VALFUSK!?

Att Svensson är hjärntvättad har jag beklagat många gånger, men till den milda grad valresultatet visar? Nej jag har trots allt högre tankar om folket i det lilla landet i norr. Jag gissar på valfusk i djupare digital skala än beskrivet bl.a. här i Nya Dagbladet. Illa nog att det finns så många rapporter om valfusk dagen efter, se Kalles länkar sist!

Olle Ljungbeck säger om valet:

”Det finns endast en förklaring. Svenska folket är i stor utsträckning hjärntvättat av godhetsapostlar från förskolan och uppåt.

Vad är det för människor (föräldrar) som låter barbarer terrorisera och våldföra sig på svenska kvinnor/flickor och ändå rösta på de som tillåter detta?

För mig är valresultatet omöjligt att förstå. Det måste vara något som är fel.

Man överser med de politiker som håller jihadister, islamister etc om ryggen när dessa våldför sig på det egna folket.

Nu måste vi skapa en folkets armè.

Olle Ljungbeck”

Ja, är Du med?!?!

 

Läs Helena Palenas valobservation här och läs kommentarerna! En av dem kopierar jag nedan, men först tack Helena även för bilden:

lc3b6fven-rc3b6star

Johan Jäderström
3 tim ·
Hej! Jag är spärrad från att göra inlägg i ALLA grupper fram t.o.m 24 september (alla grupper på FB)
Detta hände efter att jag har gått ut med sparad webbplatsdata och bett kunnigt folk om att analysera denna data i olika grupper på Facebook. Jag är helt censurerad och det är möjligt att jag inte ens kan posta det här inlägget. Hjälp mig snälla att kopiera ut det här i olika forum och grupper, hälsa från Johan på SR1-Opinion.

Någon som kan analysera webbplatsdata http://84.217.10.36/val2018data.zip(Ab, Ex, SvD, SVT – livedata efter kraschen på valmyndighetens live rösträkningen, samt även webbplatsdata valmyndigheten efter att sidan börjar att fungera igen flera timmar senare)

SD´s siffror gick upp som USA:s ekonomi sista åren, vid 23 procent kraschar val.se och valmyndigheten.se (jag hade misstankar om att detta skulle hända om Sverigedemokraterna skulle explodera i valresultatet) media fortsätter rapportera resultat, trots att det inte finns några data att hämta på valmyndigheten… Media rapporterar nu, fem minuter efter att val.se krashat med 23% på SD, att SD nu vänder nedåt, jag tittar vad Expressen får sin webbplatsdata från, eftersom val.se ligger nere och det tidigare varit därifrån som de har tagit sin webbplatsdata.

Jag granskar Expressen så gott jag kan, men sparar även ner webbplatsdata från flera av de valda stora TV och webbtidningarna. Det som jag kan se är att Expressen hämtar sina liveresultat från en egen undersida, jag är rätt dålig på att analysera webbplatsdata, (webbplatsdata från SVT, SvD, Expressen och Aftonbladet under pågående SD-nedgång, och under valmyndighetens krash, sparad i lämkad ZIP fil. Valmyndighetens livedata efter krashen finns även med i länkad i ZIP-fil, kanske någon kunnig här även kan gräva lite i detta?)

Jag kan överhuvudtaget inte se någon länk till Valmyndigheten. i om denna live rapportering efter krashen, men som sagt, jag är ingen expert på detta. Stämmer detta så undrar jag vart fick de sina siffror ifrån med den uppdateringstakten som pågick!? Är det bara ett sammanträffande att Sverigedemokraterna sköt i himlen precis innan valmyndighetens sida kraschade, och att de bara minuterna efter kraschen börjar dyka? Och i samma veva som räddas både Liberalerna och Miljöpartiet, som är mediernas gullegrisar, ifrån att hamna utanför riksdagen.

