Ett litet tips inför valet den 9 september

anthropocene

Den här bloggen är partipolitiskt oberoende men inte neutral i politiska sakfrågor. Jag får ofta frågan av mina följare vad jag tänker rösta på den 9 september? Mitt svar är att det vet jag först på valdagen, eftersom jag som partipolitiskt obunden nästan alltid taktikröstar på det som i sak bäst tjänar min politiska övertygelse i valögonblicket. Jag brukar av detta skäl aldrig ge folk råd vad de skall rösta på. Det är var och ens eget ansvar och val. Jag tänker dock göra ett litet men viktigt undantag.

När vi röstar måste vi försöka förutse vad som kommer att hända med vårt samhälle om de politiker vi röstar på får makt att styra samhället. Det jag då vill fästa er uppmärksamhet på, är vilka partier och politiker som försöker hindra andra politiker att framföra sina åsikter. Vilka är det som försöker tysta sina motståndare genom att störa valmöten, bränna…

Visa originalinlägg 124 fler ord

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Ett litet tips inför valet den 9 september

 1. michaelnilsson228 skriver:

  Jag röstade på Sverigedemokraterna 2014 och som jag ångrar, men jag är en person som tänker om och försöker tänka rätt – för varje ”dåligt” beslut kommer jag att ta ett nytt, bättre beslut.

  Det spelar ingen roll hur många beslut jag tar och som i backspegeln visar sig vara mindre bra – det viktiga är att jag fortsätter att bestämma själv. Om jag ger upp viljan att ta egna beslut, så finns det bara ett annat alternativ (och det är mycket, mycket värre än att göra dåliga val då och då) – du låter andra människor bestämma åt dig. Och det kan aldrig bli lika bra. Dessutom innebär även alla dåliga val som du gör att du tar kontroll över ditt eget liv – vilka beslut du än tar, så innebär de att du lever ditt liv efter dina egna värderingar och val.

  Jag har tagit upp detta förut att Sverigedemokraterna (ledningen) är inga demokrater som arbetar för Sveriges befolknings bästa. Partiet tillhör den kontrollerade oppositionen vars syfte är att framstå som motståndare till massinvandringen, men arbetar i själva verket med att förverkliga en agenda som går ut på att förstöra Sverige.

  Jag hoppas att jag har fel och att ni som röstar på Sverigedemokraterna får ett Sverige som vi alla vill ha.

  För min del blir det Nordiska motståndsrörelsen den 9 september.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.