Landsförräderiet.

Denna historielektion borde varje medborgare känna till! I varje fall de som undrar varför vår välfärd håller på att kollapsa, våra unga bostads”ägare” blivit livslånga skuldtagare hos banken, våra småbönder håller på att utrotas, och you name it.

Peter Krabbe

Migration

Fullt upptagna med att slåss om regeringsmakten, visar våra sjuklöverpolitiker inte minsta intresse för valets latenta huvudfråga – migrationsproblematiken. Ändå läcker uppgifter som är omöjliga att hemlighålla ut från kanslierna, både här och utomlands. Vi står på tröskeln till ett systemskifte som sannolikt inte under överskådlig tid kommer att kunna stoppas – om man inte gör det NU.

Är det då rimligt att kalla de svenska valda ombudens agerande i migrationsfrågan för landsförräderi? Jag anser det. När man väljer att undanhålla ett genomgripande systemskifte – vilket migrationsplanerna innebär – från både folkets insyn, förståelse och medbestämmande, då handlar det om landsförräderi. När nu FN:s migrationsagenda ligger klar för staternas undertecknande den 10 december i år, är det kronan på verket för en total omdaning av världens politiska inriktning. Varje människa skall ha rätten att fritt bestämma var han eller hon skall bo och dessutom vara garanterad ett omfattande omhändertagande, som…

Visa originalinlägg 1 343 fler ord

Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Landsförräderiet.

 1. michaelnilsson228 skriver:

  Du skrev att: ”Denna historielektion borde varje medborgare känna till! Jag håller med dig, men det är svårt att veta sanningen när man har blivit hjärntvättad hela sitt liv med lögner. I maktens hand har medveten lögn alltid varit ett viktigt redskap. Den som bestämmer vad som är sant tolkar verkligheten för sin tid och skriver historieböckerna.

  Regeringar runt om i världen är falska – de finns för att utnyttja snarare än för att skydda allmänheten. Regeringarna är inte formella enheter utan är snarare de facto.
  Lämpligt är att den falska regeringen leds av falska ledare eller snarare missledare, som med undantag av ett sällsynt fåtal, är dockor vars själar har köpts och betalats av den sanna härskande kraften bakom kulisserna.

  Jag tror att det var Mark Twain som skrev: ”Det är lättare att lura människor, än att få dem att inse att de har blivit lurade.” Jag blir hoppfull och glad att se att fler och fler inser att Sveriges politiker är folk- och landsförrädare.

  Du Cornelia är en av få som vet att vi i Nordiska motståndsrörelsen har och fortfarande försöker att väcka människor om vad som händer runt omkring oss, men tyvärr är vi hatade för det och blir kallade för allt möjligt. Men vi ger inte upp för vi har ett kall för att göra allt för Sverige och svenskarna.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.