Vad hände igår egentligen? Sverigedemokraterna skulle få 31,3% enligt felindex, Miljöpartiet & Liberalerna skulle vara f.d riksdagspartier. Det är inte logiskt att Sverigedemokraterna får mindre i verkligheten än i många opinionsundersökningar, det har aldrig hänt förut och det tabu som det innebär att erkänna SD sympati gör att de alltid kommer vara kraftigt underskattade i opinionen alltså är detta MÅSTE vara ett omfattande valfusk, det räcker inte med att det skulle vara ett fåtal valdistrikt med korrupta rösträknare – Detta måste vara en betydligt större attack på demokratin. Och hur kan Löfven få 28% när opinionen visat 20-25%? S har alltid varit antingen spikade eller lätt överskattade i undersökningar.

Det finns inga tveksamheter om att valfusk förekommit, snarare tvärt om när man läser #valfusk2018 Frågan är om någon kan bevisa att det hände något i samband med att valmyndighetens sida krashade? Hjälp demokratin att utreda detta – Finns det konkreta bevis på ett omfattande valfusk som svensk media och valmyndigheten utfört tillsammans så finns det en tidning som kommer att ta upp detta: Nyheter Idag

MVH Johan SR1-Opinion

 

Läs kommentarerna varav flera om valfusk här hos Peter Krabbe!

 

Kalle Hellberg om VALFUSK?

Många rapporter om valfusk sprids, och visst är det konstigt att resultatet kan bli så extremt jämt, lätt att med datorer skapa ”rätta beräkningar”….

https://nyadagbladet.se/ledare/nagot-stammer-inte-med-sondagens-valresultat/

https://nyheteridag.se/larm-om-klanrostning-m-i-filipstad-anmaler-valfusk/

http://www.friatider.se/valfifflet-h-r-l-ggs-sds-valsedlar-p-eget-bord-0

https://www.svt.se/nyheter/val2018/valfusk-sabotage-och-gomda-valsedlar-ett-stort-problem

https://www.expressen.se/nyheter/val-2018/s-sista-minuten-strategi-skickade-700-000-sms/

http://www.folkbladet.se/nyheter/norrkoping/kvinna-anklagar-s-for-valfusk-om5448042.aspx

Lite att undra över så här i efterdyningarna

Vem är Annie Lööf?

Uppdaterat från Kalle:

Något är fel – men det klarnar…

Varför stängdes valmyndighetens hemsida ner vissa perioder? Var det för att ”justera” ner SD:s mycket höga procenttal? Se denna länk och betrakta siffrorna i det färgade diagrammet!

Uppdaterat igen: Något är fel – men det klarnar…

Du som inte hann att titta på de länkar om ev mygel som jag skickat ut i dag, innan de togs bort från Internet, får här innehållet i ett par borttagna länkar (som jag hann kopiera).

Här är innehållet i ett par länkar som inte funkar längre (vad snabba de är att stoppa info). Det finns dock anledning att vara lite skeptisk till diagrammet långt ner i artikeln, det kan vara manipulation åt andra hållet där……?

Nya Dagbladet om utbrett valfusk valet 2018 – “Något stämmer inte med söndagens valresultat”

Av Nya Dagbladet 

https://newsvoice.se/wp-content/uploads/2018/03/Markus-Andersson-DN-Foto-NewsVoice.png

Valresultat 2018Valresultat 2018

Det inrapporteras från hela landet om att ett omfattande valfusk genomförts på en rad olika sätt med det uppenbara syftet att ta ned Sverigedemokraternas valresultat från nära 30% till under 20%. Intresset har varit enormt att läsa om detta meddelar Markus Andersson, redaktör på Nya Dagbladet (NyD). Deras sajt är helt överbelastad och NewsVoice fick möjligheten att publicera NyD:s senaste artikel efter att NyD:s sajt blivit helt otillgänglig. Webbhotellet meddelar “closed.loopia.com” – Torbjörn Sassersson, NewsVoice

Text: Markus Andersson, redaktör på Nya Dagbladet

https://newsvoice.se/wp-content/uploads/2018/03/Markus-Andersson-Alexander-Almqvist-Paajanen-foto-TS-NewsVoice-23-mars-2018-150x150.pngMarkus Andersson – Foto: NewsVoice

Efter att migrationsfrågan under flera års tid befästs som den tveklöst viktigaste politiska frågan i svensk politik har stödet för Sverigedemokraternas skjutit i höjden. Efter att debatten toppats med de senaste veckornas omfattande bilbränder runt om i landet började även de mest kända politiska analytikerna i Sverige såsom SVT:s Mats Knutson och TV4:s Marcus Oscarsson tala om Sverigedemokraterna som det parti som sannolikt skulle kunna bli största parti i Sverige efter riksdagsvalet.


