkningsgrad hos mina solpaneler. Om vi räknar med en 20% minskning av avlämnad effekt från alla solpaneler i hela Europa, så blir det åtskilliga Terawatt i effektförlust, men vad jag vet så har ingen påvisat denna påverkan.

Jag går in på denna site https://www.flightradar24.com/57.56,14.6/7 och kontrollerar vilka flygplan som avger sådana tjocka strimmor och som ligger kvar många timmar och finner det underliga att exakt samma typ av plan som avger dessa tjocka strimmor också kan ligga på exakt samma höjd men inte avge mer än en tunn kort strimma, som försvinner efter bara någon minut. Det förvånar mig, samma typ av plan, samma höjd och hastighet, samma riktning, men helt olika utsläpp, varför sker detta vissa dagar?

Varför finns inte dessa tjocka strimmor andra dagar, med lika mycket flygplan över oss (vissa dagar med fullt solsken och samma lufttemperatur, samma höjd och hastighet, finns inte en enda strimma efter planen)? Är det så att de plan som släpper ut dessa tjocka strimmor inte är passagerarplan, utan samma typ av plan men ombyggda för att sprida chemtrails, och körs i samma banor som de verkliga passagerarplanen?

Det förekommer ofta att flygplan som jag ser ovanför oss inte finns med på Flightradar24.com, de har troligen inte sina transpondrar påslagna, vad är dessa för plan, varifrån kommer de, vem har godkänt att dessa får sprida sådana strimmor?

Ska vi acceptera dessa utsläpp som sänker verkningsgraden hos solpaneler med 15-40%, vilken annan verksamhet skulle få göra sådana miljöpåverkande utsläpp?

Är dessa utsläpp till för att minska solpanelernas verkningsgrad? Är de till för att hindra solstrålningen mot marken, för att minska på växthuseffekten? Eller har de, med sitt innehåll av vissa metaller och gifter en helt annan uppgift? Är dessa strimmor i samverkan med HAARP?

Ovanstående frågor m fl har jag försökt få svar på, men ingen verkar kunna ge dessa svar, varför?

Kalle H.

image007

image008

image009

Peter Krabbe beskriver, missa inte denna!

 

Avslutar med Olle Ljungbecks tankar gällande klimatlarmen:

Klimathysterikerna tror allt är orsakat av människan.

När meteorologerna berättar att för tvåhundrasextiofem år sedan hade vi en likadan värmeperiod som i dag. Detta borde få klimathysterikerna att fundera och inte okritiskt svälja att det är människan som genom fossila bränslen och koldioxidutsläpp orsakat högre temperaturer stundvis. Men inte. De sväljer okritiskt miljöpartiets m fl oärliga osanningar om klimatet.

Det är inte enda gången Sverige haft hög temperatur periodvis. På bronsåldern för några tusen år sedan hade vi nästan fyra grader varmare. Då växte det vilda vindruvor i höjd med Stockholm.

Så har värme och kyla kommit och gått i årmiljoner. Det är inte klimatet som ändrat sig utan överbefolkning och statsbildningar som orsakar problemen i dag.

När det på sin höjd fanns några miljoner människor på jorden, bröt dessa upp och vandrade till områden där klimatet var bättre än det de lämnat. Det fanns inte heller några statsbildningar och gränser varför man i stort sett kunde slå sig ner var som helst där klimatet var bättre. Detta går inte i dag för då blir det krig.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle

Det här inlägget postades i Vård o Miljö. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Varför???

  1. Ping: ”Sanningen” har en prislapp | corneliadahlberg

  2. Ping: Lungorna tar smällen | corneliadahlberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.