Grundlurade, igen

ei

5G-strålning kan orsaka allvarliga vävnadsskador enligt forskare

En ny vetenskaplig rapport konstaterar att 5G:s strålning kan leda till vad forskarna beskriver som “permanenta vävnadsskador” i främst yttre organ som huden. Detta som en följd av 5G:s intensiva snabba pulserande strålning och höga frekvenser. Forskarna anser att det brådskar att revidera gällande gränsvärden.

De nya uppgifterna framkommer i en artikel publicerad i den vetenskapliga tidskriften Health Physics skriven av de båda schweiziska forskarna Esra Neufeld och Niels Kuster. 5G:s mycket intensiva pulser av strålning kan snabbt orsaka uppvärmning av vävnad och därigenom permanenta vävnadsskador. Läs mer

Svenska Dagbladet lurar läsare om risker med mobilstrålning

I en artikel i Svenska Dagbladet med rubriken ”Kan våra mobiler orsaka cancer” gör ”Vetenskapskollen”-skribenten Emma Frans tydligt felaktiga påståenden om det vetenskapliga kunskapsläget om mobiltelefonstrålning och cancerrisker. Svenska Dagbladets läsare blev grundlurade om vad forskningen visat. Den så kallade vetenskapskollen verkar sakna koll på vetenskapen.

I artikeln publicerad på en helsida i Svenska Dagbladet lördagen den 17 november 2018 påstod Emma Frans bland annat att studier på människor ”inte verkar ge stöd åt en koppling mellan mobilanvändande och cancer” samt ”indikerar att det inte finns ett samband mellan mobilanvändande och cancer”. Dessutom påstods att den under året slutredovisade NTP-studien skulle gett ”vissa belägg för att strålning från vissa typer av mobiltelefoner skulle kunna öka risken för tumörutveckling”.

Slutsatserna är inte korrekta. Läs mer

5G i Umeå är ett oetiskt experiment med människors hälsa, anser forskare

Sex svenska och finska forskare samt läkare konstaterar att det saknas forskning om hälsoeffekter av 5G och att 5G därför bör stoppas. Detta med anledning av att 5G avses införas i Umeå nästa år på universitetssjukhuset och universitetet. . De kallar införandet av 5G i Umeå för ett gigantiskt, oetiskt experiment med människor.

De sex forskarna som uttrycker detta i en debattartikel i Västerbottenskuriren den 8 december 2018 är docent Mikko Ahonen, dr Lennart Hardell, docent Igor Belyaev, dr Lena Hedendahl, professor emeritus Rainer Nyberg och statistiker Michael Carlberg. Lennart Hardell och Igor Belyaev tillhörde de 30 internationella experter som bjöds in av IARC år 2011 för att utvärdera cancerriskerna med mikrovågsstrålning, liknande den som 5G kommer att sända vid mycket höga effektnivåer. De bedömde redan då att strålningen var “möjligen cancerframkallande”. Lennart Hardell som sedan över 15 år visat att mobilanvändning ökar risken för hjärntumör, anser idag att klassningen bör skärpas till erkänt “cancerogen för människa” i samma klass som asbest, dioxin och tobak mot bakgrund av senare års växande belägg för cancereffekter. Läs mer

Strålsäkerhetsmyndigheten riskbedömning av 5G: Ingen transparens eller information om 5G – Nej tack!

Strålskyddsstiftelsen berättade i förra nyhetsbrevet om Strålsäkerhetsmyndighetens planerade informationsmöte gällande riskbedömning av 5G. Vi hade först tackat ja till att delta den 19 december men då vi såg deras ”agenda” för mötet drog vi slutsatsen att i denna ”agenda” är det inte meningsfullt att delta. SSM vägrar transparens, ett krav som vi ställde i vår första skrivelse i detta ärende till SSM i juni 2018. Mötets agenda är dessutom alltför kort och bristfälligt, exempelvis saknas tid för dialog och diskussion och dessvärre information om 5G-utbyggnadens tidsplan, utsända effekter, viktiga frågor om hur och var sändare kommer att sättas upp, mm.