I opinionsundersökningar ifrån institut som Yougov och Metro, som varit de mest träffsäkra vad gäller just Sverigedemokraternas resultat i tidigare val, har partiet blivit största parti i flera mätningar. I juni nådde partiet 28,5 i Yougov/Metros mätning.


I den senaste Sentio-mätningen med bara dagar kvar till valet nådde SD 24,0 procent och var därmed största parti, men enligt Arve Östgaard, som driver mätinstitutet Sentio, talar rådatan för att SD skulle kunna få så mycket som 29 procent i valet.

De traditionella öppna opinionsundersökningarna har historiskt sett alltid underskattat partier som SD och valresultatet har när resultaten räknats slagit fel med flera procentenheter. Även i de opinionsundersökningar som tenderar att underskatta partiet har siffrorna legat en bit över 20% med marginal.

När rösträkningen avslutades igår natt presenterade SVT ett slutgiltigt resultat för Sverigedemokraterna såg låg mellan 5-10 procentenheter under i stort sett samtliga mätningar. Partiet får enligt SVT endast 17,6% och når inte ens upp till platsen som näst största parti.

Enligt SVT:s egna stora vallokalsundersökning som presenterades igår kväll när vallokalerna stängde fick partiet 19,2 procent. Vallokalsundersökningarna tenderar att ge samma missvisande resultat just för Sverigedemokraterna då det fortfarande finns ett tabu kring att öppet visa sympatier för partiet. Ändå hamnar det slutgiltiga valresultatet istället långt under dessa siffror.

Valfusk rapporteras från hela landet

Under valdagens morgon började det strömma in tips om valfusk runt om i landet. Väljare som besökt vallokalerna fann att valsedlar saknades på flera platser i landet, särskilt för Sverigedemokraterna. Även partiet Alternativ för Sverige och Nordiska motståndsrörelsen utsattes för denna typ av valfusk om än i mindre omfattning.

I vissa vallokaler hade Sverigedemokraternas valsedlar inte ens packats upp. På andra håll hade valsedlarna uppenbart stulits. Att valsedlarna varit förtäckta av andra partiers valsedlar var enligt rapporter också vanligt förekommande.

Andra allvarliga inslag var att väljare i vallokaler uppmanats att inte försegla sina kuvert med valsedlar innan de skulle lämnas in. Bilder ifrån läsare visade att dessa instruktioner låg öppet bakom valskärmarna där man lägger sina valsedlar i kuverten.

Ytterligare märkligheter rapporterades också in. Exempelvis har valförrättare ertappats med att kryssa för vallistorna med blyertspenna trots att detta skall göras med bläckpenna enligt reglerna.

Många har också i denna valomgång klagat på hur man öppet tvingas hämta valsedlar inför både valförrättare och andra valdeltagare vilket brutit mot principen om den valhemlighet som vi har i Sverige och därmed fått utstå att andra ser vilket parti man ämnar att rösta på.

Internationell valobservatör: “aldrig sett ett val så odemokratiskt som det svenska”

Det svenska valet övervakades för första gången av internationella valobservatörer från Organisationen för säkerhet och samarbete i Europa, OSSE.

Michael Aastrup Jensen från den danska OSSE-delegationen som tidigare bevakat val bland annat i Ryssland och en rad andra östeuropeiska länder häpnades över det undermåliga svenska valsystemet.

“Under alla valobservationer jag har varit på har jag aldrig sett ett val så odemokratiskt som det svenska. Det är långt ifrån europeisk standard”, säger han till TT.

