Mordors rika har prövat allt! Nu återstår endast det monetära kriget

Brage Norin genom Parnassen:

Mordors rika har prövat allt! Nu återstår endast det monetära kriget

Eller direkt från Brage:

Den mystiska ofattbara kraft – som vi kallar ”Gud” – har skapat allt – rubb och stubb.

Miljarder undersköna planeter har skapats både i vår galax Vintergatan och i miljarder andra galaxer i vårt ”synliga universum”. Med mycket stor sannolikhet finns det miljarder ”osynliga universum” – världar som vi inte har ljuskontakt med. Denna insikt blir sannolikt detta århundrades största vetenskapliga upptäckt.

På jorden – vårt hem i universum – simmar rödspättor omkring i fjordarna i norr. Vilken underskön planet vi får njuta av. Livet är en helt sanslös ofattbar gåva – om vi bara kan omfamna skapelsen. Det är därför vi är här. Vår uppgift är att förvalta skapelsen. Gud skapar jordens trädgårdsmästare – varelser som ska lära sig att leva i harmoni med naturen på jorden – Homo Sapiens. Gud skapar ljusvarelser i hela universum med uppgift att ta över och förvalta skapelsen på miljarder andra undersköna planeter.

Den ”fria viljan” – den osynliga förmågan att välja mellan gott och ont – är det pris vi får betala för vår mentala utveckling. Den fria viljan är ett andligt svärd som skapar konflikter. Vi lär oss kollektivt av våra kollektiva misstag. Steg för steg utvecklas vi till hela varma människor. Denna förklaring är den enda logiska förklaringen till skapelsen. Den obegripliga kraft som skapar miljarder olika livsmiljöer skapar samtidigt varelser som ska skolas att ta över och vårda skapelsen.

I detta historiska ögonblick faller ondskans rike på jorden – Mordors rike – samman.

Mordors imperium – den s k fria världen – håller på att bryta samman. Krigens epok på jorden närmar sig snabbt ett slut. Folken på ”Moder jord” är äntligen på väg att lära sig läxan att sluta döda varandra – att sluta kriga.

Ondskans hemland USA befinner sig i ett desperat nödläge. Land efter land efter land bryter sig lös från mördarimperiet. USA störtar in i ett blodigt inbördeskrig. Den stenrika ”eliten” i USA – Homo Sapiens mörka avskum – stal för mycket. De fattiga blev för många och tjuvarna blev för få. USA sprängs just nu i bitar inifrån.

De mördade i många månader och år.

De organiserade det andra världskriget för att öppna portarna till ”det amerikanska århundradet”. De fortsatte att döda många miljoner i land efter land efter detta krig. Ett nästan oräkneligt antal människor bombades till döds i Korea, i Vietnam, i Irak, i Libyen, i Iran, i Syrien … Mordors rikes folkmord radar upp sig som ett pärlband.

De dödade 3 000 amerikaner den 11:e september 2001 – en masslakt på sitt eget folk. Därefter östes bomberna över Afghanistan och Irak. Miljoner människokroppar sprängdes. Flera hundra tusen irakiska barn dog. Den ”fria världen” deltog i massmorden. Alla imperiets lydstater hade tilldelats sina uppgifter. Kemiska vapen sattes in i massomfattning – bland annat mot Iran. Saddam Hussein lydde snällt husbondens order. I Vietnam öster både biologiska och kemiska vapen över hela landet. Hundratusentals gasskadade vietnameser lever än idag som vittnen till vad som skett.

Mordors imperium skapade en jättelik armé av mördare – ISIS – för att skapa en amerikansk marionettregim i Syrien. Alla ”heliga krigare” var på väg mot Damaskus för att avsätta landets regering. Då inträffade ett äkta mirakel. En mystisk kraft som ondskan inte kunde förutse räddade Syriens folk. Alla orcher-arméer slogs i spillror.

Nu har den sista krigsfasen inletts – ett monetärt världskrig.

