Efter valet

Av Olle Ljungbeck

Till sjuklöverns partiledare Stefan Löfven, Annie Lööf, Jan Björklund, Ebba Bush Thor, Jonas Sjöstedt, Ulf Fredriksson, Gustav Fridolin och Isabella Lövin. För kännedom till den verklighetsförankrade värnaren av Sverige som nation och av Sveriges folk och kultur Jimmie Åkesson.

Efter söndagens val förstod jag på ett mer realistiskt sätt än tidigare vad motståndarna till socialism, kommunism, nazism och facism kände och upplevde när kommunisterna och nazisterna under olika skeden av l900-talet  med våld tog makten i Ryssland, Tyskland och ett antal andra stater. De gjorde det med skrämsel och lögner men med en majoritet av folket bakom sig precis som i dagens Sverige. Men likheten finns också på andra sätt. Denna majoritet som i söndags tog makten accepterar liksom dåtidens majoritet våld och hot mot vissa grupper som inte ville underordna sig sjuklöverns förtryck. I Sverige accepteras detta våld av sjuklövern från de utifrån kommande, vilka man ser som framtida valboskap.

Men inga samhällsförhållanden är eviga. Efter ett antal decennier av förtryck, ett förtryck som drabbade allt fler av befolkning och slutligen en majoritet av denna hade de förtryckta fått nog. Det slutade med blodbad där förtryckarna fängslades, och många avrättades. Många föll för kulor direkt från folket. Det förtryck sjuklövern nu är beredd att rikta mot meningsmotståndare som motsätter sig Sveriges försvinnande som nationalstat och uppgående i en islamistisk stat och kultur kommer att öka. Men eftersom fler och fler av Sveriges medborgare kommer att utsättas för detta kommer förtryckarna att om en tid stå ganska ensamma med endast de mest troende som bundsförvanter. Då kommer befrielsen och sannolikt mycket brutalt.

Sjuklöverns falskhet när de påstår sig stå för humanism och medmänsklighet blir alltmer uppenbar. Ingen av dessa har hittills beklagat eller visat någon som helst solidaritet och medkänsla med inte minst alla de svenska kvinnor/flickor som fått sina liv förstörda av de massinvandrade barbarernas massvåldtäkter och våld. Däremot kan vi konstatera hur dessa barbarer som våldför sig på landets kvinnor tackar för att de trots detta slipper hårdare straff eller utvisning genom att upp till 70-90 procent rösta på bl a socialdemokraterna i flertalet no-go-zoner. Samma samförstånd mellan de styrande och de som våldförde sig på motståndarna till de nazistiska och kommunistiska förtryckarna fanns i de kommunistiska och nazistiska staterna.

Liksom ledarna i dessa länder använde sig av ett språkbruk som skulle markera deras godhet och mänsklighet medan de i praktiken våldförde sig på sitt folk gör dagens sjuklöver det. De utnämner gång på gång sig själva till humanister och värnare av medmänsklighet etc etc medan de agerar diametralt annorlunda mot det egna folket.

Speciellt utmärker detta personligheter som är utpräglade maktmänniskor där inget annat än makten eftersträvas. Likgiltigheten om hur andra pinas pga av deras egna maktsträvanden berör dem inte. Detta är också troligen en av orsakerna till att de använder så många positivt laddade ord för att därigenom dölja sina råa maktsträvanden.

Vi kan t ex ta Stefan Löfven som under sin tid utnämnt sig själv till den främste humanisten, den störste feministen etc. Men eftersom det endast varit ord för att dölja hans ondska har våldet mot kvinnor tillåtits öka hela tiden. Våldtäkter, barn- och tvångsäktenskap, könsstympning, förtryck av flickor i religiösa skolor, hedersvåld etc har en större omfattning nu än när han tillträdde.

En annan som är på gränsen att slå Stefan Löfven som maktmänniska och därmed okänslig för andras lidande är Annie Lööf. Hennes främsta och i alla sammanhang upprepade mantra är – Medmänsklighet. Ja skratta inte. Det är allvarligt. Men faktum är att jag vid ett tillfälle inte kunde avhålla mig för skratt (ett rått sådant). Det var när hon påstod att hon står för medmänsklighet men samtidigt hyllar Margot Thatcher som sin idol och förebild.

För att ge en faktisk bild av sjuklöverns hyckleri och ”medmänsklighet” berättar jag här nedan om hur min egen hustru får betala för bl a Annie Lööfs men självklart hela sjuklöverns ”medmänsklighet”.

I korthet har den inneburit att min hustru har fått vara försöksobjekt för icke utbildade utomeuropeiska ”läkare”. Man har sålunda bemannat vår hälsocentral ((så ser det ut på flertalet sådana i landet) med helt okunniga läkare som man anser det är moraliskt och medmänskligt rätt att göra, trots att man riskerar min hustrus och andras liv. Den enda utgångspunkten dessa (sjuklöverns partiledare) har är att ge dessa individer praktik för att kunna stoltsera med hur många högutbildade individer i det här fallet läkare, de genom sin massinvandringskatastrof tillfört  vårt land.