Även om omfattningen av solklara fall av valfusk såsom att valsedlar stulits och plockats bort eller aldrig ens plockats fram är svårt att överblicka för redaktionen så ger den omfattande rapporteringen en fingervisning om problemets omfattning.

Den ovissa omfattningen om detta slag av valfusk till trots förklarar ändå inte den diskrepans på mellan fem till tio procentenheter som Sverigedemokraterna tappar jämfört med förväntningarna och opinionsundersökningarna på bara över en natt.

Tappet är så stort att det finns anledning att titta närmare på en annan typ av manipulation.

Valfusk i görningen? Skärmdumpar från Valmyndighetens hemsida under rösträkningen valet 2018Valfusk i görningen? Skärmdumpar från Valmyndighetens hemsida under rösträkningen valet 2018

Varför stängdes valmyndighetens webbplats ner och varför sjönk rösterna för SD från 27,4% till 17;6%?

Under natten stängdes plötsligt Länsstyrelsernas webbplats ned. Länsstyrelserna ansvarar för valnattsrapporteringen och är alltså den myndighet dit valdistrikten rapporterar in sina röstresultat. Även den svenska valmyndighetens hemsida låg under gårdagsnatten nere.

Länsstyrelsernas webbplats stängdes av myndigheten ned av “säkerhetsskäl”. Någon närmare förklaring gavs inte och trots denna allvarliga incident kommenteras inte att denna centrala myndighets webbplats fick stängas ned varken av Länsstyrelserna själva eller av Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, MSB. Inte heller på krisinformationssajten från svenska myndigheter krisinformation.se informerar man om Länsstyrelsernas nedstängning.


Utan att i detta skede göra för långtgående spekulationer finns det anledning att misstänka att en eller flera saker inte stått rätt till under det svenska valet. Utöver det fusks som valdeltagare kunnat uppleva när de gått och röstat runt om i landet skulle digital manipulation av valresultat kunna vara det mest allvarliga som inträffat.


Sverige sköter sitt eget valfusk utan “hjälp” från Ryssland

Det har pratats vitt och brett om risken för utländsk påverkan på det svenska valet med slagsida att gynna “främlingsfientliga krafter” såsom just Sverigedemokraterna. Fokus har legat på hur detta skulle kunna missgynna de gamla etablerade partierna och misstankar har riktats mot ryska hackare. I det amerikanska valet har det talats om liknande påverkan där det amerikanska valsystemet skulle kunna ha hackats, i det fallet till Hillary Clintons nackdel.


Att digitala system kan manipuleras börjar bli mer allmänt känt. Att det finns mäktiga krafter, inte bara inom landets gränser utan även utanför, som skulle se mycket bekymmersamt på om ett parti som Sverigedemokraterna skulle bli det största partiet i svensk politik med den opinion och legitimitet det skulle föra med sig är ganska solklar.


Datamanipulation kan vara av mycket sofistikerat slag. Det visar inte minst Google och Twitters egna algoritmer som på ett finurligt sätt får användare att tro att de fritt kan dela material medan det i praktiken nås av ett ytterst begränsat antal mottagare.

Utöver att vi behöver ha en livlig debatt om de konstaterade valfusk som rapporterats in både från förtidsröstningen runt om i landet såväl som från själva valdagen är givet. Men att också någon form av mer sofistikerat cyberangrepp på det svenska valsystemet skett kan i detta läge inte uteslutas och bör utredas närmare.

Text: Markus Andersson, redaktör på Nya Dagbladet

…………………………………………………………………………………………………

Broderskapsrörelsen ville bygga nationellt nätverk av muslimska socialdemokratiska föreningar

Av Skribent 

Lennart Hallengren (distriktsordförande i Skåne) - Foto: föreningen Socialdemokrater for tro och solidaritetLennart Hallengren (distriktsordförande i Skåne) – Foto: föreningen Socialdemokrater for tro och solidaritet

DEBATT. Socialdemokraterna beslutade 2003 att ytterligare fördjupa samarbetet med muslimska Broderskapsrörelsen numera kallad Socialdemokrater för tro och solidaritet. Är detta ett kulturproblem? Det frågar sig Öystein Rönne som funnit ytterligare dokument som visar socialdemokraters försök att islamifiera Sverige, anser Rönne. 