Villkoren för mötet som SSM ställde var:

– inga inspelningar

– SSM författar mötesanteckningar som läggs ut på webbsidan. Det innebär att det blir SSM:s version av vad vi framför som presenteras. Power-point presentationer diarieförs enbart vilket innebär att allmänheten måste vända sig till registrator för att få del av dessa.

Vi ställde därför i ett brev till myndigheten den 13 december ett antal krav.

Det var samma hemlighetsmakeri för forskarseminariet då Lennart Hardell var inbjuden något som han inte heller kunde acceptera. Det var dessutom tänkt att han ensam forskare skulle representera den kritiska sidan av forskarsamhället. Lennart Hardell ställde liksom vi krav på full transparens vilket SSM nekade varför Lennart Hardell avböjde deltagande i detta slutna icke-transparenta möte för forskare den 14:e december. Strålskyddsstiftelsens ordförande nekades tillträde till det mötet med argumentet att ”vi kan ju inte släppa in vem som helst” (Jimmy Estenberg, SSM).

Vi publicerar under de kommande dagarna mer information om detta på vår webbsida. Följ oss gärna där. Varför är SSSM så rädda för transparens?

Strålskyddsstiftelsen skrev i juni till SSM:

”Enligt regeringsformens första paragraf utgår all makt från folket varför riskbedömningen även måste kännetecknas av insyn, vara transparent och att verksamma organisationer på området, som tillvaratar svenska folkets intressen gällande hälsorisker med strålning, får full insyn och möjlighet att delta i samverkan och riskbedömning.

“5G är en fråga som berör svenska folket. Hela Sveriges befolkning kommer att utsättas för 5G-strålningen dygnet runt och man har ingen möjlighet att välja bort eller undvika det. Detta är alltså inte en fråga som enbart får avhandlas mellan industrin och myndigheterna i slutna rum. Det är hela svenska folkets hälsa som står på spel.” Länk

5G Appeal nu undertecknad av 213 vetenskapsmän och läkare

213 forskare, vetenskapsmän och läkare från 36 länder varnar i 5G Appeal för ”potentiellt allvarliga hälsokonsekvenser” i form av bland annat neurologiska effekter, infertilitet och cancer pga den ökande strålning som 5G innebär. De pekar också på att det saknas forskning som visar att utbyggnaden inte utgör en fara för människor och miljön. Följderna kan bli ”tragiska och irreversibla”, säger cancerläkaren och forskaren Lennart Hardell. Länk till 5G Appeal Länk till artikel

Länk till temasida om 5G

956c4743-e7fb-4b2f-abdf-3a3c27e2e62b

Nyhetsbrevet i sin helhet här!

 

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

17 kommentarer till Grundlurade, igen

 1. Men tänk på möjligheterna! Riktade svidande repressalier om folket tycker fel saker. Bodströmsamhället taget till ytterligare en nivå.

  Gillad av 1 person

 2. Karl skriver:

  De första vi skall kommas ihåg är att dessa rapporter är inte producerade av några vetenskapsmän eller forskare i ordets fulla och neutrala betydelse, utan av aktivister med en politisk och ekonomisk agenda. Tekniskt stämmer det att pulserad högfrekvent strålning kan orsaka att vävnad värms upp, det har vi vetat i sådär 80 år och sedan radarn uppfanns. De flesta har nog hört talas om mikrovågsugnen. Skador av röntgen strålning har vi vetat om länge, och den värmer upp huden också. Det är inget nytt. Att ögonen kan skadas av elektromagnetisk strålning är heller knappast något nytt, försök inte titta in i solen till exempel. Vad man noga undviker i dessa kampanjer är att tala om nivån, energin. Våra ögon fungerar mycket bra i vanligt dagsljus, men stirrar man länge direkt in i solen skadas dom. Det är sådana skillnader vi talar om. ”213 vetenskapsmän”, i verkligheten 213 aktivister som förmodligen letar efter nya anslag, och så här driver dom sina kampanjer. Enligt CIA World Factbook finns det 6.6 miljarder vetenskapsmän i världen, nu har alltså 213 startat en kampanj för att få anslag. Vi har sedan länge utsatts för 5G strålning, från våra WiFi sändare hemma. Visa gärna på en enda verifierad skada. Dessutom är artikeln författad av en sensations och klick sökande journalist. Inte någon kompetent i ämnet. Läs även artikeln https://qz.com/638059/many-scientific-truths-are-in-fact-false/

