”Mitt parti gör Sverige tryggare”

Av Olle Ljungbeck

Stefan Löfven; ”Mitt parti gör Sverige tryggare”.

Stefan Löfvens tydliga försök att manipulera och ljuga för medborgarna måste bestraffas. Stefan Löfven uppmanar i en partifilm på Facebook den 15 december 2018 medborgarna att bli medlemmar i hans parti eftersom ”hans parti gör Sverige tryggare”! ”Vi har börjat resan mot ett tryggare Sverige, men vi måste vara fler som hjälps åt”. Ovanstående har Stefan Löfven moral att gå ut med samma dag som Säpo meddelar att vi har aldrig som fram till denna dag haft så många skjutningar med dödande utgång som hittills.

Hans uttalande är ju inget annat än ett rått hån mot alla de som fått ta del av hans ”trygghet” i form av mord, våldtäkter, rån och förstörelse av enskild och allmän egendom. Någon dag senare rapporterar samma myndighet att vi f n i Sverige har mer än 2000 våldsbenägna jihadister. Dessutom vet man att minst 150 aktiva isan -hängare som nyligen återvänt, rör sig fritt i i vårt land! Deras rörelsefrihet är total, varför de vilken dag som helst kan genomföra fruktansvärda massakrer på svenska medborgare.
Inget görs för att undersöka deras brott och därefter ställa dem inför rätta.

Men inte nog med detta. Stefan Löfven har varit statsminister i 4 år (avsatt efter valet 2018) under vilken tid Sverige tagit in ett sådant enormt antal migranter som aldrig tidigare. Eftersom det – som det skall göras enligt grundlagen – aldrig gjordes någon konsekvensanalys har tiotusentals starkt kriminella och våldsbejakande individer kunnat komma in i landet och därmed orsakat svenska folket enorma lidande i form av mord, våldtäkter, rån och förstörelse av såväl privat som allmän egendom i en storleksordning som aldrig tidigare förekommit.

Trots detta påstår denne skurk och lögnare att Sverige blir tryggare med hans parti. I själva verket är sanningen att hans parti och därmed hans politik har skapat ett förhållande som – från att ha varit ett av världens tryggaste länder – nu till ett av de mest otrygga i världen.

Ingen kvinna i Sverige kan i dag vara trygg om hon befinner sig ensam utan säkerhetsvakt. Aldrig tidigare har så många kvinnor men också småflickor våldtagits som under Stefan Löfvens regeringstid. Att en individ, därtill en statsminister kan få gå ut med så fruktansvärda lögner utan att t ex Konstitutionsutskottet lägger in en misstroendeförklaring mot honom tyder på att detta utskott också består av korrupta ledamöter.

Eller att inte en enda tidning eller public service en enda gång sagt sanningen om denne mytomans/psykopatiska agerande visar på var journalisterna från dessa medier har sin politiska hemvist.

Enligt forskningen är en individ som står för så grova lögner med en uttalad avsikt att manipulera och bedra andra människor som Stefan Löfven gör också behäftad med en stark psykopatisk personlighet. Ingen frisk människa kan förvanska verkligheten som Stefan Löfven gör och därför är han farlig så länge han får inneha någon uppgift i det svenska samhället. Hans enda strävan är makt och hur många människor som går under så länge han får behålla denna är för honom likgiltigt. Att han därför än en gång kan vara kandidat till statsministerposten visar på ett enormt förfall bland svenska politiker men givetvis också en undfallenhet hos svenska folket som inte varit möjlig för femtio år sedan.

Eftersom Sverige inte har någon rättsinstans utom Konstitutionsutskottet som kan bestraffa honom vädjar jag till alla medborgare i Sverige att agera för att denne brottsling får sitt straff. Vad skiljer Stefan Löfven vad gäller lögner och manipulationen av det egna folket från Paul Joseph Goebbels, nazisterna propagandachef?