I en tidigare artikel skrev jag om Broderskapsrörelsens intima samarbete på 1990-talet med Sveriges Muslimska råd. Vidare efterforskningar visar att socialdemokraterna valt att gå vidare med detta samarbete genom beslut på förbundskongressen 2003.

Jag rekommenderar att läsa hela dokumentet (Broderskapsrörelsens samverkan med muslimer i Sverige, 2003) på sju sidor, då det innehåller väldig mycket av uppseendeväckande karaktär. Jag väljer att här ändå lämna några citat.

Vi kan vi läsa ur sammanfattningen i skrivelse från förbundsstyrelsen till förbundskongressen 2003:2 (själva dokumentet) följande:

”I skrivelsen förläggs förbundskongressen förslag gällande Broderskapsrörelsens framtida samverkan med muslimer i Sverige.

I skrivelsens inledning ges en redogörelse för de gemensamma samhällsinsatser som kristna socialdemokrater och muslimska företrädare har gjort de senaste tio åren. Under 2001 bildade muslimska socialdemokrater en egen s-förening, inom ramen för Stockholms arbetarekommun, vilket måste betraktas som en milstolpe i sammanhanget.

I skrivelsen skisseras ett antal alternativ till hur kristna och muslimska socialdemokrater skall kunna samarbeta – organisation och funktionellt. Det handlar för Broderskapsrörelsens del bland annat om att stödja uppbyggnaden av ett nationellt nätverk av muslimska socialdemokratiska föreningar.”

Ur de vidare detaljerna i skrivelsen står bl.a. följande:

”Mosképrojektet innebar för de ansvariga för mosképrojektet en handfast introduktion i svensk samhällsorganisation och Broderskapsrörelsen fick i flera fall ge stöd för att lösa uppkomna problem.”

”Även om samverkan i huvudsak varit handlingsinriktad har fortlöpande en diskussion pågått för att finna organisatoriska former för muslimer som vill engagera sig i socialdemokratin.”

”Under de senaste åren har Sverige utvecklats till ett mångreligiöst samhälle. Muslimerna är den antalsmässigt största gruppen bland andra trosinriktningar, men i Sverige ökar också antalet människor med annan trosinriktning som judendom, buddism och hinduism.

Kommer dessa grupper att om de så önskar att kunna erbjudas samma ställning inom socialdemokratin som den som Broderskapsrörelsen nu har? Det praktiska svaret på den frågan är nej. Sveriges utveckling mot ett mångreligiöst samhälle ställer därför också Broderskapsrörelsen inför frågan om den samtidigt kan verka för mål om integration, likabehandling och rättvisa och samtidigt bevaka en plats inom socialdemokratin som inte kan erbjudas andra.”

”De närmaste åren (i första hand den kommande kongressperioden) bör Broderskapsrörelsen på olika sätt lokalt, i sina distrikt och som förbund aktivt även stödja muslimernas strävan till politisk organisering och delaktighet och medlemskap inom socialdemokratin. Det föreslås ske genom olika former av konkret samverkan som skisserats och genom att Broderskapsrörelsen aktivt stöder utvecklingen av ett nationellt nätverk av muslimska socialdemokrater som kan ge nationell förankring till kommande beslut om organisering.”

Dessa citat är bara en liten del av de hårresande synpunkter och samarbeten som Broderskapsrörelsen (numera kallat Socialdemokrater för tro och solidaritet) har haft (och har?) med Sveriges muslimska råd. Frågan blir om inte detta är en naiv men avancerad plan som egentligen utgör ett landsförräderi.

Förbundskongressen beslutade enligt förbundsstyrelsens förslag som innebar:

?       att uppdra år förbundsstyrelsen att vidareutveckla den funktionella och organisatoriska samverkan med muslimska socialdemokrater i Sverige och

?       att  uppdra åt förbundsstyrelsen att, inom ramen för verksamhetsområdet Tro och politik – integration genom religionsdialog och ekumenik, se till att denna samverkan sker såväl lokalt och regionalt som nationellt.