  Gilla

  • corneliadahlberg skriver:

   Jag tror att skillnaden mellan dessa 213 som du säger aktivister och de sk vetenskapsmännen som förordar massbestrålningen av befolkningen, inkl barn och sjuka, är att de senare får bra betalt för att lansera teorierna som sedan ger industrin klirr i kassan.

   Vad jag förstått så handlar det bara om teorier, precis som klimatteorin, inte vetenskapligt bevisad fakta. Forskarna som lanserar teorierna köps av finanseliten eftersom de gynnar densamma. Forskare som inte lanserar önskvärda resultat, för beskrivna, får helt enkelt inte betalt.

   Gillad av 2 personer

   • Karl skriver:

    Det finns faktiskt en otrolig massa kunskap och erfarenhet runt detta, både praktisk och teoretisk, men när det gäller de nivåer vi talar om har ingen seriöst visat att det orsakar skador alls, men ingen har heller visat att det inte orsakar skador. Detta trots att vi sedan mycket länge har utsatts för sådan strålning, bara att det inte kallats 5G. Varje gång genom historien när det dyker upp någon ny teknik dyker det upp massa hycklare, ”experter” och ”vetenskapsmän” som anser att tekniken är livsfarlig. En del betalda av de som inte vill ha tekniken införd av affärsskäl. Elström var dödande (omkring 1920), telefonen var livsfarlig, liksom fax maskinen, eller internet, eller rundradion, för att inte nämna saker som bilen. Andra exempel, när Stockholm skulle öka hastighetsbegränsningen sa politiker att ”det är en smaksak att bli dödad i 20 eller 30 Km/t”. När hydrauliska bromsar kom dök det upp horder av vetenskapsmän och experter som vill förbjuda dom till förmån för mekaniska. OSV. Idioterna marscherar igen.

    Gilla

   • corneliadahlberg skriver:

    Jag tror dig och jag tror även att vi båda har en del av sanningen 😉

    Tack att du förmedlar din kunskap och jag önskar jag kunde släppa alla tvivel, men jag kan inte eftersom det är så mycket diagnoser som ökar lavinartat utan förklaring, som cancern. Nästan varannan svensk väntas få diagnosen någon gång under sin livstid, vad har hänt?

    Gilla

   • Karl skriver:

    Vad du än gör, släpp inte tvivlen. Det är så vi utvecklas. Det skrämmer mig att så många här helt enkelt fastnar i ena ändläget och bergfast deklarerar att strålning orsakar cancer, eller inte, för det är ”bevisat vetenskapligt”. Det är när vi slutar tvivla som vi hamnar i en farozon. Vad har hänt. Egentligen inte så konstigt. Går man ut i en regnskur blir man våt. Är det verkligen nödvändigt med en genomgående forskningsanalys för att förstå det. När något uppstår, det första man letar efter, vad har förändrats, och sedan vad i dessa förändringar kan ha orsakat det. Problemet jag ser är att samhället inte längre är anpassat till människan. Svensken vaknar upp var morgon och undrar, ”vad är det som jag är förbjuden att göra idag”. Vi matas med farbriks-mat, tillsatser, kemiska preparat, tillsatser, medicinska kemikalier, plus en massa människor som är illa anpassade för att leva i vårt land – inte deras fel. En hel värld som vi är illa anpassade för. Det är det som har hänt.

    Gillad av 1 person

 3. hllviken skriver:

  Miljöaktivisternas fasad döljer något mycket obehagligt

  Gillad av 2 personer

 4. michaelnilsson228 skriver:

  Ett dussintals alternativa läkare har dött under mystiska omständigheter. Nu ser det ut som att det som är den gemensamma nämnaren är att flera av dem hade tagit del av forskningsarbete som visar att nagalase, ett enzym som avsiktligt tillsätts alla vacciner förhindrar vitamin D från att binda till Gc-protein (som används av immunförsvarets makrofager), vilket totalt förhindrar kroppens naturliga förmåga att döda cancerceller.