Det går inte med vilken slags advokatyr som helst, att frikänna Stefan Löfven från den fruktansvärda katastrof han är skyldig till genom massinvandringen. Aldrig tidigare har svenska folket utsatts för sådant våld och terror. Att då som Stefan Löfven gör, påstå att hans parti står för trygghet är en sådan grov lögn som endast de värsta diktatorerna och folkförrädarna tidigare nått upp till. Alla svenska medborgares strävan måste då vara att som främsta mål kräva rättsliga åtgärder mot honom. Och dessa måste minst resultera i livstid.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle

DkiVjN1X0AAfKKK

43400493_1831842373537053_180774280135442432_n (2)

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till ”Mitt parti gör Sverige tryggare”

 1. Pingback: ”Mitt parti gör Sverige tryggare” – Micaels Lidéns Blog

 2. Pelle skriver:

  Dr. Matt Logan, an Forensic Psychologist.

  Företag/Organisationer som psykopat
  http://www.bankrattsforeningen.org.se/psyko.25.html

  Gillad av 2 personer

 3. Att besöka Bilderberggruppen och frottera sig med monopolkapitalet och deras mediemoguler, samt därefter manipulera och ljuga för medborgarna är tyvärr inte straffbart enligt brottsbalken, så vida inte ex. bestickning, landsförräderi eller folkförräderi kan styrkas, men faktum är naturligtvis också att han kan ha varit offer för en masspsykos, helt oavsett om han lider av psykopati eller ej.

  Ej heller att lura in svenska folket i utländsk makts ansiktsbok är något brottsligt, om jag har förstått saken rätt. Visst kan han ha rätt också, Löfven? Efter decennier med ökade klyftor i Sverige mellan rikare (10%) och fattigare (90%) så kan faktiskt resan mot ett tryggare Sverige ha börjat.

  Precis som Sjöstedt plötsligt blivit EU-förespråkare, till min vänsternationella och övriga vänsterns MYCKET stora bestörtning, så kan ju plötsligt Löfven förtrollats av en magisk liten tomte som gjort att han modigt och plötsligt kommer leda Sverige Ut ur EU, repatriera brottslingar och inkompatibla individer, vilket FAKTISKT skulle kunna påbörja resan mot ett tryggare Sverige.

  I så fall hjälper jag gärna till, ex. som rådgivare till Löfven, om han nu bestämt sig för att bli god på riktigt på gamla dar, ex. för att gå till historien likt någon slags uppvaknad modig vänsternationell Olof Palme.

  En överväldigande majoritet av de 2000 våldsbenägna jihadisterna lär ha ångrat sig och säkert börjat inse att de blivit grundluade av en liten extrem psykopatisk sekt som tror sig sitta på s.k. ”vishetsprotokoll”, förutom den doktrin som de själva indoktrinerats med för att bli lydiga soldater som underkastar sig vilken djävulsk skit som helst.

  Själv hoppas jag att IS-soldaterna överväger att sikta rätt nästa gång de ev. använder vapen, men vilket vapen är egentligen mer kraftfullt än pennan? Möjligtvis tangenterna.

  Svenska folkets undfallenhet är förmodligen också resultatet av den masspykos som samhället drabbats av underledningen av samma små sekterister som tror sig vara utvalda av gud.

  Löfven och andra i den sekt som styr Bilderberggruppen behöver inte straff, men att folket tar över genom nya partier som valsamverkar och sedan ser till att de får vård och rhabiliteras in i samhället i nya uppgifter.

  Gilla

 4. Björn Sveninge skriver:

  Att sätta Löfven bakom lås o bom vore väl en onödig kostnad, betänk den väldiga mängd mord och misshandel som han inducerat.
  För att förgöra ett folk måste du först kapa deras rötter.

  — Aleksandr Solzhenitsyn

  Gott nytt år!

  Gillad av 2 personer

 5. Pelle skriver:

  Stefan Sauk

  Gillad av 2 personer

 6. hllviken skriver:

  Flera EU-länder har tiggeriförbud!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.