Detta är illa redan som det ser ut. Men frågan är hur samarbetet ser ut idag. Fortsätter socialdemokraternas ”utförsäljning” av landet Sverige även idag? I så fall kan vi nog utgå ifrån att det är strikt sekretess på det. Jag menar, hur många av er läsare var bekant med detta avslöjande?

MSB borde kanske granska socialdemokraternas samröre med Sveriges muslimska råd tillsammans med SÄPO.

Text: Öystein Rönne

Det här inlägget postades i Samhälle. Bokmärk permalänken.

19 kommentarer till VALFUSK!?

 1. larserik9 skriver:

  Jag instämmer helt! Vart är vi på väg? Att kanske inte bli av med den här regeringen är nog spiken i kistan för det här landet!

  Gillad av 3 personer

 2. michaelnilsson228 skriver:

  Jag kommer inte in på några av länkarna som du har lagt in här på sidan. Det står:
  Webbplatsen går ej att nå för tillfället
  Webbplatsen du vill besöka är för tillfället inte tillgänglig. Detta kan bero på att sidan är under utveckling, att underhåll görs eller att sidan av annan anledning är stängd.
  Jag har provat flera gånger, men det går inte att komma in.

  Jag lägger ut lite kommentarer från Nordfront.se här nedan:

  Vid totalt 14 tillfällen rapporterades det om att Nordiska motståndsrörelsens valsedlar antingen ”försvunnit” från valsedelsställen, alternativt lagts bakom andra sedlar eller under bordet. Även AfS har rapporterat om liknande incidenter.

  Det rapporterades även om problem med att få lägga ut sedlar. I både Göteborg och Västerås ifrågasatte valförrättaren om det ens var tillåtet att lägga ut valsedlar från Nordiska motståndsrörelsen och en sympatisör rapporterade från okänd plats hur denne nekats att lägga ut några över huvud taget.

  Vid ett tillfälle blev valarbetare bortkörda från en lokal i Boden. En valförrättare ”glömde bort” att lägga ut valsedlarna denne fått i Kristianstad.

  Ytterligare rapporter har inkommit under natten. Valsedlar i Lindesberg hade skrynklats till. Motståndsrörelsens valobservatörer i Ludvika räknade fler röster än vad som rapporterats av valmyndigheten och från en person som fanns med vid rösträkningen i en Kungälvs-lokal skrivs följande:

  Idag har jag varit valobservatör för första gången i mitt liv. Jag gick in i lokalen med en hyfsat positiv känsla. Jag är såklart medveten om att sker valfusk, men inte trodde jag att de skulle vara så fräcka att de gör det helt öppet.

  Redan efter max 20 minuter i lokalen smutskastades Nordiska motståndsrörelsen högljutt. ‘Nordiska motståndsrörelsen? Vem skulle rösta på dom!?’
  Vidare så saknades ett antal röster efter räkningen, något som de inte brydde sig något vidare om. ‘Det blir så ibland’ sa de, och räknade vidare.

  Kanske hade någon av oss valobservatörer som var där kunnat se var rösterna försvann om vi var tillåtna nära där rösträkningen skedde, men att stå ett par meter bakom de som räknade var tydligen inte okej. Istället var vi anvisade till ett hörn i rummet med minimalt sikte. Rösträknarna var också noggranna med att sitta på ett utstuderat sätt så att de täckte insynen till rösträkningen maximalt.

  När valsedlar med Nordiska motståndsrörelsen namn kom upp var det alltid pust, stånk och kommentarer. Vad som dock var underligt var att andelen gnällande kommentarer varje gång en valsedel från Nordiska motståndsrörelsen kom upp senare visade sig vara högre än antalet inrapporterade röster.

