Förstörelse av vårt land och slaveri av vårt folk

Av Olle Ljungbeck

I vilken situation/tillstånd skall ett land – i detta fall endast en formell demokrati – befinna sig i, för att en stor minoritet (omkr. 1/4) av landets befolkning, har moralisk rätt att göra uppror mot regimen för att den utan att höra folket släppt in en stor gruppinvandring som på plats inte endast terroriserar utan dödar, våldtar, rånar landets egen befolkning men också förstör materiell egendom för miljarder utan att regeringen och med den allierade partier försvarar landets egna invånare? Vi är i den situationen nu att vi som inte längre tolererar det som sker måste ta ställning och seriöst överväga om vi längre kan fortsätta den väg som innebär förstörelse av vårt land och slaveri av vårt folk innan det är för sent. Innebär inte det kommande valet en förändring med en tydlig maktförskjutning i vår riktning måste alternativ övervägas. Alternativet är inte ett utan flera.

I kväll 22/8 redovisar Uppdrag Granskning en del av kränkningen och våldet mot vårt folk. Det gäller våldtäkter. Programmet visar att en stor majoritet av de som dömts för våldtäkter är utomeuropeiska individer. Somliga har försökt förklara detta med socioekonomiska termer. Men sanningen är att det rör sig om kulturbetingad brottslighet som det knappast går att stävja under de kommande generationerna. Då måste man först och främst förbjuda ondskans religion som skapar dessa brottslingar. Till detta kan läggas en kultur som är så väsensskild från vad som kan anses vara ett civiliserat tillstånd.

Att bara se de primitiva individer som av regeringen ges tillstånd att driva skolor och förstöra barns liv från första ögonblick de sätter sin fot i ”skolan” är tillräckligt för att starta ett uppror. De länder där världens ondaste ”religion” är statsreligion har inte nått upp till civilisationens första trappsteg.

Nu vill sjuklövern ge den fotfäste och ta över i vårt land. Om detta sker blir det eviga våldet och tillbakagången i Sverige ett faktum. Vi ser dagligen hur denna kultur/religion vinner mer mark i vårt land. Detta land som före massinvandringen stod på civilisationens översta trappsteg är nu med regeringens och barbarernas såväl fysiska som psykiska våld på väg att gå under.

Kvinnor och flickor har blivit fredlösa och barbarerna kan utan många gånger någon som helst bestraffning såväl döda, våldta, misshandla och terrorisera dem. Självklart är sjuklövern ansvarig för detta.

Att därför lägga sin röst på något av dessa partier är att krossa det fina samhälle tidigare generationer byggt upp och föra det tillbaka till medeltiden.

De skolor, moskéer etc dessa barbarer ges rätten att driva är inget annat än en återgång till de mest primitiva samhällsformer världen skådat.

När en av Sveriges främsta förespråkare för vårt lands- och kulturs utplåning Annie Lööf kan yttra följande borde det vara tillräckligt för att starta ett uppror. Så här säger hon; ”Flyktingarna förbättrar Sverige genom kunskap och drivkraft”.

Om vi hade en press värld namnet skulle denna inte vilat förrän man fått henne att lämna allt vad politik heter. Detta är inget annat än ett hån mot landets egna invånare och de som tidigare byggt det.

Borde vi inte ha moralisk rätt att göra uppror när vårt land som före massinvandringen var ett av de mest utvecklade om man utgår från såväl upplysningstidens idèer som vad gäller vetenskap- och författarskap etc? Självklart har vi rätt att rädda våra och våra anhörigas liv och framtida existens.

I stället för att bekämpa massinvandrarnas primitivism och vidskepelse anammar politikerna denna och ger tom dessa barbarer utrymme i olika offentliga och politiska organisationer.

I kväll fick vi också veta att en riksdagskvinna från KD och en riksdagsman från M lämnat sina partier efter att ha kommits på med att de stulit pengar från folket. Vidare har C tvingats utesluta en riksdagskandidat som var placerad som nummer två efter Annie Lööf på riksdagslistan. Han uteslöts på grund av sina konspirationer tillsammans med en av Turkiets mest högerextrema grupper.

Svensson, när inser Du att merparten av sjuklövern tjänar inte Sveriges land och folk utan  enbart sina egna syften. Att tusentals svenska kvinnor våldtagits och terroriseras får ske för att dessa sju partier skall kunna locka barbarerna att rösta på dem.

Har Du någon gång hört någon av sjuklöverns ledande politiker erkänna sina brott eller åtminstone be svenska folket om ursäkt och lovat att återställa välfärdssamhället och tryggheten? Självklart inte.

Människor som likt sjuklövern saknar såväl moral, hederlighet och känsla för sitt land och folk gör inte detta. Så Svensson vill Du efter valet den 9 september kunna se en framtid för dig själv, dina barn, dina anhöriga och Sveriges folk då kan Du inte lägga din röst på något av sjuklöverpartierna. Då lägrar sig mörkret för evigt över ditt land. Och kom ihåg att det är värre än Du tror därför att regering och övriga sjuklöverpartier döljer vad som verkligen sker.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

11 kommentarer till Förstörelse av vårt land och slaveri av vårt folk

 1. hllviken skriver:

  Det blir DÖ efter valet, tyvärr.