USA:s försök att inringa Kina och Ryssland med kärnvapen har slagits i spillror. I Asien förlorade CIA hela sin femtekolonn i Nordkorea. Alla kärnvapenhot från Nordkorea var beställda av CIA men hela agentnätet slogs ut. Detta var ännu ett dråpslag mot CIA – lika stort som ISIS nederlag i Syrien och Irak.

Förlusten av Turkiet blev nästa katastrof för Mordors imperium. Allt har nu gått åt helvetet för mörkrets krafter. I desperation utlöses det ekonomiska världskriget. Slutfasen har inletts – och utgången är given. USA går under precis som Sovjetunionen gick under för 30 år sedan. Västeuropas horder av amerikanska agenter kommer att skingras och försöka gömma sig – precis som skedde i östra Europa efter Sovjetunionens kollaps.

Människan är en ”perenn” djurart. Vårt rotsystem – som överlever den s k döden – lever vidare i livscykel efter livscykel. Den kollektiva läxan att inte döda andra människor var svår att lära. Det tog Homo Sapiens tusentals år att lära sig denna avgörande läxa.

INOM TVÅ ÅR SKER SAMMANBROTTET.

Att få uppleva dessa historiska händelser är sanslöst stort. Att få uppleva dollarns fall är helt ofattbart underbart. Nästan alla i den förljugna världen sover djupsömn. Alla hjärnor har kokat över av lögner som öses över oss dygnet runt i nästan alla medier. Vi är offer – vi är hjärntvättade – vi har blivit förvirrade.

Att döda 3 000 amerikaner den 11:e september 2001 – bara för att kunna inleda masslakten i Afghanistan och Irak – förändrade världen. Detta terrordåd var ödesdigert. Alla groteska terrordåd för att skapa fientlighet mellan den s k kristna världen och den muslimska världen var förgäves. Dessa terrordåd klarade inte av att väcka det blanka hatet i en ”gamla världen”. Vi var för många som förstod vilka krafter som organiserade alla dessa vedervärdiga terrordåd.

Mordors rika har prövat allt – nu återstår endast det monetära kriget. Vinnarna är givna. De fredsskapande folken i öster tar mycket snart över världen. Xi Jinping – Kinas president – är utvald av krafter som nästan ingen i väst förstår. Det är på samma sätt med Vladimir Putin. Även han är utvald.

Det är bara att njuta av den sista akten i föreställningen ”Imperiets Svanesång”.

Den som är satt i skuld – i den s k fria världen – lever farligt. En ny valutakorg kommer att ta över handeln i världen. Alla former av amerikanska ”bonds” blir värdelösa. Allt snack om nationella skulder kommer att visa sig vara trams. Den stenrika eliten ”lånade snällt ut sitt stöldgods” – naturligtvis mot ränta. Alla former av amerikanska statsobligationer omvandlas snart till finansiella dasspapper. Alla skulder till ”den stenrika eliten” är därför bara ett sjukt skämt.

Bank-kraschen inleds i södra Europa – eller i dess närhet. Men lavinen av bankkrascher sprider sig snabbt. Tysklands storbanker Commertzbank och Deutsche Bank tvingas slå igen portarna. Samma sak inträffar i Japan strax därefter. Alla länder i det onda imperiet som tvingats tanka amerikanska bonds i överflöd – havererar. Därefter kollapsar USA. Det blir i Västeuropa som det blev i Östeuropa för cirka 30 år sedan – det blir kaos. Endast Norge i väst klarar sig ur det finansiella haveriet  någorlunda oskadd.

Frankrikes handel med omvärlden är på väg att krascha. Landet kommer att koka över av anti-amerikanska stämningar – medan Kina, Tyskland och Ryssland ”går som tåget”. Handelsbalansöverskotten för dessa tre länder är hisnande. Ryssland naturresurser överstiger precis allt vad vi kan föreställa oss. Rysslands naturegendomar är helt sanslösa. Kinas industrialiseringsvågor väller fram som tsunamis. Den kinesiska muren är större än alla andra mänskliga underverk på jorden. One Belt One Road – heter det nya kinesiska underverket. Asien och Europa och Afrika är på väg att smälta samman. Det historiska skeendet är givet. Solen går upp i öster medan solen går ner i hela Mordors imperium.

