Till polismyndigheten

Av Olle Ljungbeck

Anmälan av statsminister Stefan Löfven för kränkning av mig och min hustru.

Jag anmäler härmed statsminister Stefan Löfven för grov kränkning av mig och min hustru.

Det går nästan inte en dag utan att Stefan Löfven riktar grova och osanna anklagelser om rasism och främlingsfientlighet etc etc mot Jimmie Åkesson och Sverigedemokraterna. Eftersom vi såväl röstat på partiet samt är medlemmar i detta och hans kränkningar är generella är de också riktade mot oss. Men därutöver har massinvandringens konsekvenser också drabbat oss individuellt.

Att hans anklagelser är osanna konstuktioner kan nu fler och fler medborgare bevisa eftersom de drabbats av de katastrofer och lidande som Jimmie Åkesson länge varnat för som en konsekvens av en fullständigt ansvarslös och galen invandringspolitik. Eftersom Stefan Löfvens kritik är osann och generell drabbar den även oss genom att han påstår att det lidande Jimmie Åkesson varnat för och som nu drabbar tiotusentals medborgare skulle vara utslag av rasism och främlingsfientlighet när det i verkligheten är reella händelser av såväl brottslig karaktär som förstörelse av det trygga samhälle vi levt i fram till massinvandringen.

I vårt fall har bl a anställningen av okunniga utomeuropeiska ”läkare” i sjukvården orsakat oreparerbara skador som tom varit livshotande. Löfvens generalisering och primitiva utfall vittnar om en obildning och karaktärslöshet som ger associationer till såväl Hitler som Stalins agerande mot oliktänkande. I det här fallet drabbar det urskiljningslöst dem som delar SD.s åsikter men är såväl goda demokrater som humanister. En statsminister som handlar så mot sitt folk måste bestraffas.

Det min hustru drabbats av beror helt och hållet på en urskiljningslös invandringspolitik. En individ – Stefan Löfven – som gjort världens tryggaste land för kvinnor till det mest otrygga, som låter mord, våldtäkter, terror och materiell förstörelse från de som han utan folkets medgivande släppt in i vårt land stadigt öka, skall inte ostraffat få kränka de som drabbats för att de tillhör ett parti som ständigt varnat för detta.

Denne individ skall i ett land som påstår sig vara en rättsstat ställas inför domstol såväl för massinvandringen men också för att han kränker över en miljon människor varav ett stort antal fått betala dyrt både med liv och hälsa och ett förstört sådant för resten av sitt liv. Ett flertal har i betydligt högre grad än Löfven arbetat för demokrati och humanism medan han under sin korta tid vid makten hunnit rasera vad tidigare generationer byggt upp av demokrati, trygghet och välfärd. Inte minst de äldre.

Denne individ har förorsakat Sverige och dess folk mer ekonomisk förstörelse och lidande än någon annan i historien genom sin skuld till massinvandringskatastrofen. Varje ansvarsmedveten medborgare måste därför verka för att denne man straffas med livstids fängelse så enorm är hans skuld. Jag och min hustru är 86 resp 81 år. Jag gick ut i arbete vid femton. Nu får vi pga Stefan Löfven en förstörd hälsa på vår ålderdom från att varit osedvanligt friska.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle

Om du inte läst Efter valet av Olle för några dagar sedan – klicka på länken eftersom hela redogörelsen till ovan beskrivet finns där.

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Till polismyndigheten

 1. nejmotdet3evärldskriget skriver:

  Jag följer Oles inlägg på olika forum och är så ledsen men också förbannad och skäms för att i dagens Sverige vi inte kan ta hand om våra äldre och tillsammans stå upp för dem.Det är mycket tragiskt det som händer Ole och hans familj och alla de människor som har byggt upp detta land. Som vi alla vet ,det är redan tusentals svenskar som lider i någon form nu eller kommer att lida framöver pga massinvandringen.Det är en stor skam att på ålderns höst ska folk drabbas av sjukdom pga av en agenda som våra politiker så trogen följer. Tyvärr följer de Mamons linje och gör illa så många människor, både unga och gamla. Tack Ole för ditt enorma engagemang att väcka oss alla med ditt civil kurage och en rak ryggrad och vi har mycket att lära ifrån dig. Jag tänker på dig och din familj . Kram ❤

  Gillad av 1 person

 2. michaelnilsson228 skriver:

  Jag har all respekt för Olle och jag håller med om mycket som han skriver. Jag skulle vilja att han kompletterade med Dwight David Eisenhowers, Winston Churchill, Franklin Roosevelt och inte bara ta upp Stalin och Hitler i sina texter.