  Nagalase är ett protein som även tillverkas av cancerceller, och av virus. Detta protein har också visat sig finnas i höga koncentrationer hos autistiska barn och ger även upphov till immunbrist. När Vitamin D tvärtom binds till Gc-protein så bildas GcMAF.

  Vi vet att autism har ökat explosionsartat sedan vi började att vaccinera. Det första autismfallet uppstod 1931 efter att barnet hade fått difterivaccin – den allra första batchen som innehöll kvicksilver. Idag har vi spridit kvicksilver runt oss och i oss. Cancer har också ökat lavinartat och kan nu även det kopplas till vacciner, vilket inte är första gången. SV40, ett virus som är känt att orsaka cancer hos människan orsakades av poliovaccin. Nu tillsätts alltså medvetet ett ämne i vacciner som hindrar oss från att kunna bilda vitamin D som behövs för att förhindra cancer. Nagalase är också känt att orsaka diabetes typ 2, som även det har blivit en folksjukdom, och trots sitt namn “åldersdiabetes” nu till och med drabbar barn.

  De här läkarna dödades inte för att de hade funnit behandlingar som kunde bota cancer och autism, utan de dödades mest troligt för att de hade forskat, både hade kunskapen och bevisen för att de vaccin som vi injicerar i våra barn faktiskt ORSAKAR vår cancer- och autismepidemi. Dessa läkare hade samarbetat och skulle just gå ut publikt med sin information. Flera av dessa läkare arbetade med (eller anklagades för att göra det) eller kände till GcMAF, som gör att kroppen kan använda just D-vitamin för att bekämpa infektion och cancerceller. GcMAF är känt inom alternativa kretsar som ett naturligt och biverkningsfritt alternativ till cellgifter.

  GcMAF är nu förbjudet i USA och den tillverkare som fanns i Europa fick 2015 stänga ner, pga räderna mot GcMAF. Ett annat naturligt cancermedel som har jagats på samma sätt är Protocel. Nämnas kan att både Dr. Hedendal och Dr. Bradstreet hade duster med myndigheterna pga deras okonventionella behandlingar, som de facto hjälpte människor. Faktum är att bara veckor innan dödsfallet så stormades Bradstreet’s kontor av FDA(U.S. Food and Drug Administration).

  Man har i de flesta vaccin idag ersatt kvicksilvret med aluminium för att det också ska ”ta” bättre, som även det är ett giftigt nervtoxin. Det låter ganska logiskt, att om det fanns tre produkter som kunde kopplas till autism, och två försvinner från marknaden medan den tredje fortsätter och dessutom används mer och mer och autismfallen bara ökar i proportion till användningen.

  Det är möjligt att det inte längre är kvicksilvret i vaccinet i lika stor utsträckning som är orsaken längre. Men vi får inte glömma bort att människokroppen idag är så kontaminerad med kvicksilver eftersom vi har det i vår miljö (vilken belastas många, många tonvis varje år på grund av våra lågenergilampor) och många har det i sina tänder, eller får i sig det via fisk. Ett foster tar dessutom upp i stort sett allt kvicksilver under graviditeten och skyddar på så sätt modern, men kommer alltså att ha en ansenlig mängd upplagrad redan vid födseln.

  Med kvicksilver i blodet och en samtidig vaccination… ja då finns det uppenbara risker för de som vill se kopplingen. Det finns en dansk forskare som berättade att vi har så mycket kvicksilver i omlopp att det har gjort att hela befolkningens IQ har förskjutits på så sätt att snittet har sjunkit för folkets IQ och är jämt fördelat till det sämre över hela grafen, jämfört med förr. Befolkningen blir med andra ord allt dummare… Kanske är det därför det tillåts att nagalase och andra suspekta ingredienser injiceras i våra bebisar?