Men med den råhet som sjuklövern hittills visat mot oss landets medborgare kan det inte hållas för osannolikt (med hänsyn till de enorma kostnaderna för massinvandringen vi kan förvänta) att i dessa kallhamrade politiska cynikers framtidsvisioner finns ett reellt intresse av att dödligheten bland pensionärer forceras genom  ”oavsiktliga” händelser.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle

Läs Olles redogörelse tidigare publicerad under dagen här – bilden av sjuklöverns hyckleri och ”medmänsklighet”.

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Efter valet

 1. hllviken skriver:

  ”Den Humanitära Stormakten” behandlar etniska svenskar mycket illa!

  Gillad av 2 personer

 2. Micael Lidén skriver:

  Mycket bra skrivet.
  Rebloggar detta på micaelsblogspot.

  Gillad av 1 person

 3. nejmotdet3evärldskriget skriver:

  Tycker synd om svenskarna och om landet som gav mig 25 år av nya erfarenheter och ett helt nytt liv. Landet Sverige kan jag tyvärr inte känna igen pga olika agendor.Jag ber till Gud att skona Sverige från detta experimenterande med ”nyanlända barn” men folket måste också inse faran att vara alltför generös…och det är synd om svenskarna som har varit ovetande om detta.Det är just svenskarnas generösa armar som utnyttjats till max av de främmande makterna sedan 2015 för att förändra landet.På min tid,som sagt för 25 år sedan var det inte så.Jag kom hit frivilligt( inte som flykting eller ekonomisk sådan) och bestämde mig att ta seden dit jag kommer, respektera allt i detta fantastiska land och inte begära ett öre av staten. Jag jobbade hårt för att lära mig språket och lyckas i samhället och det gjorde jag. Jag känner stor sorg att jag själv som invandrat då måste utvandra igen,men Sverige kommer inte att förbli det land jag valde att leva i för mer än två decennier sedan och det gör mig mycket ledsen.Tusen tack för allt du gett mig Sverige! Kommer att sakna dig …alltid!

  Gillad av 2 personer

  • corneliadahlberg skriver:

   Ja så sorgligt! Det är invandrare som du vi så väl behöver nu!

   Gillad av 1 person

   • nejmotdet3evärldskriget skriver:

    Tack snälla! Jag gör så gott jag för att säga min mening med de små medel och ork jag har pga sjukdom. Men situationen är ohållbar i hela EU och jag var stark emot redan i början av 90 talet,då jag av ett misstag läste på lite om deras mål på Internet,men det var lite diffust för mig då. Så småningom följde jag 9/11 bluffen och minns min starka intuition att jag kände att det inte var på riktigt,vet inte varför,men jag bara kände de då. Livet fortsatte vidare tills för några år sedan när jag började själv inse allvaret i det hela. Jag är en icke rädd person som har bestämda åsikter om saker och ting och är van att kämpa för det jag vill ha i mitt liv,eftersom jag växte upp i en diktatur i Rumänien där vi var vana att armbåga oss fram. Jag tog det bästa av mitt liv där och flyttade som sagt till Sverige för jag ville det.Ingen/inget tvingade mig till något( det var en liten beskrivning av mig).Så för circa 5 år sedan hade jag ett samtal inom en vänkrets som jag med bestämd röst sa att jag är emot massinvandring,då jag själv är en invandrare men fick som svar redan då att jag är rasist. Jag föreslog hjälp på plats istället för flera miljoner ekonomiska flyktingar som skall drenera landet.Men till min stora förvåning fick jag en chock. Personen i fråga jobbade inom Migrationsverket på 80 talet och det var anmärkningsvärt att denne man med sådant hat ställde mig mot väggen tillsammans med hans tonåring till son,men jag kunde försvara mig och varnade dem för de kommande tiderna, som nu är ett faktum pga av hela EU s islamisering. Jag är van att stå upp för vad jag tror på och förstod då att jag var inte mer önskad i denna vänkrets,men jag brydde mig inte. För mig var ett ypperligt tillfälle att veta var jag står igen. Nu,flera år senare träffade jag en annan person som då var med ,men denne inte ville erkänna att jag tyvärr fick rätt i massinvandringsfrågan. Jag är inte ynklig
    av mig och vill därför säga att det som jag känner att det händer i Sverige är inte långt ifrån min uppväxt i forna diktatur i Rumänien (jag levde där 24 innan) så jag kan jämföra.
    Jag var överlycklig över yttrandefriheten jag kände här ’93 då jag landade för första gången på Arlanda. Det var den viktigaste sak jag kände då,men tyvärr inte idag.Självklart alla/allt ska censureras idag ,men jag har en stor sorg i mitt hjärta att Sverige som är mitt andra hemland inte kommer att bli som förr. Jag ska be för Sverige speciellt eftersom jag vet att det är ett ”pilot” land när det gäller NWO. Låt oss alla tillbedja Gud för att inte ”e liten” ska starta det 3e världskriget och därefter förslava alla som överlever. Må Gud välsigna er alla!

    Gillad av 2 personer

 4. Pingback: Till polismyndigheten | corneliadahlberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.