Svenska kvinnor och män!

Av Olle Ljungbeck

Svenska kvinnor och män! Sjuklövern med Stefan Löfven i spetsen har raserat det svenska samhället som ingen regim före dem gjort sedan Sverige blev en nation. Trots detta utkräver ni inte ansvar. Har ni ingen självrespekt eller är ni slavnaturer?

Den katastrof de rubricerade orsakat Sverige och svenska folket är så enorm att det är svårt att beskriva hela vidden av den. Men en sak går inte att motsäga. De är på grund av sitt landsförräderi indirekta mördare och skyldiga till sammantaget tiotusentals svenskars död, våldtäkter, terror, misshandel och förstörelse av privat och samhällsägd egendom får tiotals miljarder under ett flertal år.

Självklart är dessa landsförrädare indirekt skyldiga till bränderna i Göteborg m fl städer. Trots detta (eller kanske därför) går man inte in med kraftfulla åtgärder och berövar barbarerna och våldsmännen deras frihet. Kan man på ett mer uppenbart sätt offra sitt eget folk?

Att inte utkräva ansvar av dessa (sjuklövern) brottslingar innebär att vi inte längre kan definiera Sverige som en rättsstat. Politikerna har befriat sig själva från det ansvar som normalt utkrävs av vanliga medborgare då de brutit mot lagen. För inte kan man väl när det gäller vem som är ansvarig för de grova brott som massinvandrarna orsakat svenska folket mera tydliggöra de skyldiga som varande sjuklövern med Stefan Löfven och de övriga 5 partiledarna jämte de två språkrören. Dessa har sanktionerat terrorn mot folket och har dessutom fräckheten att berömma sig av detta genom att kalla sig humanister när de i stället borde benämnas avskum. De är de skyldiga till den värsta katastrof i form av död, lidande, våld, förstörelse som någon gång drabbat Sverige.

Hur kan ni svenska män och kvinnor låta dessa förrädare och indirekta mördare än en gång få möjligheten att regera Sverige? Ni offrar därmed era barn och barnbarns framtid för er feghet.

Vi degraderar oss själva till stackare om vi inte utkräver ansvar. Vad är vi för ett folk som accepterar att de värsta brottslingarna och förstörarna av vårt land får ställa upp i val för att på nytt kunna fortsätta förstörelsen och terrorn.

Kan orsaken till att ni svenska kvinnor och män låter dessa (sjuklövern) gå fria, att katastrofen är så enorm att ni inte fattar vidden av den? Eller är ni för fega att ärligt och uppriktigt stå för den sanna bilden att sjuklövern har förstört Sverige och de är såväl landsförrädare som indirekta mördare. Är ni i er feghet rädda för att inte bli kallade humanister utan i stället rasister och främlingsfiender. I så fall har landsförrädarna lyckats övermåttan i sin strävan att tysta er. När ni beskylls för rasism från dessa grova brottslingar borde ni i stället ta det som ett beröm och inte kapitulera för deras demagogi.

Den 9 september har ni möjlighet att kasta ut dem från regering och riksdag utan möjlighet att komma tillbaka. Om inte, röstar ni fram landsförrädare och indirekta mördare. En gång får ni kanske stå till svars för era barn och barn-barn. Men då kan det vara försent.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle

PS Bifogar senaste plakatet som jag nu stått med på Stortorget i Gävle de senaste tre lördagarna. I dag 18/8 möttes jag av ett ovanligt positivt bemötande. Så kanske fler har vaknat efter vad som hänt i Göteborg. DS

20180818_121432

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Svenska kvinnor och män!

 1. ulsansblogg skriver:

  Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  Efter var och ens förmåga har vi möjlighet att förpassa de politiker som inte värnar om det svenska folket till ett tillstånd där de saknar makt. Att bli kallad för nazist, fascist mm på lösa grunder säger mer om den som yttrar de orden än mottagaren. Kunskap om nämnda rörelser är ett vaccin som är ett gott skydd mot de mer infantila krafter som i okunskap använder de här beteckningarna på sin meningsmotståndare.

  Gillad av 4 personer

 2. hllviken skriver:

  Tack Olle Ljungbeck för din heroiska kamp för att rädda Sverige!

  Gillad av 3 personer

 3. hllviken skriver:

  III

  Gillad av 2 personer

 4. Micael Lidén skriver:

  Rebloggar på micaelsblogspot med texten,
  Beundrar din kamp, och läser alla dina artiklar.
  Önskar att vi, svenska folket gick ut på gator och torg och protesterade i massor mot regeringen.

  Gillad av 2 personer

 5. michaelnilsson228 skriver:

  Nu på lördag den 25 augusti anordnar Nordiska motståndsrörelsen en demonstration i Stockholm under parollen: ”Nu tar vi tillbaka vårt land – ut med förrädarna ur riksdagen!”

  Demonstrationen är öppen för alla oavsett ålder och kön som delar Nordiska motståndsrörelsens syn på att dagens politiker är förrädare, och ska ut ur riksdagen. Du behöver inte vara medlem i organisationen.

  Samlingsplatsen är på Kungsholmstorg klockan 12:00.

  För att vi ska kunna genomföra demonstrationen på ett disciplinerat sätt så vill vi att samtliga deltagare följer ett antal ordningsregler under dagen:

  Klädseln ska vara proper, hel och ren, och utan subkulturella yttringar. Kläder med andra organisationers emblem är tillåtna. Mjukisbyxor eller träningskläder är inte proper klädsel.

  Maskering är inte tillåtet. Det är dessutom olagligt. Keps, solglasögon och liknande räknas inte som maskering.

  Det är inte tillåtet att ta med sig egna fanor, banderoller eller skyltar. Allt sådant kommer att ordnas av Nordiska motståndsrörelsen.

  Tänk på att bete er ordentligt. Undvik att vara onödigt provokativa mot polis, motdemonstranter osv. Det kommer att finnas gott om funktionärer från Nordiska motståndsrörelsen på plats. Deras funktion är att se till så att demonstrationen fortlöper så smidigt som möjligt. Var vänlig att respektera dem och lyssna på eventuella meddelanden och instruktioner som ges.

  Tystnad ska råda i leden under demonstrationen, förutom när det ropas sanktionerade slagord. Det kommer att finnas funktionärer som ansvarar för slagorden. Slagorden kommer att gås igenom innan demonstrationen börjar.

  Rökning eller förtäring av något slag är förbjudet under demonstrationens gång. En vattenflaska att dricka ur är dock både tillåtet och rekommenderat.

  Efter demonstrationen så kommer det att anordnas en eftersamling där det serveras enklare mat. Det kommer att vara ett frivilligt inträde på 100 kronor.

  Eftersom det kan vara svårt att hitta parkeringsplatser så rekommenderas det att lämna bilen utanför centrum och åka med kollektivtrafiken in till samlingsplatsen, Kungsholmstorg. Tänk på att vara ute i god tid. Under tidigare demonstrationer så har polisen vägrat att släppa in människor som har kommit för sent till samlingsplatsen.

  Vi hoppas att så många som möjligt kan ställa upp. Varmt välkomna!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.