  USA är det land i världen som vaccinerar mest. Autism ökar lavinartat! Med tanke på att det fanns 0(noll) fall av autism 1930 och det idag till och med finns siffror på 1(en) på 50 – så borde läkarkåren rycka i handbromsen. Några läkare vågade göra det… och de dog. Det rubriceras som självmord. Andra tystas, jagas, mutas, kickas eller förlöjligas.

  Vad det gäller autism så behandlade Dr. James Bradstreet 1,100 patienter med GcMAF och 85% svarade positivt på behandlingen. Dr Bradstreet som lyckades behandla autism begick självmord enligt mainstream media.
  En annan läkare Dr. Andrew Moulden, dog oväntat i nov 2013. Han visade upp vetenskapliga bevis för att varje dos vaccin som ges vuxna och barn skadar dem.
  Dr Boyd Graves som oväntat dog 2009 i akut e-coli förgiftning hade bevis för att HIV/AIDS var skapat och medvetet tillfördes vaccin. Hans jakt på AIDS uppkomst ledde spåren till U.S. Special Virus program (1962 – 1978).

  Att vaccinationsprogram används för att forska på människor är inget nytt. I ett WHO- initierat vaccinationsprogram tillsattes hCG som resulterade i att 3 miljoner kvinnor blev sterila.
  Nu när befolkningen börjar förstå att vaccin är en enda stor penningindustri med vår hälsa som insats, och rena guldgruvan för industrin när de vill forska på levande människor (HPV-vaccin är till exempel en GMO-produkt, framtagen med genteknik), så börjar det höras tongångar om obligatorisk vaccinering… Och läkare som förmedlar sanningen dör på löpande band.

  Gillad av 2 personer

  • corneliadahlberg skriver:

   Skrämmande, det finns inget försvar för fortsatt sömngångarbeteende!

   Gillad av 1 person

  • Karl skriver:

   Robert Townsend, han som byggde Avis Rent a Car och och Myntade ”We Try Harder”, skrev i sin bok ”Up The Organsaition” (sidan 51, ISBN 0 340 14986 8) Om du uppfann ett sätta att eliminera alla miljöföroreningar för 1.50 per stat, det värsta du kunde göra var att offentliggöra det. — Det bästa du kunde göra för att överleva och slippa fängelse var att börja göra det. ”It is a poor bureaucrat who can’t stall a good idea until even its sponsor is relieved to see it dead and officially buried.” BigPharma, BigFood, BigAgri, globalisterna, osv, har inga som helst skrupler i att avrätta oliktänkande, bokstavligen, om dom hotar deras affärer och målsättningar. Inlägget rör vacciner, men samma sak gäller även mycket annat, tänk hur Assange har behandlats, eller att Ulf af Kotte oförklarligt dog alldeles innan han skulle göra avslöjanden.

   Gillad av 2 personer

  • Björn Sveninge skriver:

   Michael!

   Vi verkar ha en hel del gemensamt.
   Jag träffade för ett par veckor sedan en mycket trevlig flicka, 11 år gammal som hade en cancertumör i hjärna.
   Hon tyckte mycket om godis, choklad, ett starkt sockersug mao.
   Jag förbjöd henne att äta socker eftersom jag tror att socker göder cancer.
   Socker det vita giftet.
   http://www.svaradoktorn.se/426070622

   Gillad av 1 person

   • corneliadahlberg skriver:

    Fazers vita gift Geisha är sponsor till Rosa Bandet kampanjen mot cancer. Säger väl allt om genomkorrumperad svensk vård som enbart går ut på att göda läkemedelsindustrin med våra skattepengar.

    Gillad av 1 person

   • michaelnilsson228 skriver:

    Idag 2018 när fler och fler människor drabbas av cancer, tycker man att sjukvården skulle ha kommit längre, men ändå står de och stampar på samma ställe som för över 50 år sedan, där man endast erbjuder en krigföring av cellgifter och strålning utan alternativa behandlingar. Cellgifter inte bara dödar cancerceller. Det dödar även friska celler.