  Gillad av 2 personer

 2. hllviken skriver:

  lll

  Gillad av 2 personer

 3. Micael Lidén skriver:

  Fantastiskt bra skrivet, Olle Ljungbeck.
  Rebloggar på micaelsblogspot

  Gillad av 1 person

 4. Benny skriver:

  Det mest fantastiska är att man inte pekar ut att huvudorsaken till den här s.k ”hederskulturen” är islam! På UG:s redaktion vet man vad som skulle hända om man ens andades att islam skulle vara orsaken, därför denna självcensur! Sverige har blivit ett otäckt land och det kan vi ”tacka” idioterna som sitter och styr landet. Vad som mer kan utläsas av statistiken, vilket man nogsamt undviker att säga i programmet är att risken för att bli våldtagen ökat 5 gånger de senaste årtiondena, allt pga invandringen av muslimer från Mena. Självklart vill man inte att allmänheten ska veta eller förstå detta då skulle alla kvinnor sluta gå ut efter mörkrets inbrott. Man offrar alltså hellre kvinnorna än går ut med sanningen. En undersökning som skulle vara väldigt intressant är hur många kristna invandrare från mellanöstern som gjort sig skyldiga till sexuella övergrepp! Skulle tro att den siffran skulle motsvara genomsnittet för europeer och svenskar. Det du, Jerzy Sarnecki ska du forska i, det andra vet vi redan så det är bortkastade pengar!

  Gillad av 2 personer

  • Anders Åberg skriver:

   Benny.
   Huvudorsaken till dom problem som utan tvekan finns med invandringen är USA;s krig som tvingar massor av människor på flykt och vår oförmåga att erbjuda något annat än betongförortens utanförskap för dom som kommer. Bronsåldersreligion gör naturligtvis inte saken bättre, men kom ihåg att det är ett litet fåtal individer som står för kriminaliteten och att en mycket stor del av kriminaliteten drabbar invandrarna själva.
   Vi har likafullt en skyldighet att hjälpa människor som flyr från krig och elände.

   I inlägget ovan finns rent fascistiska formuleringar som ”massinvandrarnas primitivism” och den orimliga uppförstoring av migrationsfrågan som författaren gör sig skyldig till gynnar bara överheten som vill skylla sitt eget plundrande på muslimerna. Hade rikemännen varit tvungna att betala en rimlig del av sin rikedom i skatt så hade vi troligen haft råd med en betydligt bättre migrationspolitik och också haft betydligt mindre problem med den.

   Gilla

   • corneliadahlberg skriver:

    Enligt Åberg är det visst fascism att beskriva verkligheten. Får du löneförhöjning för att skriva det? Varför inte glädjas åt dina meningsfränder i Aftonhatet, Häxpressen, Dagens Nyhetslögner och Svenska Dagbluffen istället?

    Som tidigare sagt, vågar du inte berätta vem du är trots att du går deras ärenden så tar jag dig inte på allvar. Däremot har jag förståelse för kommentatorer som döljer vem de är då de riskerar förlora sin inkomst så länge deras åsikter inte gynnar ägarna till beskriven media. Hoppas den dagen kommer då de kan framträda utan repressalier!

    Gillad av 1 person

   • Anders Åberg skriver:

    För det första är det rasism att lögnaktigt anklaga hela folkgrupper för mord och våldtäkt. Det är dessutom idiotiskt då alla vet att det är fel.

    Sedan så tackar du för en bra analys av mig här https://corneliadahlberg.wordpress.com/2018/08/22/globalisternas-girighet-och-maktbegar-orsakar-misar/#comments där jag tydligt beskriver vad jag tycker om fulmedia och nu kallar du dom för mina meningsfränder. Total förvirring!! Hur mår du egentligen Cornelia?
    En löneförhöjning hade dock varit välkommen då jag nu lever som fattigpensionär.

    Ditt synnerligen märkliga frågande efter vem jag är, trots att jag, till skillnad från många andra, skriver ut mitt namn, tolkar jag som ett tafatt försök att skrämma mig till tystnad. Tänker du skicka dina järnrörskompisar när dom listat ut var jag bor eller?

    Gilla

 5. corneliadahlberg skriver:

  Din analys såg ut att komma från en tänkande människa och när du fick in en fot i min blogg börjar du med rent käbbel. Antagligen därför Lars Bern blockat dig och jag troligen snart gör samma sak 😱 Hoppas du får en trevlig pension 🤗

  Gillad av 1 person

  • Anders Åberg skriver:

   Jag försöker diskutera, men bemöts med rent käbbel. Prova med sakliga argument istället, så får vi se om det går bättre.

   Gilla

   • Anders Åberg skriver:

    Faktum är ju att du inte ens försöker föra en vuxen diskussion. Jag bemöts istället med ovidkommande knasigheter. Du svarar aldrig på argument, istället kommer helmärkliga frågor om vem jag är, om jag får betalt, förvirrade motsägelser och annat strunt.
    Frågan man måste ställa sig är ju om du ens själv tror på det du sprider på din blogg. Om du gör det så borde du också kunna prestera sakliga argument för det.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.