  Ska man se till valresultatet borde bostadspriserna i exempelvis Rosengård, Rinkeby, Bergsjön och Gottsunda skjuta i höjden då så många svenskar verkligen tycks avguda mångkultur och gärna vill ha mer av den varan. För inte är ni väl hycklare alla ni som röstat på sju-klövern?

  I ett land där problemen verkligen hopar sig och det är tydligt för envar som ser bortom luftslottet och etablissemangets välpolerade lögner, att precis allt håller på att gå riktigt, riktigt illa, väljer mer än fyra femtedelar av folket att inte ens rösta på den mest tafatta och mjuka så kallade oppositionella rörelse världen någonsin skådat i form av Sverigedemokraterna. Bara runt var hundrade person röstar för förändring av annat slag.

  Inte heller AfS lyckades mobilisera väljarna trots en mycket påkostad kampanj och att de inte blivit i närheten lika hårt bekämpade av systemet. Förhoppningsvis har dock inte deras kamp varit förgäves utan leder till att flertalet av deras medlemmar och sympatisörer också kommer till den slutsats vi dragit för länge sen; att vårt folk inte uteslutande kommer kunna räddas genom ett genomkorrupt system där vi sitter helt i våra fienders makt och där de helt och hållet styr spelreglerna. Vårt folk kommer räddas genom radikal och kompromisslös kamp på alla fronter – med alla medel!

  Nordiska motståndsrörelsen står starkare än någonsin. Dåliga valresultat förändrar inte detta faktum. Vi kommer fortsätta kämpa och vi kommer fortsätta att växa. Avsaknaden av parlamentariska mandat förändrar inte denna sanning.

  Det korrupta systemet är livrädda för oss och lägger ned helt sinnessjuka resurser på att försöka stoppa oss. De uteblivna röstframgångarna kommer inte få de att sluta med detta, för de vet lika väl som vi, att vi har något annat, något så mycket större och farligare än röstsiffror i ett riggat system; vi har en aktiviströrelse av fanatiska nationalsocialister som för varje dag som går får större stöd av människor på gator och torg, manifesterat genom lyckönskningar, spontana donationer och nya medlemsansökningar.

  Gilla

  • corneliadahlberg skriver:

   Tack för info om länkarna – Kalle hann kopiera innehållet innan det försvann och jag har nyss lagt till det, sist i inlägget!

   Helt oacceptabelt med allt fusk! Jag är pacifist och hoppas innerligt vi får ordning utan våld, men nu när vi utsätts för så mycket våld utan att få något skydd eller ens någon rättvisa när det hamnar i domstol, ja upp till kamp säger jag bara, deras tid måste få ett slut för att vi inte ska gå under!

   Gillad av 4 personer

  • Mongofeminist skriver:

   Men herregud människa, du var valobservatör och sa INGENTING när de skyffade bort er så ni inte kunde se och SLÄNGDE bort röster!! Skäms du inte? Du är lika avsvarig för valfusket som dem. Odemokratiskt, varför sa du inte till dem när de säger såna vidriga saker? Nä fyfan nästa val ska jag säga till dem att kastar de bort min röst en gång till så kommer jag att göra hemska saker med dem. Finns inget jag hatar så mycket som faschister, nazister och socialdemokrater. Ska också bli valobdervatör och den som fuskar kommer jag attackera personligen och sparka ihjäl för att statuera ett exempel.

   Gilla

 3. hllviken skriver:

  Äkta skärmdump innan datorhaveriet

  https://i.imgur.com/jOqm3zz

  Gillad av 3 personer

 4. Micael Lidén skriver:

  Rebloggar på micaelsblogspot

  Gillad av 2 personer

 5. hllviken skriver:

  Värdena i början avviker kraftigt från de senare!
  Från twitter ”TheFreedomMedia”.

  Gillad av 2 personer

 6. hllviken skriver:

  Vad stod det på alla dessa ”ogiltiga” röster?

  Gillad av 3 personer

 7. Ping: Skriv under upprop mot valfusk!!! | corneliadahlberg

 8. Ping: Demokrati – Förslag på ett mer demokratiskt och säkert valsystem | Vetenskapliga partiet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.