Det är alliansen Kina – Ryssland som förändrar världen. En värld i fred är nära förestående. Tyskland återtar snabbt sin ledande roll som ekonomiskt lokomotiv i Västeuropa. Framtiden är ljus för alla folk på jorden – men vi får vänta några år innan solen ännu en gång går upp i Västeuropa. Vi har mycket att se fram emot trots allt. Vi får äntligen den efterlängtade freden i Palestina.

Ondskans demoner har fullföljt sitt uppdrag. De är förbrukade för evigt. De kan aldrig mera återfödas på vår underbara planet. Precis så går det till när Gud skapar hela varma varelser runt om i universum. Ondskans andar placeras efter avslutat uppdrag i den himmelska papperskorgen. Inga släkttavlor i världen hjälper – det är över.

PRECIS ALLT ÄR SCIENCE FICTION – ÄVEN SKAPELSEN.

Gud sprängde fram universum i en jätte-expansion – Big Bang. Sedan small jättesolar som skapade planetsystem överallt i universum. På jorden kröp vi upp ur haven för ungefär 450 miljoner år sedan. För 70 miljoner år sedan slog en asteroid ner på jorden som öppnade portarna för däggdjurens tidsålder. För 70 miljoner år sedan var våra släktingar små möss. För tjugo miljoner år sedan hängde vi i grenarna i träd i Afrika. Nu är vi här – på väg att ta över och förvalta skapelsen.

Precis allt är science fiction. Att fatta att vi är både kropp och själ låter som science fiction – men detta är den nakna sanningen. Vi är en perenn djurart. När vi nu äntligen lärt oss att sluta kriga öppnas en ljus dörr upp för mänskligheten. Ett fredsrike är på väg vilket skapar oändliga möjligheter.

Vi måste lära oss att tämja många inre demoner. Vi har mycket att ta itu med – men redan nu kan vi koncentrera oss på ”flyndre” – rödspätta. När alla lägger undan sina fiskeutrustningar börjar rödspättan söka sig mot grundare vatten. Det är dags för smörstekt spätta – den himmelska maträtten. Vi har all anledning att njuta av livet och ta för oss av allt som gives. Lingon, blåbär, svamp, fisk av alla slag – precis allt är framdukat.

Kasta ut TV:n rakt genom fönstret och gå ut i naturen. Vi själva är en del av naturen. Vi hör inte hemma i stressade städer. Städerna behövdes under en period men nu har de spelat ut sin roll. Inom en enda generation förändras människornas boende radikalt. Miljarder små jordbruk kommer att skapas över hela ”Terra Mater” – moder jord.

Vore jag ung skulle jag söka mig mot fjordarna i norra Norge. Vi har gjort detta på äldre dagar. Vi är i himlen när vi sitter i en roddbåt och bottenmetar efter torsk och sej i midnattssolens sken. Närmare himlen på jorden går inte att komma – inte för oss. Att fatta att vi ständigt återföds på jorden skapar äkta livslycka. Denna ”tro” är berusande i själen. Att VETA detta är en gudagåva.

Brage Norin.

PS: Jag har inget mera att säga eller skriva. Detta mejl framför för övrigt samma budskap som jag skrivit i många år. Jag sitter på åskådarplats och njuter av skådespelet ”Imperiets Svanesång”. Jag vill vara tyst och inte störa föreställningen. Därför har jag slutat skriva.

Dessutom har jag utsatts för en extrem mängd hot av alla slag. Detta startade när jag berättade sanningen om Nixonepokens charter-trafik tur och retur till månen. Jag känner intuitivt på mig att att det är dags att sluta skriva. Jag lyder alltid min inre röst. Därför har jag slutat skriva.

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.