Använde stödboende för kriminell verksamhet

From: Sandor Herold

Sent: Tuesday, November 27, 2018 6:15 PM
To: sedat.arif@malmo.se ; andreas.schonstrom@malmo.se ; anders.rubin@malmo.se ; katrin.stjernfeldt-jammeh@malmo.se ; marta.stenevi@malmo.se ; martina.skrak@malmo.se ; nils.karlsson@malmo.se ; torbjorn.tegnhammar@malmo.se ; Roko Kursar ; magnus.olsson@malmo.se ; carina.nilsson.ks@malmo.se ; frida.trollmyr@malmo.se
Subject: använde stödboende för kriminell verksamhet

https://www.sydsvenskan.se/malmo

Malmö 27-11-2018

MÅNGKULTURELLT STÖDBOENDE I LYXMILJÖ

Till Sedat Arif, s , ”ansvarigt” kommunalråd i Malmö samt andra mer eller mindre ”ansvariga” politiker i samma stad

Visserligen så börjar man bli mer än luttrad när man under årens lopp läst om alla vansinnigheter och kostnader som spenderas på olika projekt i invandringens namn men man kan inte annat än höja på ögonbrynen ändå när man ser och läser om dom s k stödboenden och dom ”klienter” som bor och vistas där.

Tungt kriminella, varav så gott som alla har någon form av invandrarbakgrund , bor i centralt belägna lyxlägenheter i Malmö på närmare 200 kvadrat där dom t om har städpersonal till sitt förfogande så att dom stackars mångkulturella tillgångarna inte ens behöver befatta sig med sådana triviala saker som städning och matlagning.

Malmö stads mångkulturella tillgångar kan även efter en nattlig sprängrunda tryggt och ostörd vila ut och sova hela dagen och meddela att dom inte vill bli störda av städpersonalen för då skall dessa bli moppade och kastas ut från balkongen.

För att dom mångkulturella tillgångarna inte skall ha det för tråkigt så får dom för att kunna få njuta av miljöbyte även ta en tur till t ex Gotland och när dom känner sig för ensamma så flygs flickvänner in till dom av personalen på det s k stödboendet.

F ö så borde stödboende benämnas med ett annat namn, nämligen STÖLDBOENDE. För det är precis det som det är frågan om. Stöld av skattemedel för att förljuva livet för mångkulturella kriminella parasiter som långt tidigare tillsammans med sina släktingar borde ha förpassats tillbaka dit därifrån dom en gång kommit. Dessa mångkulturella kriminella parasiter tillsammans med sina släktingar har med all önskvärd tydlighet visat att dom enbart kommit till landet för att åsamka oss skattebetalare sociala problem och kostnader med sin livsstil.

Som om detta inte vore nog så har deras livsstil också resulterat i ond bråd död för ett antal oskyldiga personer samt matriella skador som säkerligen uppgår till miljardsummor.

Som ett exempel på detta så kan vi ta den tvåsidiga artikeln i sydsvenskan den 25 – 11 som handlar om en kvinna från Irak boende i Malmö som fått tre av sina fem söner ihjälskjutna i den blodvåg som skakat Malmö de senaste åren. Familjens lägenhet i Rosengård har t ex blivit beskjutet med automatvapen.

Man kan bara fråga sig hur mycket skattemedel som hade kunnat sparas in om denna familj hade förpassats tillbaka till Irak redan i början när sönerna inledde sin kriminella bana.

Till saken hör att kvinnan tydligen har flyttat tillbaka till Irak så vad hade problemet varit om dom långt tidigare skickats tillbaka dit.

Malmö kommuns kostnader enbart för STÖLDBOENDET nere i hamnen i centrala Malmö uppgår tydligen till ca 70 miljoner om jag fattat det hela rätt.

En av dom s k ”ansvariga” för lyxlivet i den 180 kvadratmeter stora lägenheten som t om har öppen spis är sossen Sedat Arif.

Tydligen så tycker Sedat Arif att en dygnskostnad på mellan 1500 – 1800 kr per tillgång är väl investerade pengar för att få tillgångarna in på en mindre kriminell bana här i livet.
Sedat Arif använder alltså mångmiljonbelopp av skattemedel för att dessa mångkulturella kriminella drägg skall leva en ostörd tillvaro i en lyxlägenhet gratis medans t ex svenska skötsamma ungdomar får bo kvar hemma lång upp i vuxen ålder eller ta miljonlån för att kunna köpa sig en lägenhet som tillika ligger i utkanten av Malmö stad och som säkerligen inte ens har en öppen spis att kunna sitta och mysa vid.
Nu har det ju visat sig att dom mångkulturella dräggen istället för att bättra sig tvärt emot Sedat Arifs inbecilla förväntningar ägnat sig åt allehanda knarkförsäljningar och vapen och sprängmedelshanteringar i lägenheten.

