Parti som vågar ta i chemtrailsfrågan?

Detta inlägg publicerades i Vård o Miljö. Bokmärk permalänken.

13 kommentarer till Parti som vågar ta i chemtrailsfrågan?

 1. michaelnilsson228 skriver:

  Jag hoppas svaret från motståndsrörelsen gör det lättare att välja parti antingen du förtidsröstar eller röstar den 9 september, Cornelia.

  Jag vill också berätta om varför jag inte har något foto på mig utan ett lejon. För det första är jag mordhotad av min frus ex.
  För det andra jobbar jag inom vården där jag trivs bra och där majoriteten av kvinnorna och männen är Fi, MP och V anhängare (du förstår nog varför jag inte berättar att jag är med i motståndsrörelsen). Dom är helt rabiata nu och nästan gråter när dom pratar om det högerextremistiska hatet som har blivit, men när det har varit våldtäkter, skjutningar, bilbränder m.m. är dom knäpptysta.

  Ett litet citat som visar hur Nordiska motståndsrörelsen tänker: Vi hatar inte fienden som vi har framför oss. Vi älskar det vi har bakom oss och som vi vill skydda.

  Angående bilden på lejonet så tog jag den för att jag känner mig som ett gammalt lejon som är trött på lögner och skitsnack från politiker och media.

  Namnet som står här är mitt riktiga namn.

  Gillad av 1 person

  • corneliadahlberg skriver:

   Har full respekt för ditt beslut! Klart du ska kunna behålla ditt jobb och förhoppningsvis öppnas de lurades ögon snart, det här helvete måste få ett slut, orkar inte tänka annat…

   Gillad av 1 person

  • hllviken skriver:

   Det finns 4 108 Michael Nilsson i Sverige.

   Gillad av 1 person

  • Jag har tittat in på Nordfront och det liknar i min mening något som Expo skulle totat ihop, i syfte att ha en perfekt boxboll, så att de kan få ekonomiskt stöd av Anti-Defamation League. Kommentarsfälten, sist jag var inne där, var fulla med helt idiotiska kommentarer som drar alla med judisk bakgrund över en kam.

   Röstandelen i valet 2018 på 0,03% visar också, till Expos stora förtret, förmodar jag, att anti-judiskhet i princip inte existerar i Sverige, även om sionistiska medier smällt upp dem på helsidor, vilket kan jämföras med flickan i USA som målade ett hakkors på sin egen dörr för att få uppmärksamhet.

   Sionismen är f.ö. väldigt lik nazismen, vilket den israeliske generalen Yair Golan varnat för: https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2016/05/23/omkoppling-av-tankemonster-tva-israeler-jamfor-israel-med-nazismen-under-hitler/

   De individer som kan liknas mest vid nazister tycks, motsägelsefullt nog, vara mestadels israeler och islamister, de flesta sannolikt med etnisk tillhörighet i Mellanöstern och Nordafrika, och därför ofta tillhörande den semitiska folkgruppen till utseendet, på tal om s.k. ”antisemitism”… (sic)

   Gilla

 2. Magnus Johansson skriver:

  Tack för intressant bloggartikel, Cornelia. Som din bild visar ser det ofta ut även i mina hemtrakter. En dag i maj för några år sedan var det en extremt stor förekomst av flygplansstrimmor. Jag tog ett foto av dem och skickade till SVT:s program ”Sverige idag” som tar emot fotografier till programinslaget med tittarnas väderbilder. Mitt foto kom inte med i programmet.

  Gillad av 2 personer

 3. michaelnilsson228 skriver:

  Här är en bra video om chemtrails. Den är gjord av Solveig Silverin, miljöingenjör och miljövetare. All text i videon är på svenska.

  Om miljöpartiet värnar så mycket om miljön så skulle dom se till att stoppa spridningen av chemtrails. Det jag har sett på dessa 4 år så värnar dom bara om alla ”nysvenskar”, dom skiter i miljön. Miljöpartiet är dom största hycklare som sitter i regeringen.

  Gillad av 1 person

  • corneliadahlberg skriver:

   Instämmer helt i din analys! Pernilla Hagberg, numer medlem i vår förening MagMa, stod som första namn på Vingåker kommuns valsedel för MP vid ett tidigare val, men när hon talade om chemtrails plockades hon helt sonika bort några dagar innan valet.

   Snacka om beröringskräck med vår tids kanske värsta miljökatastrof! Bedrövligt…

   Gillad av 1 person

 4. Enig, Cornelia!

  Irriterande när partier och folk inte svarar på frågor eller lägger locket på, när de inte gillar källor eller hållbara argument. Jag tycker INTE att det är moraliskt rätt och tycker inte att det tillhör en fungerande demokrati. En fungerande demokrati ska vara en deliberativ demokrati, anser jag. https://sv.wikipedia.org/wiki/Deliberativ_demokrati

  Jag ställde ex. 14 frågor till Miljöpartiet om ekologisk hållbarhet och väntar fortfarande på svar. Inte en djävel svarar fastän jag postar länken dit nästan överallt.
  https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2018/03/25/14-uppriktiga-och-valmenande-fragor-till-miljopartiet-som-nu-ligger-under-4/

  Av AfS fick jag heller inga svar, men jag fick i alla fall tag på en snubbe via Flashback i deras tråd där som avslöjade en hel del problem med svenskt politiskt tänkande, viljket framgår av min intervju i Valsamverkanspartiet.
  https://valsamverkanspartiet.wordpress.com/2019/01/05/granskning-sverige-intervju-med-en-anonym-medlem-i-afs-om-svaghet-styrka-valanalys-och-valsamverkan/

  Kanske något för Mons Krabbe och hans borgerliga samling…
  https://peterkrabbe.wordpress.com/2018/09/08/mons-krabbe-till-riksdagen/comment-page-1/#comment-11792
  … att dela med sig av? …men Peter Krabbe uppvisar tyvärr samma odemokratiska och klandervärda beteende som MP och AfS, tyvärr: https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2018/02/16/kritik-peter-krabbe-censurerar-publikation-av-replik-pa-anklagelse/

  Gilla

  • corneliadahlberg skriver:

   Ville gilla din kommentar men eftersom jag har stor respekt för Peter Krabbe och inte haft några problem med censur av kommentar på hans blogg så avstår jag. Vi driver ju privata bloggar och var och en får forma den efter sin tanke, sin känsla, anser jag!

   Gilla

 5. MaxGrande skriver:

  Det var länge sedan Chemtrails var en teori. Nationerna är grundade som företag. En nation är bunden av internationella regler, tex beaktande av mänskliga rättigheter. Därför utföres klassificerade uppdrag av ställföreträdare t ex Nato.Den ledande sidan om Chemtrails är GeoEngineering Dan Wigington. Svante Arrenius (jmf Greta Thunberg) en forskare som fick Nobelpris lade grunden för plasma i ionissfären. CO2 är fn alldeles för lagt. Emellertid är det de sk Green Gases som vi maste se upp med, dvs methangaser. (Bergverk, soptippar.) Radioaktiviten är kumulativ, dvs den förblir i kroppen och späs pa kontinuerligt och driver pa värmen. Iden att polisanmäla chemtrails varje gang de kan observeras, anser jag vara en god ide.
  För att aterta makten i Sverige fran Frimurarna och deras Sabateiska Sataniska Frankister maste man studera hur Indierna yckades frigöra sig fran kolonialmakten Great Britain. Detta skedde pa lokal level. Regeringen och de etablerade borde vi anse som vara fiender. De är alla korrumperade med fickorna fulla och karriären säkrad.
  MaxGrande

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.