    Har man verkligen inte hittat någon snällare och effektivare metod att stoppa cancer med så mycket pengar som samlas in till forskning varje år. Jag tror faktiskt att man har det, men Läkemedelsindustrin som gjort och gör miljardvinster på läkemedel vill inte sluta tjäna pengar på sjuka människor. Svenska läkare får heller inte pröva annan cancerbehandling än kirurgi, strålning och cellgifter.

    Idag är det vedertaget att cancerceller producerar sin energi genom anaerobisk glykos, vilket betyder att cancerceller har ett stort behov av socker för att föröka sig och överleva. Redan 1931 visade Nobelpristagaren Otto Warburg att cancerceller livnär sig och använder 5 – 35 gånger mer socker än frisk vävnad.

    Jag tycker det är som ett dåligt skämt med att stödja Cancerfonden genom att köpa choklad eller annat skräp med socker i. Det är som att stödja Länkarna med att köpa en flaska vin, diabetikerförbundet genom att köpa godis eller stödja forskningen av lungcancer genom att köpa cigaretter.

    Gillad av 1 person

 5. michaelnilsson228 skriver:

  Något helt annat. men ändå inte. Angående strålning så tänker jag på strålande stjärna som i sången om Betlehems stjärna: ”Stjärnan från Betlehem leder ej bort, men hem. Barnen och herdarna följa dig gärna, strålande stjärna, strålande stjärna”. så här i juletid.

  Och i juletider går debatten alltid varm kring svenska traditioners vara eller icke vara, och det blev samma visa i år igen.

  Jag brukar inte läsa gammelmedia, men jag kunde inte låta bli när Google la upp denna nyheter från den 20/12 i Aftonbladet i telefonen. (Jag såg i dag att Nyheter Idag tog upp den artikeln i dag 23/12).

  Jag får hjärnblödning av att läsa sådana här dumheter.

  En viss Simona Mohamsson, 2:e vice ordförande Liberala ungdomsförbundet vill slopa alla röda dagar. Hon skriver att alla har rätt till sin religion och att ingen ska tvingas till en religion. Om jag skulle flytta till ett land så skulle jag aldrig kräva att dess lands religion, tradition och seder skulle avskaffas. Här i Sverige går det bra att tvinga på oss moskeer med böneutrop. Är inte det att tvinga på oss en religion? Jag fattar inte att ni som kommer från ett annat land till Sverige har mage att föreslå att vi ska avstå från våra traditioner. Ge fan i våra traditioner, Simona Mohamsson.

  Googla och läs hela artikeln på: vi tvingas vara lediga – slopa röda dagar aftonbladet

  Faktum är att traditioner är viktig för alla länders gemenskap. Det är en del av det klister som håller ihop samhället och samhällets medborgare.
  När någon oinbjudet går emot traditionen för en nyckfull förändring, allt som oftast i halvhjärtade försök att anpassa svenskheten till mångkulturen, gör man det på bekostnad av den svenska identiteten.

  Det är ofta samma politiker som hävdar att svenskheten inte finns, eller är obetydlig eftersom den i sin helhet är byggd på andra kulturer, som i samma andetag kan bevilja stora belopp till mångkulturella kulturföreningar i syfte att säkerställa att kurder, afghaner och somalier kan fortsätta vara just kurder, afghaner och somalier. Deras kulturer och traditioner är alltid erkända och aldrig måltavlan för den vänsterliberala reformationen.

  Vi svenskar som normalt inte funderar över identitetsfrågan blir allt mer ilskna över småsaker när vi inser att det egna sättet att leva förändras i förmån för andras. Varför stärks minoriteten på majoritetens bekostnad?

  Och om svenskheten inte finns, vad är vi då – en samling skattebetalande försörjare av andra kulturers rätt att existera i Sverige.

  Jag vill önska dig Cornelia och alla er som följer Cornelias blogg om ni inte firar jul En Trevlig Helg och till er som firar jul En Riktig God Jul!

  Gillad av 1 person

 6. Noah skriver:

  Här är en lista på de ”213 aktivisterna” http://www.5gappeal.eu/signatories-to-scientists-5g-appeal/
  Av någon konstig anledning är aktivisterna professorer och doktorer i onkologi och biofysik etc….

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.