Lungorna tar smällen

Det har äntligen regnat lite över Norrköping, men inte mycket och nu drar nästa värmevåg in. I går kväll såg himlen ut så här genom min mobilkamera som tyvärr inte visar hur stor del av himlen som var täckt av de regelbundna konstiga slöjorna. Burka på himlen.

P_20180815_190421

Lungcancern ökar visst kraftigt men inte genom rökarna, vilket så klart media håller tyst om. Är det konstigt om vi andas in det som sprutas ovanför våra huvuden? Lungorna tar första smällen?

”De ämnen som sprayas på oss är elektriskt laddade och jorden som är snustorr blir mkt lätt antänd” – sade nyligen engagerad i en av de många grupperna i temat.

Varpå jag tänker på Californien där jag bott ett år och har minnen från en skrämmande brand. Det sägs att det sprayas och manipuleras extremt mycket där och på nyheterna meddelas att det är historiskt torrt där och det brinner som i helvetet (sista ordet mitt tillägg). När ska vi få upp ögonen och sätta stopp för helvetet?

Avslutar med Mikaels dokumentation om chemtrails och hans tankar om temat ur spirituell synvinkel. Han tror inte att det används för vädermanipulation eftersom det skulle vara för dyrt. Däremot tror han det är möjligt att manipulera vädret den vägen. Vad jag förstått håller den lilla finanseliten, de s.k. globalisterna, på att bli extremt rika och jag tror de bekostar precis det som kittlar deras maktbegär tillräckligt starkt. Lever man sitt liv i slutna, sjuka grupper och ordnar verkar det mesta vara möjligt.

Uppdaterat: Läs Peter Krabbes ”När spricker fasaden?” om vädermanipulation.

himmel-skanc3b6r1

Kärnvapendetonation? Nej, solnedgång i kem-sörjan. Öresund augusti 2018.

Detta inlägg publicerades i Vård o Miljö. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Lungorna tar smällen

 1. Adam skriver:

  Läs Elana Freelands bok ”Under an Ionized Sky”. Säger bara det.

  Gillad av 1 person

 2. hllviken skriver:

  Ett kemikaliefritt sätt att framkalla regn 🙂

  Gillad av 2 personer

 3. Jón Bragi Sigurðsson skriver:

  Du skriver i din blogg att ”Lungcancern ökar visst kraftigt…” Det stämmer inte med verkligheten. Dödligheten i lungcancer har fatktiskt minskat i Sverige de sista 10 åren. https://www.folkhalsomyndigheten.se/folkhalsorapportering-statistik/folkhalsans-utveckling/halsa/dodlighet-i-cancer/lungcancer-dodlighet/

  Det samma gäller globalt. Antalet lungcancerfall har inte ökat de sista 20-30 åren. https://ourworldindata.org/cancer

  Gilla

  • corneliadahlberg skriver:

   Våra myndigheter brukar vad jag förstått gå finanselitens intressen, dvs använda deras forskare, men i det här fallet har jag som sagt bara hört, ngr gånger från olika personer, så länk till annan forskning kan jag inte bjuda på just nu…

   Gillad av 2 personer

   • Jón Bragi Sigurðsson skriver:

    Du har alltså inga fakta att komma med utan det är bara ett påstående tagit ur luften?

    Gilla

   • corneliadahlberg skriver:

    Om du kan läsa ser du att det står ”hört” och eftersom det kommer från personer jag litar mer på än våra myndigheter så tar jag mig friheten att förmedla det på min blogg.

    Det är alltså inte taget ur luften, med betoning på ”e” 😂

    Gillad av 1 person

 4. hllviken skriver:

  Nu behövs humor på fredagskvällen 🙂

  Gillad av 1 person

 5. michaelnilsson228 skriver:

  ”Folkhälsomyndigheten medverkar aktivt i folkhälsoarbetet inom bland annat EU och WHO. Myndigheten är dessutom nationell kontaktpunkt för dessa organisationer, till exempel när det gäller skydd mot och hantering av internationella hot mot människors hälsa”.

  Jag sökte på Folkhälsomyndighetens hemsida om Chemtrails och fick detta svar: ”Inga träffar på chemtrails inom hela webbplatsen”.

  Jag litar varken på Folkhälsomyndigheten, EU eller WHO.

  Personer kopplade till Bilderberggruppen skapade EU. EU har aldrig varit folkets skapelse, utan kapitalets. Arbetarna ska ryckas upp med sina rötter och förflytta sig dit jobben kan finnas. Med arbetare från skilda kulturer minskar sammanhållningen, medan konkurrensen ökar och lönerna kan sänkas.

  Angående WHO och influensan 2017-2018 så sa Emma Frans (doktor i medicinsk epidemiologi vid Karolinska Institutet) i en intervju i Svenska Dagbladet att: ”Till grund för miljoner av vaccinationer runt om i världen ligger en kvalificerad gissning som inte slog väl ut”. WHO hade gissat att influensavarianten A skulle komma, men i stället blev det influensavarianten B. WHO sitter och gissar vilket influensavariant som ska bryta ut och det vaccin som människor tog mot influensan förra året var verkningslöst.

  Hur ska man kunna lita på en organisation som sitter och gissar?

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.