  – Gud vad jag hatar tyskarna, skrev Eisenhower till sin fru 1944. Som fru Eisenhower, liksom alla andra som stod generalen nära, visste de att Dwight David Eisenhowers avsky för allt tyskt var i det närmaste sjuklig. Ingen vet varför. Vid den slutgiltiga kapitulationen den 8 maj 1945 hade överbefälhavaren för de allierade kontroll över mer än 5 miljoner slitna, uttröttade men levande fiendesoldater. Han vägrade gå med på att krigsfångarna var POWs, Prisoner of War, som enligt Genevekonventionen skulle behandlas värdigt. Han omdefinierade dem till DEFs, Disarmed Enemy Forces, avväpnade fiendestyrkor, vilket han ansåg gav honom rätt att behandla dem som han gjorde.

  I de amerikanska och franska ockupationszonerna trängdes mer än 6 miljoner tyska soldater samman i taggtrådsburar. Cirka 1 700 000 tyska män och pojkar dog i dessa läger av svält och sjukdomar.

  Brittiska propagandasändningar anklagade Luftwaffe för att ha börjat med terrorbombningarna i och med flyganfallen över London. Men enligt J. M. Spaight, det brittiska flygministeriets chefssekreterare, var det Churchill som först initierade bombningar av civila i Tyskland. Enligt Spaight var det mycket möjligt att tyska flyganfall över brittiska städer inte skulle ha inträffat om bara Churchill hade låtit bli att börja bomba tyska städer. Det gav bara upphov till tysk hämndlystnad.

  Bombattackerna mot tyska städer innebar att gamla antika städer och ovärderliga konstverk totalförstördes. Återkommande flygräder och massor med bomber förstörde allt. Om och om igen återvände flygplanen och bombade, hus och människor, vuxna, barn, åldringar och flyktingar. Det var inte ett krig mellan soldater. Arkitekten bakom förstörelseplanen var Arthur Harris, chef för det brittiska bombplanskommandet. Han kom att kallas ”BomberHarris” och står idag staty utanför St Clement Danes som är en anglikansk kyrka i stadsdelen Westminster i London. Den förstörelse som påverkat mig mest är fosforbombningarna mot den antika staden Dresden.

  Mellan den 13 februari och 15 februari 1945, tre månader före fredsavtalet, bombades Dresden under åtta räder av cirka 2 500 bombplan. Alla visste då att Tyskland redan hade förlorat. Den 13 februari firas en karneval i Dresden, Fasching karnevalen. Människor klär ut sig i fantastiska kostymer, flanerar runt, besöker barer, teatrar och restauranter för att under flera timmar umgås och ha trevligt. På grund av kriget och dess påverkan hade man övergett firandet mer eller mindre i hela Riket. Men alla var övertygade om att Dresden, på grund av att staden hade en av världens största kulturskatter, inte skulle attackeras. Men då passade de allierade på.

  Där fanns inga militära mål. Där fanns i princip bara kvinnor och barn och flyktingar i massor. Bland de officiella historikerna och de tyska ledarna finns det idag ett avsiktligt försök att sänka antalet dödsfall i Dresden från sannolika 250 000 – 400 000 döda till bara 20 000–25 000. Vissa källor menar att upp till en halv miljon människor kan ha mött en fruktansvärd död där. Fosforbomberna innebar att de brändes till döds levande.

  Våldtäkt var så vanligt förekommande av Röda armén och allierade att jag förstår inte hur de tyska kvinnorna orkade överleva. Många av dem blev våldtagna 20–30 gånger per dygn. Även mycket unga flickor och barn. De skadades, blödde och förstördes både kroppsligt och själsligt. Naturligtvis hade många kvinnor också barn som de måste ta hand om och försöka hjälpa och skydda. Kvinnor våldtogs och blev gravida och födde barn som dog av svält och köld och umbäranden.

  Frågan är om inte alliansen med Stalin och Röda armén påverkade västmakterna att överge alla moraliska skrupler. Churchill ville imponera på den sovjetiske tyrannen och vid deras första möte 1942 skröt han om hur grymma och hänsynslösa britterna försökte vara. I mötet mellan de båda allierade ledarna framkom att Storbritannien såg den tyska civilbefolkningens moral som ett militärt mål. Vi sökte ingen nåd och vi skulle inte visa någon nåd.

  Den 5 september 1944, nio månader före krigsslutet, godkände president Franklin Roosevelt officiellt behovet av att utrota tyskarna. Planen utarbetades av Roosevelts statssekreterare Henry Morgenthau och hans medhjälpare Harry Dexter White. Enligt programmet skulle Tyskland totalt förstöras efter kriget och populationen skulle minskas drastiskt, bland annat genom sterilisering av kvinnorna. I och med det räknade man med att Tyskland som nation skulle upphöra att existera inom två generationer.

  Har vi fått läsa om detta i historieböckerna. Nej, för ”vinnaren” skriver historien.

  Jag jämför Röda armén med Socialdemokraterna och de allierade med alliansen som våldtar det svenska folket och vill totalt förstöra Sverige.

  Gillad av 1 person

 3. hllviken skriver:

  Mycket bra skrivet Michael.

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.