Man kan fråga sig hur j-a dum får man bli som politiker när man förväntar sig att ett liv i lyx och bekvämlighet skall omvända en person till ett laglydigare liv?

En som säkerligen gillar politiker som Sedat Arif är ju en av ägarna till det bolag som förestår lägenheten nere vid hamnen eftersom han tydligen det senaste året har plockat ut en aktievinst på ca 2,5 miljoner ur bolaget.

Det enda rätta för att försöka att komma till rätta med dessa mångkulturella kriminella parasiters livsstil är att skicka tillbaka dom tillsammans med hela deras familjer dit därifrån dom en gång kommit. Och för att säkerställa att sådan här STÖLDBOENDEN inte längre får förkomma så är det nog bäst att t ex Sedat Arif också hänger med tillgångarna dit.

Av Sedat Arifs namn att döma så kommer han nog att känna sig hemma där också.
Malmö behöver inte dessa mångkulturella kriminella individer lika lite som vi behöver politiker som Sedat Arif!

F ö så gäller detta inte bara Sedat Arif utan ett antal till.

Till sist, Sedat Arif, om du känner dig kränkt av ovanstående eller på något annat sätt illa behandlad så anmäl mig gärna till någon lämplig instans.

Sandor Herold
invandrare i Malmö som aldrig bott på något STÖLDBOENDE och vars barn heller inte gjort det

………………………..

From: Kenneth Sandberg
Sent: Tuesday, November 27, 2018 7:10 PM
To: Sandor … ; sedat.arif@malmo.se ; andreas.schonstrom@malmo.se ; anders.rubin@malmo.se ; katrin.stjernfeldt-jammeh@malmo.se ; marta.stenevi@malmo.se ; martina.skrak@malmo.se ; nils.karlsson@malmo.se ; torbjorn.tegnhammar@malmo.se ; Roko Kursar ; magnus.olsson@malmo.se ; carina.nilsson.ks@malmo.se ; frida.trollmyr@malmo.se ; tove.hansson@svt.se ; Natalie Medic ; Yasmina Moussaoui Fazzaa ; Martin Facks ; Mosaikskolan MAlmö ; Eva Hellström ; Nils Daag ; Ann-Christin Gullbo ; Anneli Larsson ; Magnus Olsson ; Rose-Marie Carlsson ; Noria Manouchi ; Håkan fäldt ; Sofia Hedén ; Jeanette Stojic ; Ewa Bertz ; Mubarik Abdirahman ; Anders Olin ; Carina Svensson ; Helena Nanne ; Johanna Öfverbeck ; Malmö Ks ; Jonas Hult ; Syd-Nytt ; Syd-Nytt ; Syd-Nytt ; Syd-Nytt ; Syd-Nytt ; Syd-Nytt ; Syd-Nytt ; Syd-Nytt Ericson ; Syd-Nytt Midunger ; Lars SkD ; SkD ; Sydsvenskan ; Alexander Vichoff ; Claes Carlson ; Kvällsposten ; Lars Kvällsposten ; Lars-Olof Strömberg
Cc: Katarina Lindeberg
Subject: Re: använde stödboende för kriminell verksamhet

Helt rätt Sandor Herold,

Hela det kriminella gänget, inklusive deras familj & släkt, borde naturligtvis ha deporterats till sina respektive hemländer för länge sedan! Likaledes Sedan Arif, kommunalrådet (man tar sig för pannan..!) som så vidrigt solkar ner det parti som under drygt ett halvt sekel medverkat till uppbyggandet av det Sverige som nu är under totalt förfall.

I den senares sällskap såg jag mycket gärna avdelningschefen för strategiska avdelningen på Arbetsmarknads-och socialförvaltningen, Katarina Lindeberg. Bara genom att höra och åse detta exemplar till kvinna och chef så förstår man hur dylikt kan försiggå i Malmö kommun..!

Självklart ligger huvudansvaret hos det styrande kommunalrådet Katrin Stjernfeldt-Jammeh, men hon vet vi ju är beredd att styra Malmö till katastrofens rand i sin strävan att omvandla staden till ett mångkulturellt inferno..!

Suck, dubbelt suck!

//Kenneth Sandberg

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Använde stödboende för kriminell verksamhet

 1. hllviken skriver:

  Den som hade återvandring som sin huvudsakliga valfråga – AfS – fick drygt 20 tusen röster.

  Det ser mörkt ut…..

  Gillad av 2 personer

 2. hllviken skriver:

  OT – ännu mer censur från Youtube:

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.